BILDERNA SOM FINNS KVAR..

Nästan alla bilder är förstörda, förstår inte hur men aja. Några funkar i alla fall så här kommer bilder från fredag och lördag!

Fredag

Fick visst inte lägga in några andra bilder från fredagen för Minna...

Våra underbart söta klännngar

Lördag


Underhållning på tåget

Skarasommarland!

Älskar bilden

Vattenlandet för småbarnen

Jag på tåget
Minna, Berfin & jag

Pussar

FÖR TRÖTT FÖR UTGÅNG, FÖR TIDIGT FÖR ATT SOVA

Tjohosan, hoppas ni njuter mer av det fina vädret än jag. Är för trött för att gå ut, sitter istället i sängen med öppet fönster. Det flyger massa fåglar fram och tillbaka utanför fönstret. Är rädd att någon av dem ska flyga in, då kommer jag få panik. Har faktiskt varit ute idag (stolt). Gick till Glitter och köpte två lädersnören. Efter som att jag redan har ett kunde jag, när jag kom hem, göra en fläta. Det blev billigare än att köpa en och jag la lite tid på det. Har nämligen inget att göra. Egentligen vill jag göra något men för att jag är så trött kommer jag inte komma iväg här ifrån för än imorgon. Vill bara att klockan ska bli lite mer så jag kan gå och lägga mig. Imorgon är det klassresa, bara över dagen men ändå. Jag ska ta massa bilder, som alltid. Lägger ut dem här om iphoto funkar då.

Jag i min nya klänning (också profilbild på facebook)
Flätan jag gjorde, kan ha den som armband och i håret :)

Nu har ni läst mitt inlägg, alltså gjort det viktiga på datorn för idag. Gå ut och njut av solen nu istället för att sitta kvar inne!

Pussar

NEW MOON

OMG hittade precis ett jävligt kort videoklipp. En liten bit från New Moon, kanske inte är så ny men den kan inte heller vara över två veckor. Jag är galen i Twilight så jag blev superglad när jag såg det här 15 sekunder långa klippet.



Längtar till november då den kommer på bio!

Pussar

RUBBAT TRÖTT

Hejsan! Det är söndag morgon och jag är helt slut från igår. Var på Skarasommarland med Minna, Berfin och Minnas mamma hela dagen. Det var riktigt kul och utmattande. Idag vet jag inte vad jag ska göra än, klockan är inte så mycket så alla sover, kanske bara sover hela dagen. Det skulle vara skönt att göra det men det blir nog inte så. Åker nog in till stan och träffar någon, vi får se.

För att jag var hos Minna i fredags skrev jag inget. Jag, Minna och Berfin var på stan efter skolan. Det var studenter som badade i fontänen utanför kulturhuset. Jag och Minna bestämde att vi skulle göra det också .. om 4 år. Vi gick till Gallerian där jag och Minna köpte riktigt söta sommarklänningar. Vi ska ha dem på avslutningen och resten av sommaren för jag är helt kär i den! Jag och Minna gick sen till henne där vi åt och fixade oss för vi skulle till Djurgården. När vi var klara träffade vi Berfin och så promenerade på till Djurgården. Det är så fint ute på kvällarna. Vi träffade lite kompisar som firade deras kompis födelsedag. Var inte ute så länge för vi skulle upp vid sju dagen efter men det var kul så länge vi var där.

Mitt iphoto laggar så det blir inga bilder fast jag tog kanske 400. Får se om det löser sig, då lägger jag ut dem sen.

Pussar

INGET KAN STOPPA MIG FRÅN ATT VARA GLAD IDAG

Jag märkte inte hur glad jag var tills jag var på väg till tuben imorse. Vaknade med ett leende på läpparna och har varit glad nästan hela dagen. Vet inte varför var bara riktigt glad. Även fast jag försov mig gick jag 20 minuter för tidigt och när jag kom ut och såg att det regnade blev jag bara ännu gladare. Jag vet att det låter riktigt jävla konstigt, för jag bukar alltid hata regn, men inget kunde förstöra min glädje idag. Det var sista torsdagen på terminen, vilket betyder sista kemilektionen. Jag fick veta att jag kommer få VG i betyg och det är bra, kemi är enligt mig det svåraste ämnet så är nöjd! Är klar med alla skolarbeten nu, hade biologiprovet, som gick sådär och jag och Minna redovisade so arbetet, som också kunde gått bättre. Men nu är det i alla fall över. Har bara spanska läxa kvar, men den kan jag redan.

Imorgon ska jag sova hos Minna så kommer antagligen inte blogga och på lördag ska jag, Minna och Berfin till Skarasommarland. Om det regnar kommer jag bli fett sur men det blir nog kul ändå. Sen är det bara klassresa, två skoldagar och avslutning kvar, fan vad skönt! Alla som slutar senare, förlåt men jag känner inget medlidande. Ha en bra kväll och en bra fredag.

