DET GÅR INTE ATT LEVA I NUET NÄR NUET ÄR SÅ GRÅTT OCH KALLT




Minna har gjort ett planer-för-sommar-inlägg och när jag såg det gick det inte längre att blunda för mina tankar på den kommande sommaren och våren. Vill inte stressa förbi terminen för det är den sista i Franska skolan och antagligen Sverige också men hur underbart vore det inte om alla prov var avklarade, solen sken och nedräkningen till sommarlovet inte hade flera siffror. Vill vara brun, ha ansiktet fullt av fräknar och solblekt långt hår..

NOUS SOMMES LES PLUS BELLES DU QUARTIER



Jag och Maja igår.

Carla Bruni - Le plus beau du quartier

SATURDAY NIGHT


Jag och Thyra. Våra hår ser ut som ett!

Minna is doing her thing

Snygga? Ja.

Berfino

Vad jag gör kan man alltid undra.

Minna och Clara


Dancing people

Jaa..

Jag och Thyra körde "Amina-dans"

Igår,
Jag åkte hem till mamma för att snabbt lämna hennes stuff men när jag kom dit visade det sig att Maja var hemma så var kvar ett tag. Vi lyssnade på dålig men taggande musik och fixade oss, sen åkte vi in till stan. I Medis gick hon av och jag fortsatte till Minna. Självklart var Minna inte klar när jag kom dit så vi var där ett tag, både Berfin och Thyra hann komma innan vi till slut gick ut. Först blev det donken, vad annars? Sen gick vi till Daniella som hade fest. Det var lite spårat, dålig musik och människorna ska vi inte ens snacka om! Men vi hade kul ändå. Påväg hem träffade vi Clea och Amanda en snabbis sen var det bara att ta sig hem genom vinterkylan.

Nu är söndagen här igen vilket betyder städa, plugga och fixa inför veckan.

TRÖTT ÄR VAD JAG ÄR


Nu är jag hemma. Har haft kulkul! Det blir mer bilder och stuff imorgon för nu vill jag sova! GODNATT

ALLA BARN ÄLSKAR LÖRDAGAR!


Crazy jag sitter hos Minns just nu. Vi försöker hitta på något att göra, får se hur det går.. Kul kommer vi ha i vilket fall som helst för jag är på flumhumör! PUsssS

SITTING IN THE DARK WHILE THE SUN SHINES OUTSIDE



Som ni ser har jag ingen självkontroll, saxen åkte fram i torsdags. (Bilderna är från igår men det blev inget inlägg då.)

Jupp, jag är lite vampyraktig sådär, Gillar inte att gå ut på dagen om jag inte måste. Idag måste jag tyvärr. Mamma åker bort imorgon och hon vill ha hennes kläder jag lånat. Inte kul alls men vad ska man göra? Det är ju hennes grejor. Senare ska jag träffa tjejorna. Vet inte vad vi ska göra men det blir antagligen kuligt!

NOT JUST A JACKET



Min nya kärlek! Köpt på Weekday för endast 100kr. Kommer använda den hela sommaren. Kan knappt vänta!

KLIPPA ELLER KLIPPA INTE


När vi var i uppis idag märkte jag hur långt mitt hår har blivit. Nu är det tre månader sendan jag klippte mig och under den tiden har det växt än 10cm kanske. Börjar tycka det är jobbit igen, det är ivägen hela tiden! Fick nyss ett ryck och bara ville klippa i det som jag brukar få ibland. Det brukar ofta bli lugg då men nu har den äntligen växt ut igen så vill inte klippa av den.. eller nu vill jag men kommer ongra mig imorgon när den står åt alla håll. Vad ska jag göra? Vill, vill inte, panik! Kanske klipper det kort igen (inte själv) men då blir det inte långt till sommaren vilket jag vill. Aaaaaah! Nej nu ska jag plugga och inte tänka mer på dethär för om jag gör det kommer saxen snart fram.

GÖRAN DU SER KÅT UT. GÖR JAG? TACK!





Hejsan! På håltimman var vi i uppis och kollade på Sommaren Med Göran. Jag trodde den skulle vara skitdålig men det visade sig att den vara raka motsattsen. Minna tog även fina bilder med min kamera och jag bjuder på två av dom idag.
Nu ska jag äta.

TISDAG MORGON



Kommer det någonsin bli varmt igen? Det känns verkligen inte så nu. Igår föll mer snö, det höll ju på att smälta! Ska försöka kämpa mig genom de kalla dagarna som kommer utan att klaga. Får se hur det går, kan inte lova något. Dags att svepa in mig i kappa och halsduk och springa mot skolan. Ha en jävligt bra dag!