Puss & Kram

STRESS & PRESS

God morgon på er. Gissa vad jag gör .. Jag kollar på friends fast jag borde plugga. Igåd kväll gick det inte som planerat. Jag skulle gå hem på en gång, vilket jag gjorde, sen skulle jag plugga biologi hela tiden till kanske elva, men så blev det inte. Jag pratade istället i telefon med Elsa och chattade med Anna. Anna är min kompis som bor i Oslo och hon kanske ska komma hit i sommar, jippi! Detta betyder att jag nu måste plugga hela vägen till skolan, på engelskan och musiken, men det brukar jag ändå göra när vi har prov på torsdagar. Har försovit mig så måste jag skynda mig nu.

Pussar

GOSSIP GIRL MUSIC

Har lyssnat på alla låtar som är med i Gossip Girl säsong ett. Det är sjukt mycket bra musik i den serien.

Här kommer scenen där Rufus sjunger Everytime, den är jävligt söt:



Xoxo

FRILUFTSDAGEN

Shoonsan! Har precis haft en liten smörolycka. Först tappade jag kameran i smöret och sen mackan på golvet. Fick torka smör från lite udda ställen.

Gick hemifrån i tid och var i slussen tidigare än planerat. Vi åkte saltsjöbanan till en skog och sen var det bara att börja gå. Det var inte lika jobbigt som det var förra året, kanske för att vi inte gick fel men ändå. Minna, Johanna och Veronika hade med sig deras hundar som sprang runt. Adam spruta mängder av vatten på mig så jag var blöt hela vägen och fick skavsår så gick med bara strumpor halva vägen och för att det var så coolt så tog Amanda av sig sina skor också.
När vi kom fram hade vi gått i ca två och en halv timma. Solen sken och det var riktigt varmt så jag, Minna och Clara gick direkt och badade. Det var jävligt kallt i början men efter några hopp och dyk blev det skönt. Jag hade inte badat innan i år så det blev första doppet. Sen sola vi lite och var med på volleyboll, vilket inte gick så bra. Man var sen tvungen att spela brännboll men vi gick dit jag, Isolde och Olivia badade förra året istället. Det var redan många där och vi badade lite till med dem. Vid två gick bussen tillbaka till slussen och sen åkte jag med tuben hem. Jag är helt slut, har ont i mina fötter och kommer säkert vara stel imorgon, inte van att gå så mycket.

Underbara bilder kommer här:

Heta man kan vara!

Jag & Agnes

Minna & min älsklings-Holden

Aminda(Amina & Amanda)s fötter

Jag med heta brillor

Jag, Clara & Ella

Jag, Clara & Ella igen

Maxi, Clara & jag
Älskar ljuset

Jag badar

Jag, Minna & Clara i vattnet

Jag & Claris

Isolde, Minna, Clara & Amanda

Cool bild på Minna

Haha, Holden kissa på någons väska!

Jag, Minna, Clara & Maxi

Isolde, Minna & Clara

Isolde, jag(som ser sär ut), Minna & Clara
Minna, jag, Johanna & Amanda

Pussar

UPPE RIKTIGT TIDIGT

Det blev bara ett inlägg igår kväll. Jag fick riktigt ävla ont i huvudet och allt blev svart så var tvungen att gå och lägga mig vid åtta. På grund av det har jag nu inte pluggat, inte packat och inte fixat något annat som jag skulle göra igår. Därför bestämde jag mig för att gå upp lite tigidare, halv fem. Kanske inte bara är lite tidigare men för att hinna allt måste jag gå upp nu. Okej jag kanske tog i lite, men vill inte vara tvungen att stressa och är inte alls trött. Jag ska vara barnvakt åt min lillebror idag också. Pappa ska spela fotboll så självklart ställer jag upp, för pengar. Nu ska jag försöka hinna med att läsa alla sidor om blodet i biologin, önska mig lycka till!

Morgonpussar


SISTA MÅNDAGEN PÅ TERMINEN

Idag kändes det verkligen att det snart är sommar. Solen sken och det var nog den varmaste dagen hittills. Fysiken gick faktiskt ganska bra, jag kommer inte få G i alla fall. På matten räknade vi ute, det var riktigt skönt. Jag brukar inte gilla måndagar men den här var ganska bra. Hoppas det är lika fint imorgon för då ska vi gå milen.  Varje år har vi friluftsdag och varje år går vi en mil genom någon skog. Vi ska mötas imorgon 08.10, jag kommer antagligen komma sent.. som vanligt. Nu ska jag plugga spanska, biologi och svenska, sen ska jag packa och fixa matsäck till imorgon. Ska försöka gå och lägga mig tidigt för annars kommer jag vara död imorgon.