CHEAP AND TASTY


Var bara tvungen att visa min nya t-shirt. Den är klockren! Köpte den på Weekday igår. Måste tacka min "personal shopper", Micke, som hittade den. Tack! Hade på mig den idag till min gröna American Apparel kjol och prickiga strumpbyxor från Topshop som tyvärr gick sönder så lämnade tillbaka dom efter friskis. Nu: sova, GODNATT

MEN FÖRST ALLTID EN DUSCH, INTE LUKTA USCH, STÅ HÖGT I KURS! JEPPJEPP SOOO TRUE


En till på Clara, mig och Thyra (skulle inte se porrigt ut ville bara visa mina fina prickar!)

Kom lite sent till träningen, typsikt, men var svettig och röd efter passet ändå. Har inte världens bästa kondition, hehe. Nu har jag slitit här i två timmar med städning av rummet och äntligen är nästan alla kläder inne på sin plats. Allt annat som ligger och skräpar får vänta till någon annan dag för jag orkar inte mer ikväll. Och damsugning är något som behövs! Får se om jag gör det.. bara ett problem, lite svårt att damsuga när golvet är fullt av kvitton, skolböcker, papper, skor, tidningar mm. Nej, jag ger upp! En varm dusch och sen en lång sömn är vad jag vill ha och inga problem med att uppfylla mina önsknngar här inte! later

SNYGGINGAR BLAND SNÖFLINGORNA


Clara, jag & Thyra

Nu blir det träning, hörs sen PUSS

DOTS


Kom precis hem från träningen. Har ont överallt men känner mig 100 gånger piggare än innan! Innan det började var jag på stan med Micke. Det kan ha följt med lite hem också, hehe.. Nu blir det biologi, dusch och sen sova. xo

SÅDAN STORASYSTER SÅDAN LILLASYSTER


Så kan det se ut när jag och min äldsta lillasyster dansar. Nej vi är inte normala men kul har vi allt!

Tackohejförmig, gOOOOOOOOOd nAAAAAAAAAAtt

SMILE WHEN YOU MEAN IT


Söta tjejor

Jag och Clea fick ett ryck

Alla mot alla

Minna och Thyra

Jag i Claras mysiga pyamas nerbäddad i Claras stora säng med bästa Clara bredvid mig

Det var det fredagen hade att bjuda på. MYS!

MONDAYMONDAY



Orkar. Inte. Skriva.

FREDAGENS DRAMA À LA AMINA OCH THYRA

Jag och Thyrismyris hade kulkul med Claras Photobooth i fredags. Blev inte en normal bild utan många inte-så-normala-bilder. Självklart är vi snygga ändå!


Efter den här bilden märkte jag att tjejen som varit på bakgrundsbilden hade försvunnit. Jag flög upp ur stolen och skrek, Thyra blev minst lika rädd som jag, inte för att hon förstod varför jag skrek men för att jag gjorde det. Vi sprang genom Claras gigantiska lägenhet och lämnade lite fina spår efter oss. När vi kom till Claras rum, efter en evighet, kastade Thyra sig i sängen och jag kom inte långt efter så det blev ett stort mos i Claras säng. Jag berättade, med darrande röst och skakande kropp, att tjejen som varit på bakgrundsbilden i början hade försvunnit bara för att få Claras skratt som svar samtidigt som hon sa "Bakgrundsbilden ändras hela tiden, det är ett bildspel."

Vill få er medvetna om att detta utspelade sig innan vi kollade på skräckisen.. "Jag blir aldrig rädd"

Hejsan hoppsan! Vad håller jag på med (förutom att skämma ut mig själv på internet)?! Måste plugga!

DESSINE-MOI UN MOUTON


Jag har nu läst ut Le Petit Prince. Det var inget jag gjorde frivilligt men det har inte heller varit en plåga att ägna hela söndagen åt denna lilla bok. Det var lite av en njutning, den var verkligen fin!

SHINES IN THE DARK


Det funkar att ladda upp bilder här! Tyvärr har jag inte med mig kamerasladden så veckans bilder förblir hemliga. Här är i alla fall två bilder som jag hade på mamis dator. Dom betyder antagligen mycker mer för mig än för er men fina är dom allt!

Plugg var det ja! hejsvej!

HARD LIFE

Oj. Oj. Nu har jag inte bloggat på något som känns som ett år! Det blir nu lite snabb uppdatering på dagarna som gått.