Pussar


PLATTAT = FULT

God morgon! Min plattång har varit hon Elsa i kanske tre månader och i fredags fick jag tillbaka den. Jag var tvungen att platta håret idag för att se hur det ser ut. Innan plattade jag håret varje dag, nu kan jag inte förstå varför. Får ha platt hår idag för kan inte göra så mycket åt det nu, men det är inte fint!


Pussar

TRÖTT PÅ FYSIKEN

Fysiken drives me crazy! Jag har pluggat hela dagen men kan ändå inte allt än. Jag orkar inte läsa mer om högtalare, låga och höga toner och stämgafflar. Det intresserar mig inte. Jag vill bara sova! Det är så typiskt mig att när jag måste plugga då blir jag trött, jag vill inte göra något annat än att sova. Men kan alltid tänka på att jag sen inte behöver ha pluggsöndagar mer på flera månader. Imorgon är det skolårets sista måndag. Nästa måndag ska vi nämligen på klassresa till en ö i skärgården och sen på grönan. Har inte varit där på två år så det kommer nog bli kul. Jag har lovat mig själv att jag ska åka den nya bergochdalbanan, insane. Jag kommer så ångra det när jag sitter i den men då kan jag inte ända mig. Har kompisar som åkt den och de säger att den är riktigt kul, får se om den är så bra som alla säger.

Den ser rolig ut i alla fall..


Amajna

SÖNDAG, MIN PLUGGDAG

Efter som att söndagar är min pluggdag sitter jag och pluggar. Det som är dåligt är att vädret inte varit fint på hela helgen förutom idag och idag ska jag bara vara hemma. Jag har fysikprov imorgon och det måste gå bra annars sänks antagligen mitt betyg. Jag har även en stor spanskläxa, biologiprov och en bok jag ska läsa ut den här veckan. Måste vara klar med fysiken och boken idag men jag tror jag klarar det. Allt annat tar jag i veckan. Jag behöver bara gå hem varje dag direkt efter skolan och det klarar jag i en vecka till.

Sommaren är nu nästan helt planerad. Igår insåg jag att lovet är ganska långt. Innan har det känts som att jag inte kommer hinna med allt jag vill göra men det kommer nog bli bra i alla fall. Det jag ser fram emot mest är London med Elsa. Vi båda älskar Friends så vi ska köpa likadana hattar som Joey köper när de är där. London baby!
Jag ska ringa henne nu för vi ska boka biljetter idag.


Läääääängtar!

Pussar

MORGONPIGG

God morgon!
Klockan är 20 över 8 och jag har nu varit vaken i en timma. Ni undrar säkert varför jag vaknar så tidigt hela tiden. Jag vet faktiskt inte. Kan vara att jag är van att gå upp tidigt efter skolveckan, men tror inte det är det. Jag har alltid vaknat tidigt, hur sent jag går och lägger mig. När jag var liten gick jag alltid upp vid sex och sprang runt och skrek tills någon kom och gjorde frukost åt mig.
Det har hänt att jag sovit till elva och en gång sov jag till ett. Det var på mitt land och min familj väckte mig för att de trodde det var något fel för att jag sovit så länge. Att jag vaknar tidigt betyder att jag nästan alltid är trött på dagarna och kvällarna, vilket suger. Jag ska försöka sova längre på sommaren.
Aja solen skiner i alla fall idag, vilket betyder att jag måste gå ut. Om jag får lite luft kanske jag kan koncentrera mig bättre på pluggandet senare.


Jag, Minna och Elsa på påsklovet,
hade inte blogg då och ville lägga in den

Amajnas

BILDER FRÅN MINNAS MOBIL

Minna mailade mig lite bilder innan men jag har inte haft tid att kolla på dem för än nu. Här är några av dem:


Jag och Berfin på gungorna

Minna och jag på djurgården, hallelujah!

Jag, fråga inte vad jag gör..

Pussar

BRA DAG

På morgonen försov jag mig så jag hann inte duscha men jag kom i tid till skolan. Vet inte om jag någonsin har kommit i tid så här många dagar i rad. När jag kom till skolan fick jag riktigt ont i magen, det kändes som att dagen skulle bli supertrist men sen blev den bra. Vet inte varför har bara varit väldigt glad idag. Sista lektionen var kemi och jag förstog inget, får plugga extra mycket till provet. Efter skolan drog jag med Berfin på stan. Hon ville verkilgen inte men jag sa att vi kunde köpa glass på donken och då följde hon med. Sen var vi i lite affärer och jag hittade en jeansjacka på zara som är hur fin som helst!

Pussar

LÖRDAGSTRÖTT

Är för trött för att plugga men inte så trött så jag kan somna. Hatar att vara så här. Jag behöver verkligen plugga och om jag inte kan göra det borde jag sova så jag kan plugga imorgon. Men nu kan jag inte göra något av dem. Är stressad för att jag måste göra så mycket men sitter ändå här och gör inget.

Jag har installerat nya program på min dator idag, bland annat Microsoft Word. Jag sparade ett dokument och så öppnade jag mappen mina dokument på datorn för att se om det var där det hade sparats. I mappen, som jag inte öppnat på kanske två år, fanns gamla skolsaker och bilder men det som var roligast var att det fanns början på tre olika ”böcker” som jag skrivit för flera år sedan. Texterna är ganska dåliga men de påminde mig om en massa saker, jag ska erkänna att jag faktiskt började gråta när jag läste en av dem. Vet inte varför väckte bara för mycket känslor, de var inte sorgliga så jag förstår inte varför men men. Tyvärr kan jag inte lägga upp texterna här, skulle vara för pinsamt.

Har också kollat på Gossip Girl och Desperate Housewives idag. Det var riktigt tragiskt men båda slutade bra. Jag vet att jag är patetisk men jag bryr mig faktiskt inte. Det var hur bra som helst. För er som kollar på dem på tv, ni har mycket att se fram emot. Ska inte avslöja något! Det har faktiskt funnits en blogg som liknade Gossip Girl fast den handlade om oss. Det var ganska grovt men också ganska roligt. Förstår bara inte att man skulle orka skriva skvaller om alla runt än. Bloggen existerade dock bara i kanske en månad, eller mindre.

Nu ska jag försöka få någonting gjort idag, kanske tar och läser lite i boken jag ska läsa till på onsdag, eller städa.. det bli bara roligare och roligare!

You know you love me,
Xoxo, Amajnas

MASCARA

Mascara är något som nästan alla tjejer och vissa killar har. Man tror att man får fina, långa och vackra ögonfransar. På långt håll ser det också ut så, men om man kollar nära ser man hur äckligt det igentligen är. Jag brukar inte ha det så ofta och nu kommer jag nog sluta helt. Ska färga ögonfransarna istället, då blir det inga klumpar.


En reklambild för mascara, visst ser det bra ut?

Så här ser en riktig närbild ut, vad tycker ni?

Amajna

SOMMAREN NÄRMAR SIG MED STORA STEG

&gHar precis lagt två timmar på att fixa en ny header. Den blev inte helt som jag ville men är ändå nöjd. Ändrade lite saker och lärde mig hur man ändrar stil och storlek på texten. Nu får den vara så här ett tag.

Igår åkte jag till Elsa och sen tog vi bilen till Ikea. Jag vet inte varför men jag älskar Ikea och att sätta ihop deras möbler. Det tog hela kvällen att sätta ihop en byrå och när vi var klara var alla helt slut. Elsa blev super glad för att jag tog med Twilight och efter att vi fixat hennes rum kollade vi på den. Sen gick vi och la oss. Elsa skulle upp tidigt idag så hon var tvungen att gå och lägga sig vid ett. Jag vaknade som vanligt innan klockan ringde, vid sju, och väckte Elsa. Vi åkte därifrån vid nio och sen åkte jag hem. Hon skulle provjobba i hammarbysjöstad så vi skilldes åt i gullmars. Jag fick ett sms från Minna, där det stog att hon fått blogg, igår. Hon ville inte säga vad den heter för än nu, klicka här för att gå till hennes blogg. Den är inte fixad än men jag ska hjälpa henne med det senare. Får se om hon kommer fortsätta med att blogga eller om hon kommer ta bort den snart för att hon inte pallar.. vi får se..

Nu ska jag plugga fysik, biologi och svenska.. trodde det skulle vara lugnt i slutet men det är prov in i det sista. Jag har blivit som Berfin, vet inte om jag är glad eller ledsen för att det bara är sju skoldagar kvar. Det kommer bli underbart med lov men vet ändå inte om jag är glad för det.
t;
Amajna

ONSDAGENS BILDER

Kameran funkar igen, den behövde bara ladda! Nu har jag lagt in dem så här kommer onsdagens bilder. Tog inga bilder igår för trodde den inte funkade då.


Jag och lillebror

Jag kom på att man kan ha mobilen i hålen!

Ja .. vad ska man säga?