Onsdag,
Skoldagen var lite seg men vi slutade tidigt vilket var good. Efter skolan for jag och Thyra lite hit och dit för att få pengar och sen gick vi på stan. Tyvärr dissade hon mig för sin träning ganska snabbt och Gud straffar snabbt för när jag kom till Monki visade det sig att det var 75% rea på allt. Gissa om jag blev lycklig! Köpte en kjol, en klänning, ett par jeanstights, en mössa, ett skärp, toffsar och en stickad myskofta. Mindre kul var att jag tappade bort min kofta inne på Monki. Vet inte hur jag lyckades men någonstans mellan alla klädprovningar måste den åkt av väskan, buhu. När jag var klar på Monki åkte jag till Berfin och sen drog jag med henne till Norra Reals öppet hus. Det var fint där och jag blev lite småkär. Vi var dock inte där mer än en kvart för Clara ringde och sa att dom (Clara, Dess, Marcel och Edvin) satt och fickade på Wayne's så vi gick dit. Där satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord tills det stängde. Kom hem lite sent men dagen var lyckad och hade inga läxor så det var ingen fara.

Torsdag,
Vi hade bara lektioner fram till lunch och efter det var vi på ett studiebesök i en synagoga. Det var både kul och lärorikt men det bästa var att vi slutade runt 3 när vi annars slutar kvart över 4 på torsdagar. Efter det skulle vi egentligen tränat på Friskis&Svettis men jag mådde piss så åkte hem och sov. Inget oväntat. Vid 6 åkte jag till Fridhemsplan för att gå på Kungsholmens öppna hus med Claris och Thyris. Det var super där! Vi träffade Sally som fick vara vår guide. Jag har varit på skolan innan men den här gången kändes det verkligen hur mycket jag vill gå där. Det kändes rätt på något sätt, som om jag var hemma. Lyckades både rulla runt på golvet av skratt och byta om lite diskret i ett hörn utan att känna mig helt lost och det var bra. Gillar att väggarna är vita och att stämningen är awesome, kanske till och med lite för bra i vissa fall, hehe. Det som inte var så bra var att jag fick feber och somnade på tuben på väg hem. Men ångrar verkligen inte att jag gick dit!

Fredag,
Vaknade och märkte att rösten var som bortblåst, fick panik och började gråta. Min röst är mitt allt. Att prata är något jag måste göra, jag älskar det! Som tur är kom den tillbaka efter ett tag, tack och lov för det! Fick dock gå runt och låta som om jag var i målbrottet hela dagen. Efter skolan åkte jag hem och vilade rösten lite och sen bar det av in till stan igen. Jag och mamma åt middag hos Minna och sen gick jag och Minna hem till Clara. Förutom vi var Berfin, Thya och Clea också där. Vid 11 gick B och M hem medans vi andra stannade kvar. Vi snackade skit och kollade på skräckis. Filmen var störd. Vid ett tillfälle blev jag så rädd att jag råkade bita mig i handen, har fortfarande ett märke efter det. Sen somnade vi alla i Claras stora säng.

Lördag och söndag,
Åkte hem och vilade hela dagen. Det har jag gjort idag också och mår fortfarande inte helt bra. Har pluggat lite också, pluspoäng till mig! Nu ska jag fortsätta. PUssss

FLY FLY FAR AWAY

Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder. Vet verkligen inte vad felet är för det funkar för alla andra men men. Dagen har varit segare än segast. Som så många gånger förr kom jag sent på morgonen och resten av dagen var inte bättre heller. Nu sitter jag under ett berg av läxor och lyssnar på skivor jag fått låna av Clara. Jag tar ALLTID det viktigaste först! Har tagit ett viktigt beslut idag i alla fall. Jag, Minna, Elsa och Louise ska bli medlemmar på friskis och svettis så fort som möljigt. Det kommer bli hur kul som helst att stå och flamsa och tramsa tillsammans, awesome!

Dagens braigaste,
Mamma medelade mig tidigare idag att hon, ikväll, ska boka biljetter till Marocko! Tjohue! Jag och Minna på stranden i lite mer än en vecka, det kan inte bli bättre! På fredag ska jag + mami (och systrarna tror jag) äta middag hemma hos Minna och då ska vi prata mer om det. Inte för att jag vet varför. Biljetterna kommer redan vara bokande ändå men alltid mys att äta middag tillsammans så klagar inte. Vi kommer mellanlanda i Paris där vi ska sova x antal nätter hos min moster som jag aldrig träffar nu för tiden så det blir super! Gud vad glad jag är!

Läxorna kallar, PUSSSS

MUSIC IN MY EARS

Eftersom att det är strul med uppladdningen av bilder tänkte jag att ett musikinlägg inte kunde sitta helt fel såhär på söndagskvällen. Ta en paus från livet och lyssna på dessa låtar!