Dagens bild, Minna

Hahah, lyckat

Man är mycket snyggare upp och ner

20/05-22/05

När jag, Minna och Berfin kom hem i onsdags kollade vi på Twilight, och till deras förvåning somnade jag. På torsdagen åkte vi in till stan, gick i lite affärer och fikade. Sen, efter som att det var röd dag, stängde allt så jag och Minna åkte till henne. Senare gick vi ut igen och träffade lite kompisar. Nu är jag hemma igen men ska snart åka till Elsa, hennes rum är klart så vi ska till Ikea. Jag ska ta med mig Twilight som en överaskning till henne, hon kommer bli väldigt glad. Nu ska jag duscha och sen åker jag. Får se om jag skriver sen eller imorgon. Har tagit jätte många bilder men min kamera är kanske sönder, eller jag vet inte men den funkar inte. Om den funkar sen lägger jag in bilderna. Sista meningen är skriven av min lillebror coolt va?

Pussar

UTGÅNG

Jag mötte Minna när jag kom till skolan och vi gick och köpte lite extra saker till matsäcken. Saken i hagaparken var ganska rolig. Jag och Minna tog bussen dit för vi kom lite sent. Eller vi var i tid men de gick tidigare. Maten blev dock uppäten av fåglar och en av dem bajasde på min väska, inte lika kul. På eftermiddagen hade vi vanliga lektioner. Efter skolan gick jag till Clea och sen gick jag och Minna där vi åt. Nu är vi hos mig med Berfin och vi funderar på att gå ut. Tror vi ska göra det nu, skrivker mer sen.

Pussar

TRÖTT TRÖTTARE AMAJNA

Vårterminen har gått riktigt snabbt. Nu är det inte alls lång tid kvar. Igår gjorde jag och Minna klart vårt sista arbete i so. Vi skrev tillsammas mellan halv 6 och 10 och sen fortsatte vi skriva hemma. Jag blev klar vid ett och nu är jag super trött. Vi ska ha någon form av aktivitet på förmiddagen i hagaparken. Jag kommer inte orka göra något. Men man kan alltid se fram emot det korta lovet vi har efter idag.
Måste jag skynda mig nu annars kommer jag komma sent. Ska äta en stor frukost så jag får lite energi.

Pussar

FAIRYTALE

Vet att jag inte bloggat på ett tag. Har bara aldrig kunnat sitta länge framför datorn. Igår sov jag och Claudia över hos Elsa. Vi kollade på melodifestivalen för att de är galna i det. Fråga mig inte varför. Men efter några energidrickor hade jag lika kul som dem. Norge vann, vilket är bra för det är nästan sverige.. säger vi. Jag tog ett förhastat beslut när jag sa att låten var bra igår och att jag skulle åka till Norge nästa år. Här är vinnarlåten.



Men nu ska jag sova för har inte gjort det sen i fredags.

God natt

DAGEN I KORTHET

Onsdagar, den längsta dagen. På biologin idag skulle vi testa vilken blodtyp vi har. Berfin började le jätte mycket och när jag frågade henne vad det var sa hon: "Jag tänkte på Twilight". Hon är så söt. Jag och Ella satt hela lektionen med nålen i handen och försökte trycka in den i fingret men vi lyckades inte. Men det är inte så viktigt att veta vad man har för blod så det gjorde inget. Vi ska ha ett till biologi prov veckan innan vi slutar. Det är väldigt dåligt men vad ska man göra. På matten fick vi jobba ute med problemlösningar. Jag och Olivia löste en och en halv uppgift, de andra var för svåra. När det blir för mycket tänker jag bara att det inte är långt till sommaren och så blir jag glad. Sommaren kommer bli superbra.


Dagens outfit:
Skor från indiska, tights från H&M, grått linne från JC,
marinblå T-shirt med knappar från topshop, jenasacka från wrangler,
västa från vintageaffär på söder, vitt linne(som inte syns) från H&M,
jeansshorts(som inte heller syns) från topshop

Om man gör en ful min behöver man inte oroa
sig för att se bra ut, för då ska den vara ful

Agnes

EVERYBODY BUT ME

Har lyssnat på Lykke Li-Everybody But Me om och om igen samtidigt som jag har pluggat. Jag försår precis vad hon sjunger om. Ibland känner man så. Lyssna på texten den är riktigt bra. Teknikläxa here I come.



Pussar

NP I SLÖJD?

Tisdagar är alltid lite bättre än måndagar. Jag kom precis hem från skolan och ska snart börja plugga. Mellanmålet idag blev hallon och blåbär smoothie. På tunnelbanan lästa jag något om nationella prov i slöjd. Läste från någon annans tidning och bara rubriken så vet inte vad det stog exakt. Men om det blir np i slöjd då blir det för mycket. Slöjd är ett ämne där man visar vad man kan med händerna inte med hjärnan! Det är därför slöjd är kul.

Pussar

TISDAG MORGON

Dagen har börjat mycket bättre än igår. Jag sov på soffan hela natten för orkade inte gå och lägga mig efter att jag kollat på tv. Därför har jag nu lite ont i ryggen, men det går över. Ipoden laddar här bredvid mig. Har inte så många låtar på den och är lite trött på dem. Om en vecka ska jag till pappa och där har jag fler låtar under tiden får jag klara mig. Har i alla fall något att lyssn på musik på. Schemat för dagen: Börjar 08.20 med svenska, sen franska, matte(prov), engelska, spanska och sen hem och plugga spanska och mer matte. Jag åker nästan alltid hem efter skolan nu för tiden. Hinner inte med alla prov och läxor annars. Innan gick vi alltid på stan och sega kvar i skolan men nu kan jag inte det. Aja om några veckor behöver jag inte öppna en enda skolbok på flera månader!

Ha en bra dag!

23 DAGAR KVAR

Nu är det bara 23 dagar, var av 15 skoldagar och 8 chilldagar, och 2 prov(kan ändras) kvar till sommarlovet! Jag tror inte jag längtat så mycket som jag gör nu något år tidigare. Fast det gjrode jag säkert. För alla andra i Sverige är det kanske en vecka till innan ni slutar, synd för er. Det känns skönt att det snart är slut. Jag hade räknat ut, med min "smarta" hjärna, att det var lite mer än 30 dagar kvar men nu har jag räknat i kalendern så det borde stämma. Mina sommarplaner skriver jag om en annan dag lite längre fram. Såg också att jag fick MVG på biologi provet. Vilket kanske gör att jag får MVG i biologi, jippi! Det betyder att Minna, Ella och Johanna antagligen får det också för vi pluggade tillsammans innan provet.

Idag var jag helt slut. Kändes som att jag skulle svimma. Jag gick hem efter so-lektionen och sov fram till 4 efter det har jag pluggat matte. Jag hoppas att jag klarar provet imorgon ganska bra i alla fall. Jag missade matten idag så har fått gissa mig till hur man gör på det jag glömt och jag tror jag kan allt nu. Måndagar som är den jobbigaste dagen vände helt nu när jag fick vate hur få dagar det är kvar. Har fått ny energi så ska gå och plugga lite till innan jag ska sova. Allergin gör mig helt slut hela tiden.

Pussar



Vill påminna alla om hur varmt och fit det är nu jämfört med i vintras
(Ella och Minna i Romme)

THE ROUTINE

Maja och jag har bestämt oss för att vi ska lära oss hela "The routine" från friends utantill. Älskar att de är så seriösa när de dansar den. Vi har övat lite men kan den inte än. För er som inte vet vad det är så ska jag berätta. Monica och Ross, två supertöntiga syskon, gjorde en dans när de var små och de var väldigt stolta över den. Nu är de på en inspelning till en nyårssak och där finns det plattformer där man kan dansa. De vill otroligt gärna dansa på en av dem men de vet inte hur de ska lyckas tills:



Ha en fortsatt trevlig kväll!
Pussar

VANILJKAKA HOS ELSA

Hej. Vet att jag inte bloggat på ett tag, har bara inte haft tid. Sitter nu i Elsas kök och kollar på när hon gör hennes underbara chokladkaka. Fast istället för choklad ska hon ha vanilj i så det kanske blir vaniljkaka. Tror inte den kommer bli godare än hennes chokladkaka men den kommer nog inte smaka så illa, hoppas jag. Elsa är lika galen i friends som jag så vi har kollat lite på det innan. Kommer antagligen kolla på det när vi äter också. Vi måste också hoppa bort kakan innan jag ska hem och göra något som är emot det jag står för, plugga på en lördag.

Elsas recept på chokladkakan:

- 100g margarin
- 2st ägg
- 2,5dl strösocker
- 1msk vaniljsocker
- 3msk kakao
- 2dl vetemjöl


EN AV MÅNGA LÅTAR

Min ipod har kommit! Det skulle ta 8 till 12 dagar men den kom igår när jag var hos pappa. Jippi! Har lagt in alla låtar jag har hos min moder. Här kommer en.

T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and gone:


HÅNGEL PÅ WISTERIA LANE

Någon mer än jag som känner att Desperate Housewives börjar bli lite långtråkigt. Jag skulle inte kunna sluta följa det men känns inte som att det händer något. Det är alltid så när serier går för länge. Efter att det blev ett hopp i tiden har det inte varit lika bra. Susan och Gabriel är lite intima i ett avsnitt. Vet inte om det har varit eller inte. Jag kollar inte på det på tv utan på http://www.greatstufftv.com/. Har ingen aning om vad som händer just nu på tv. Men jag tycker att det är fel att det måste vara två tjejer som ska hångla för att serien ska bli mer intressant. På http://www.kanal5.se/ står det: "Ifall ni nu behövde ytterligare en anledning till att titta på Desperate Housewives"... Känns som att det behöver fler tittare och gör allt för att få det. Kanske för att alla kollar på internet. Det är som allt har hänt och nu var sista lösningen lite hångel mellan hemmafruarna. Jag har inte sätt det, bara bilder, så vet inte exakt vad som händer och hur men ändå. Kommer fortsätta kolla på det ändå, är man fast så är man.