Electric President - Insomnia


Brendan Benson - What I'm Looking For


Jack Johnson - Banana Pancakes


Babyshambles - You Talk


Aqueduct - Hardcore Days & Softcore Nights


Alexi Murdoch - All My Days


Flunk - Play


Okej.. kanske kollat lite för mycket på The O.C. men musken är bra!
Nu måste jag duscha och sen sova. Tänker inte börja veckan trött! Borde städa klart rummet men det får bli imorgon. Har ägnat större delen av dagen till just det och inga kläder ligger på golvet nu men kan inte kalla det rent. Nej nu ska jag sluta skriva om onödigheter. GOD NATT!

DÄR MAN SKA SKRIVA EN RUBRIK

Publishme går sådär och jag orkar inte bråka med det. Sitter nu och åter godis från igår fast jag borde städa, plugga och fixa inför veckan. Jag ska planera veckan så att jag hinner göra allt jag ska utan att dö. Så fort allr går som vanlgt blir det mer/roligare bloggande, tills dess får ni ha de gött!

YOU SPIN ME RIGHT ROUND BABY RIGHT ROUND

Lite av bilderna från igår. Mys hade vi! Alltid lika kul att umgås med mina älsklingar. Började med en bulle och choklad sen blev det fanta för hela slanten. Det var verkligen varmt. Vi träffade Sanna och hennes kompis också. Sjukt att man alltid springer in i någon, Stockholm är så litet!


Amina & Berfin & Minna @ 60 :)

Berfino

Light a candle

Berfin och Minna

Cola hjälpte Minna att inte dö i värmen.

Jag var på hundra procent flumhumör. Inte är jag vanlig inte!
010/img_0814_69628336.jpg" alt="" />
Min snygga sockerspiral.

Fanta hjälpte mig att inte dö i värmen.

Söta människor på café 60!

Jag och Minna hade kul påväg till tuben. Hon kunde inte gå i hennes skor så jag gjorde vad jag var tvungen att göra. Det kan hända att det blev en liten snurr också.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen en stor påse godis och film. Orkar inte ta mig in till stan. Börjar få ont i halsen och vägrar bli sjuk den här gången! Bajbaj

COLORES COLORS COULEURS


Något jag aldrig förstått mig på är min ögonfärg. Brunt, gult, guld det är frågan! Nu ska jag börja röra på fläsket annars blir jag sen och det går inte för sig. PUSSSSSSssssSSSSSSSSSSSS

IF IT'S TRUE THAT LOVE WILL NEVER DIE THEN WHY DO THE LOVERS WORK SO HARD TO STAY ALIVE?


Jag just nu. Har tråk. Eller nej det har jag inte. Har mys.

Dagen har varit jobbigaste dagen hittills. Har haft grov huvudvärk. Både på svenskan och engelskan var jag tvungen att läsa högt och när jag koncentrerade mig på texten blev allt svart var och varannan sekund och bokstäverna flöt ihop, creepy! Är det något fel med mig?

Förra helgen var jag hemma, vilket jag ville och det var super, men denhär helgen vill jag inte det. Tyvärr har jag blivit lite förkyld + huvudvärken så det blir inget röj varken idag eller imorgon. Ska snart in till stan och träffa Minna och Berfin. Vi ska fika, snacka skit och mysa. Något vi inte gjort på länge så det kommer bli awesome. Bilder och sånt blir det när jag kommer hem för som alltid följer kameran med! later.

THE GOLDEN GIRL


Sånt vi gillar. Mig. Sov sött.

SMÅTT OCH GOTT FRÅN THE DAY


Hemma från en lång och jobbig torsdag. Har ont i hals, huvud, rygg och fötter. Mår väldigt bra. Sista lektionen var fysik som bjöd på terminens första prov. Hela dagen satt jag med näsan i fysikboken. Sånt man måste göra när man inte pluggat. Efter det var det först stan men Thyra och Clara, sen hem till berfin och som avslutning badminton. Kul

GILLAR'T

Ge mig. Ge mig! GE MIG!

 

Något är inte som det ska. Åt middag klockan halv 6, efter det kunde jag inte stå så la mig i sängen med fysikboken. Läste tre sidor sen måste jag ha somnat för kommer inte ihåg mer. Läskigt. Pappa väckte mig runt halv 10 och sen dess har jag försökt banka in franskaglosor. Det kommer inte gå bra imorgon. Nu, sova. Sleep tight!

TWO DAYS IN PICTURES



Jag i snön. Kul kul.

Magda i snön.

Minna åt en sked salladsdressing "Det är väl inte sååå farligt, jag gillar den" Sen höll hon på att spy.

På biologin dissikerade vi koögon. Mys.

När jag kom hem kunde jag inte slita ögonen från skorna.

Snygga jag påväg till skolan.

Tess, Olivia, Martin, Jordy och Daniel.

Bruna Clara kom hem idag :)

Mina älskade skor.

LIVING THE DREAM

Det blev ändrade planer för kvällen när jag, efter skolan, såg att mamma messat "skorna har kommit" Självklart var jag tvungen att ha dom på en gång så nu är jag hos mami och sleepar här ikväll. Imorgon blir det tillbaka till pappa och då laddar jag upp bilderna från idag och om det blir några imorgon såklart.

Har varit hyper hela dagen. Känner mig så friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Har hoppat runt och dansat konstant och lunchen fick jag Magda att rulla runt i snön med mig. Härligt härligt! Det har varit tipptopp här också. Alltid lika kul att snacka med systrarna och moster. Går inte att inte skratta år allt! Nu har även mamma kommit hem bärandes på två stora paket. Jippi! Ett par till henne och ett par till mig. Har på mig dom just nu.

Nej nu ska jag äta pizza. POS

LOOK OF THE DAY




Little black dress - Urban Outfitters
Jacka - Monki
Skor - Converse
Tights - American Apparel
Vantar - Topshop
Halsduk - American Apparel
Väska/påse - London Fashion Week

Smycken - Från lite överallt

Nu: Skola. Puss på dej.

I GO BACK TO BLACK

Tog en till lista från älsklingen. Kuligt dethär! Vet att jag borde sova men mina naglar har inte torkat än. YES Black is back. Tack för det. Höll på att få panik av mina fula naglar!

X = Ja
/ = Vill inte svara
( ) = Nej

Jag har i mitt liv;

(X) Rökt
(X) Snusat
( ) Drogat
(X) Druckit så mycket att jag spytt
( ) Stulit en bil
(X) Hånglat med samma kön
(X) Sovit i samma säng med samma kön
(X) Varit kär
(X) Blivit dumpad
(X) Dumpat någon

(X) Snattat
( ) Gått på en BLIND DATE
(X) Ljugit för en vän
(X) Skolkat
( ) Sett någon död
(X) Varit utomlands
(X) Flygit flygplan
(X) Gått vilse
( ) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(X) Gråtit dig till sömns
(X) Lekt tjuv och polis
(X) Sjungit karaoke
(X) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(X) Busringt
(X) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(X) Fångat en snöflinga på tungan
(X) Dansat i regn
(X) Skrivit till Jultomten
(X) Fått ett sugmärke
(X) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(X) Blåst såpbubblor
(X) Grillat på en strand
(X) Åkt inlines
(X) Åkt skidor
(X) Åkt skridskor
( ) Åkt snowboard
( ) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
(X) Sett en del av mig själv brinna
(X) Ätit sushi
(X) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) Gjort en snöängel
( ) Haft ett te-party
(X) Byggt ett sandslott
(X) Hoppat i en vattenpöl
(X) Hoppat i en lövhög
(X) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(X) Tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(X) Rört en orm
(X) Sovit under stjärnorna
(X) Blivit kittlad
(X) Blivit bestulen
(X) Blivit missförstådd
(X) Vunnit i en tävling
(X) Gått mot rött
( ) Blivit avstängd från skolan
(X) Varit i en bilolycka
(X) Haft kramp
(X) Ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) Hatat mitt utseende
(X) Varit vittne till ett brott
(X) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(X) Skrivit ett kärleksbrev
(X) Tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) Fått en önskan inslagen
(X) Smakat torrfoder till ett djur
(X) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) Kysst en spegel
(X) Sjungit i duschen
(X) Drömt att jag gift mig med någon
(X) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(X) Suttit på ett tak
(X) Skrikit så att jag inte fått luft
(X) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(X) Stannat uppe hela natten
( ) Inte duschat på en vecka
(X) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) Klättrat i träd
(X) Haft en koja
(X) Blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) Brutit någon kroppsdel
(X) Fångat en fjäril
(X) Fuskat på ett prov
(X) Glömt någons namn
(X) Sovit naken
( ) Tatuerat mig
(X) Piercat mig på annat ställe än öronen
( ) Dykt djupare än trettio meter
( ) Hoppat fallskärm

Nästa, sängen. SWEET DREAMS

I'M CRAZY CRAZY CRAZY CRAZY CRAZY CRAZY CRAZY


Har fixat med bloggen en hel del idag. Ny klocka. Menyn på andra sidan. Inga gråa sträck mellan inläggen. Inget grått sträck mellan inläggen och menyn. Ingen header. Inget snö. Gillar't förutom bakgrunden men orkar inte fortsätta mixtra mer nu. Får se ut såhär ett tag.