Bild från kanal5.se

DATASALEN

Sitter i datasalen med Johanna och Olivia. Nu kom Clea och Janice in och störde pluggron. Dagen har varit helt rörig. Jag vet att jag är en stor del av alla problem men jag orkar inte mer. Nu pluggar jag kemi och det går framåt. Jag kommer nog lära mig allt till imorgon. Måste fortsätta med kemin nu. Bloggar mer när jag kommer hem.
Pussar (Janice hälsar)


GOD NATT MED ALFONS

God natt på er alla som inte redan sover. Sökte på god natt och det första som kom upp var Alfons. Hoppas ni gillar god natt sagan!



Sov sött

NÅGOT ROLIGT BLAND ALLA MOLN

Hittade ett väldigt roligt papper i Janice engelskabok idag, tolka det hur ni vill. Så här stog det:
"It was over now. But I will do it again.
I love the kick i get after every thing I do.
It makes me happy."

Som jag sa tolka det hur ni vill. Hon säger att hon inte kommer ihåg vad som skrev om. Vi hade i alla fall kul på engelskan när jag hittade det.

Sitter och kollar ut genom fönstret. Helt grått och tråkigt. Var tog solen vägen? Hoppas det blir fint snart igen.


Så här fint väder ska det vara.
Bilden är från när jag och Elsa gick upp för trapporna till söder, Elsa fattar.

TISDAGAR, ALLTID LIKA ROLIGA

Har fortfarande inte börjat med kemin. Satt utanför huset i kanske en halv timma. Glömde nycklara och självklart så var ingen hemma. Tunnelbaneresorna börjar bli riktigt tråkiga utan musik. Men snart kommer min ipod, har redan börjat kolla på ny musik jag ska "köpa". Sista lektionen var spanska och jag höll på att dö tills vi skulle skriva en uppsats, då blev det kul. Jag gillar att skriva på alla språk förutom franska. Fransk stavning är för skum för att det ska vara kul. Vår lärare skek på oss om allt, som vanligt. Berfin blev väldigt sur. Efter skolan gick jag och Janice in på toan och där stog Berfin och borstade tänderna. Idag sa Minna att Berfin har en kille, vilket hon helt "glömt" att nämna. Hon skulle träffa honom efter skolan och därför stog hon och borstade tänderna. Så söt. Hon frågade också mig och Janice lite saker som jag inte tänker gå närmare in på. På lunchen var Agnes utanför skolan med hennes nya hundvalp. Den var otroligt söt. Nu ska jag försöka lära mig lite intressanta saker om kolväten. Ha en fortsatt mysig kväll.

Pussar

BRA SLUT PÅ SEG DAG

Pluggandet går inte så bra. Kommer lära mig franskan men kemin får jag göra med imorgon. Dagen som började segt slutar lyckat, som de flesta dagar. Vi åt supergod mat, pasta med någon sås, men det var ändå något av det bästa jag ätit. Jag och min kära moster bestämde oss för att vi skulle ta en bild på oss som vi kan ha som profilbild på facebook. Har nu tagit ego-bilder på oss ganska länge, många riktigt snygga, men alla var självklart bra. Vi valde i alla fall en av dem som nu finns på våra profiler. Jag har också beställt en grön, för att det är vår (och för den är snyggast), ipod suffle. Jag kommer få den om 8-12 dagar, underbart. Jag gillar dem inte så mycket men har inte råd och vill inte ha den ipod nano som finns nu. Det är ändå mac och då funkar allt. Är bara rädd att ta sönder den. Det är ju bara en klämma. Kommer möjligtvis ha en begravning åt min älskade gamla ipod nano som har varit sönder ett tag. Får se om det blir något av det. Aja snart kommer i alla fall Amina vara sig själv igen, med en hörlur i ena örat hela tiden. Läääängtar!


Bilden vi valde

Den söta ipoden som kommer vara min snart

SEG DAG

Måndagar kan aldrig vara bra dagar. Dagen började med att jag försov mig en timma. Öppnade gardinerna och såg att det regnade. Vi hade badminton på gympan, vilket är kul, men vi var tvugna att åka tunnelb ana. Jag kom nästan till finalen i turneringen. Mötte Minna i slutet, så var inte så konstigt att jag förlorade. Jag vet inte varför, men har varit super trött hela dagen. Tog tag i "tysnaden" och började snacka med Veronika. Får se hur det går imorgon. Nu pluggar jag franska glosor och min moster sitter och viker hennes tvätt och försöker hjälpa mig, lyckat. Ska fortsätta nu.

pusselipuss!

SHINE ON

Jag är nu klar med syslöjdsarbetet. Har till och med hunnit läsa kanske hälften av sidorna i kemi. Säger god natt nu för jag kommer inte orka sitta vid datorn mer ikväll. Ska kolla lite mer på friends sen ska jag försöka läsa lite, man får ju pengar för det. Här kommer en grym låt, The kooks med Shine on. Den gör mig alltid lika glad.

Sov sött


GRILLNING

Känns som att jag aldrig har tid att blogga. Igår åkte jag till Minna och vi jobbade med son på hennes gård. Så mysigt att sitta där i solen. Vi började skriva lite och det börjar faktiskt bli en ganska trevlig stad. Får se vad vår lärare tycker. Blir inga bilder från pluggandet för har glömt min kamerasladd hos pappa. Jag är så smart. Vid halv sex gick jag från Minna till Karlaplan där jag träffade Arya och hennes kompis Liv. Vi åkte till Arya och sen girllade vi på gärdet. När vi kom hem till Arya igen somna jag nästan på en gång. Hade glömt min pollenmedicin och kände mig helt död. Var tvungen att sova. Om jag skulle få bestämma skulle jag vilja sova hela våren. Hatar att vara allergisk. Kom hem igen vid kvart i tolv och nu kollar jag på friends, så klart. Är också barnvackt med de är ute och leker just nu, så skönt. Var uppe på vinden för kanske en halv timma sen. Försökte hitta puk-koden till mobilen. Jag har börjat gilla min pappas gamla mobil. Om det inte var för att jag måste ha den andra att lyssna på musik på skulle jag lugnt kunna ha den gamla mobilen. Har min kamera att ta kort med så behöver inte någon annan mobil. Om ändå min ipod funkade..  Aja, ska försöka bli klar med syslöjdsarbetet nu så jag kan fokusera på kemin i veckan.

Pussar


Grillen

Jag, Arya och Liv

Jag och Arya

Hahahahah

MOBILEN SÖNDER

Är hos min kära pappa och kollar gossip girl. Åkte hit för att min mobil nu officiellt sönder. Min ipod gick också sönder för ett tag sen. Vilket betyder att jag inte kan lyssna på musik. Jag lyssnar på musik hela tiden och det här betyder slutet på mitt liv. Jag har en annan mobil men den måste jag ha puk-kod till som jag så klart har slarvat bort. Nu är jag fast med min pappas gamla nokia. Får se hur länge jag överlever.


Mina heta mobilder som jag ska ha nu

Jag ska snart in till stan och träffa Minna. Vi ska plugga ute i solen. Försöka bli klara med so-arbetet. Sen ska jag sova hos Arya, som jag inte träffat sen i somras. Måste försöka få in lite mer plugg någon gång under dagen också. Får se om det funkar.

Xoxo

IGÅR OCH IDAG

Igår, valborg, orkade jag inte skriva när vi kom hem till Elsa. Vi åkte till mälarhöjden och gick hem till Erik och var där lite. Sen kom Johan och de skulle träffa folk vid brasan. Elsa, som hade bara ben, frös och ville inte gå ditt så vi gick hem till Kimsi. Sen gick vi ut lite och sen tillbaka till Kim. Vi skulle träffa Erik och Johan, men det blev aldrig av. När vi skulle gå ringde min mamma och blev sur för att vi inte hade gått än. Kim och hans kompis följde oss till tuben och därifrån åkte vi till Elsa. Där kollade vi på film och sen somnade hon och jag satt och gjorde inget väldigt länge. Hon väckte mig vid åtta och jag blev fett sur men det var bara att gå upp. Vi kollade på tv och sen åkte vi till stan. Där skulle hon på sin lillasysters danssak och jag gick hem till Clea. Jag, Clea och Isolde var hos Clea att tag. Jag fixade våra håroch sen gick vi till humlan. Där ringde de Alle och vi träffade dem på djurgården. Tyvär var jag tvungen att åka hem och städa. Vet inte om jag kommer göra något ikväll, tror jag måste vara hemma. Aja solen lyser iallafall.

Pussar


enda bilden från valborg. Jag och Elsa på bussen

Isoldes och Cleas snygga frisyrer i humlan

Clea i humlan

Clea och Isolde i humlan

Isolde på djurgården

RSS 2.0