Internet har varit jobbigt hela helgen och jag har inte orkat bråka med det, därför har det blivit inte-så-roliga-inlägg. Listorna är tråkiga men vad ska man annars göra när man sitter här framför skärmen? Kan med stolthet säga att jag pluggat idag. Fysik på morgonen och nu har jag spenderat runt 5 timmar med luren tryckt mot örat och lyssnat på Berfins jobbiga röst som mumlat något på andra sidan. Annars har inte mycket hänt. Har hämtat grejor hos mamma som nu ligger på hela golvet, great, kollat på film och latat runt här hemma. Det har jag gjort resten av helgen också, så skönt har det varit. Finns det något bättre än att ligga i sängen en hel helg? Nopp!

Imorgon blir det tillbaka till skolan. Nu börjar det. Redovisningar. Läxor. Prov. Ingen mild start här inte. Nej "efter lovet är alla så utvilade så det är bara att börja på en gång" ingen som förstår att det är rena pinan att få en hög med läxor första dagen?

Ska duscha nu, behövs verkligen! Sen blir det sova för imorgon ska jag ha ett leende på läpparna och inte vara trött.

(Fick precis sms från Micke där det stog "Du är en converse galen galning", som om jag inte visste det!)

EN TILL LISTA

ÄRLIGHET:
Den äldsta du hånglat med?
Ingen gamling här inte
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? en.. eller kanske ingen
Vad tycker du om kärlek? Finns inget bättre och sämre
När kramade du någon sist? Igår tror jag
Saknar du någon speciell person? Nej
Har du svårt för att bli kär? Nu har jag det men inte innan
När fick du senast en komplimang? Får det hela tiden
Har du hånglat med någon av samma kön? Hehe, ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Har aldrig svimmat men medvetslös har jag varit
Hånglat med nån riktigt ful? Usch
Hånglat med fler än 50 pers? Nejnej
Gjort något riktigt dumt? Självklart
Gjort något du verkligen ångrar? Nej, har fått något utav alla mina misstag
Varit nykter på nyårsafton? Alla har väl varit små?
Gjort nått olagligt? Jupp
Fått din mamma att gråta? Ja :(
Slagit ner någon? Inte helt men innan kunde jag bli rikitgt sur och våldsam
Skämts över dina föräldrar? Dom kan väl vara pinsamma men oftas bara skrattar jag
Skämts över dig själv? har hänt innan
Sagt jag älskar dig och menat det? Bara till kompisar
Tar du droger? A-L-D-R-I-G
Dricker du? Inte ofta
Vilka kläder sover du i? Stor T-shirt och shorts eller mjukisar
Vad hatar du verkligen? Råttor, ytliga idioter och rött tillsammans med rosa
Varit kär? Tror det
Är du ensam nu? Familjen är i lägenheten
Vill du gifta dig? Just nu kan jag inte se det men vem vet
Vill du ha barn? Är inte säker

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Jag :P
Såg dig gråta? Familjen, när jag kollade på i taket lyser stjärnorna
Fick dig att gråta? Minna och Marcel innan lovet
Du delade en cigg med? Kan inte minnas
Du gick på bio med? Elsa
Skällde på dig? Ingen har gjort det på väldigt länge. Jag är fin flicka nu

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
När jag kollade på film igår, hehe
Pussat någon? Räknas syskonen?
Köpt någonting?
Nej *stolt*
Sjungit? Såklart
Saknat någon? Ja. Gör man inte alltid det?

Tog listan från älsklings blogg. Jag har inte tråkigt. Lovar! Nu ska jag öppna fysikboken och börja läsa om atomer, tror jag. Atom- och kärnfysik måste ha med det att göra. KISSES

MY ONE TRUE LOVE


Jag har mer än en svag punkt för Converse. Älskar dom och finns inget skönare att ha på fötterna. Kommer verkligen aldrig tröttna och alltid vilja ha fler. Dom är perfekta till allt året runt. Till mjukisar eller klänning, det funkar alltid och därför finns det inget bättre. Just nu har jag mycket svart på mig och därför kan det också vara kul att ha en färgklick på fötterna.

De lila fick dom av faster i födelsedagspresent. Innan gillade jag inte lila men efter att jag fick dessa blev det lite av en favoritfärg.

De blå fick jag av moster Maja för något/några år sedan och dom verkligen härliga. Har dock inte använt dom så mycket på sistone men när vädret blir varmare får de komma ut mer.

De röda köpte jag i London i somras och dom har lyst upp hela mitt år.

De rosa köpte jag förra sommaren och dom börjar sakta men säkert falla sönder. Ska köpa nya så fort som möjligt!

De bruna använde jag 24 under fjortistiden och därför ser de ut som de gör. Jag kan inte slänga dom trots att dom är helt utslitna.

De vita har jag bara använt ett fåtal gånger. Föredrar färgglada converse och vita keds. Mina keds är helt sönder dom med så i sommar blir det även nya vita keds. Kanske ett par oranga också.

De gula är det nyaste paret. Minna köpte dem i Miami i julas och jag är redan kär.

ENSÅDANDÄRLISTASOMINGENORKARLÄSA

Jag har inte tråkigt för vill verkligen inte göra något annat än det jag gör men man måste ha något slags tidsfördriv.

Namn
: Ellen Amina Österlind Agerman

Kallas för: Har kallats för Ammi, Amms, Amajna och lite annat under olika perioder. Elsa kör på blond ananas men annars blir det mest Amina

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Har velat ha det men inte nu längre.. Bara hål i öronen och så ska det förbli!

Tatueringar: Vill ha, men det får vänta tills jag fyller 18 för orkar inte med arga föräldrar

Längd: Runt 1.69

Skostorlek: Gillar inte tighta grejor

Hårfärg: Naturligt blond

Fräknar: På sommaren är jag en prickig korv

Motto: Ta en dag i taget

Kär? Nope :)

Önskar du att du bodde någon annanstans? En takvåning på Manhattan eller ett hus på franska rivieran vore coolt, men just nu kan jag inte tänka mig n ågot annat än kalla underbara Stockholm

Tycker du att du är attraktiv? You tell me!

Dricker du? Händer väl

Röker du? Har gjort

Vilket schampo använder du? John Frieda Collection Sheer Blonde, love it!

Vilken parfym använder du? Love ETC... The Body Shop. Min favorit är, och kommer alltid vara, Vanille Gourmand från Sephora

Vad är du rädd för? Klaustrofobiska utrymmen, råttor, möss och typ våldtäktsrånmördare

Gillar du att tvätta? Nej, men måste göras ibland

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, det bästa på nöjesparker

 

Senaste…

Filmen du hyrde? Harry Potter-filmerna

Filmen du köpte? Köpa? Filmer?

Låten du hörde: The O.C. soundtrack

Låten du laddade ner? Kan inte minnas

Personen du ringde? Berfino, snackar med henne nu

Personen som ringde dig? Mami

TV-program du såg? Let's Dance igår men kollar nästan aldrig på tv

Person du tänkte på? Dom jag och Berfin snackar om

 

Favorit…

Låt: Älskar många

Sak att göra: Prata, kan hålla på hur länge som helst

Sport: Dans

Dryck: Färskpressad apelsinjuice

Kläder: Converse

Film: Åh, många!

Bil: Kan inget om bilar

Serie: Oj oj! dethär kan ta ett tag. The O.C. Friends, Desperate Housewives, True Blood, Gosspi Girl, Two And A Half Men

 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja självklart

Gråtit över en flicka? Under alla bråk har många tårar fyllt ögonen

Ljugit för någon? Inte på ett bra tag men innan var jag något av en mästare

Varit i slagsmål? Inget seriöst med skador och sånt


Antal…

Gånger du varit kär? 1 .. kanske 2

Gånger ditt hjärta brustit? Två gånger

Hjärtan brustet på grund av dig? Bra fråga

Tjejer du kysst? Kysst vet jag ej, men innan var det pussar hit och dit och kan väl ha hänt lite stuff under sanning och konsekvens

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Jag går i grundskolan, hehe

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Antalet är inget jag håller koll på

 

Senaste…

Boken du läste? Det var väl sista Harry Potter-boken i somras

Personen du fick e-mail av? Facebook

Personen du fick brev av? Faster

Personen du fick sms av? Berfin

Gången hela din familj åt middag tillsammans? När jag fyllde 14 för ett och ett halvt år sedan

Saken du köpte? Antagligen något ätbart

Vad har du gjort idag? Jag har bara degat, underbart

Brukar du svära mycket? Inte lika mycket som innan men fortfarande konstant

När stiger du upp på morgonen? Har jag skola mellan 6.00 och 7.00 annars när jag känner för't

Vad har du på dig? Oranga mjukisar och playboy t-shirt

Vad ska du göra ikväll? Ska ligga i min underbara säng

Vad är du allergisk mot? Pollen, frukter, pälsdjur, damm

Var har du ont? Ryggen

Använder du hårspray? Bara om jag har en uppsättning och inte vill att korta hårslingor ska åka ur

Kan du stå på händer? Har kunnat, men inte längre tyvärr

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dem, fy helvete vad dålig musik!

Salt eller socker? Socker såklart! men skulle inte heller kunna leva utan salt

Gillar du ketchup? Inte bara men vissa saker går inte att äta utan

Är du glad nu? Jaaaaaaaaaaarå

Var du glad igår? Lite fram och tillbaka.. mest glad

Vad dansar du till? Det som spelas

Stockholm är… ? Mitt liv?

Göteborg är… ? En stad

Kan du sjunga? Tycker inte det men folk säger att jag kan

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Alla i världen vore otroligt coolt

LET'S DANCE DANCE DANCE


Om några minuter, klockan 20.00 drar årets första let's dance igång. Själv har jag aldrig kollat på ett helt avsnitt och det jag sett har inte varit strålande men nu är det ett måste att kolla, i alla fall en gång, för Elin Kling är med. Love her. Nu ska jag ta mitt godis och krypa ner under en, eller två filtar i soffan.

THE COLD WEATHER CAN'T BRING ME DOWN

Oj oj bloggen börjar ju bli riktigt tråkig! Förlåt för det men det har varit skola och jag har bara velat sova hela tiden. Torsdagen var lång, jobbig och plågsam. Jag somnade x antal gånger under dagen och kunde inte fokusera på något eller någon. Denna dag har varit lite bättre. Lektionerna lugnare och jag har inte varit lika trött. Det har gått upp och ner men har för det mesta varit glad och nu är jag verkligen det. Mycket har snurrat runt uppe i huvudet men nu är nästan allt löst och det känns otroligt skönt! Trots att jag mår bra ska jag ligga hemma i sängen ikväll, vilket jag bara brukar göra när jag mår skit, för behöver lite "jag tid" och finns inte en chans att jag kommer hålla ögonen öppna längre än tio, nej nio.


100% glad var jag alla dagarna bilderna togs. Nu är jag nästan lika glad! Happytime!

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen börjar om en timma och jag vill bara dra något gammalt över mig. Är extremt trött.. Aja .. ska försöka få i mig något utan att spy, hoppas det går för är hungrig. Ha en bra dag, jag ska försöka jag med. Puss

LA VACHE QUI RIT


Goder morgon! Hos mig är det frukost på g nu. Min mage kurrar och jag har inga planer på att inte uppfylla dens önskningar! Idag är jag på bättre humör. Ska dra mig in till stan och ikväll bär det av till pappa igen. Dom kommer hem under dagen så det blir inget sovande själv. Men som sagt, frukost!

UNDER LAGER AV TÄCKEN LIGGER JAG OCH SKAKAR

Ligger just nu och kollar på the O.C. med en stor gul bricka i sängen. Jag har varit ute lite, kom in och frös så mycket så jag var tvungen att krypa ner under täcket på en gång. Var supersugen på varmchoklad så min snälla söta mamma fixade frukost på sängen åt mig. Ligger antagligen här tills jag somnar, gillar't! BONNE NUIT!

THE YEAR OF HAPPINESS

När jag skrev förra inläggets rubrik slog det mig att det redan har gått 5 dagar av det nya året. Känns som att jag blinkar lika ofta som det blir ny dag. Om tiden fortsätter såhär kommer allt snart vara över. Vintern. Kylan. Negativiteten. Franska Skolan. Klassen. Sverige. Det kommer bli superskönt att komma härifrån. Självklart blir det floder av tårar när vi slutar och när jag åker men hur kul kommer det inte bli efter? Det är ju ingens begravning! Bara bra saker att se fram emot!

Året kommer iallafall bil händelserikt, antagligen det mest händelserika hittills. Tror att det också kommer bli underbart bra men det kan man inte vara säker på. Det blir hur som helst speciellt. Ett år som sticker ut ur mängden kommer det bli, och hur mycket älskar jag inte allt som sticker ut?

2010 ska jag..
Gå ut grundskolan med betyg jag kan vara nöjd med
Resa massor
Börja dansa igen, gud vad jag saknar det!
Flytta till Paris
Äta bra och nyttigt
Inte ljuga
Vara glad och ha kul
Börja gymnasiet
Fortsätta vara en spontan livsnjutare som tar en dag i taget
Planera så lite som möjligt
Bara köpa nödvändigheter
Göra mycket galet

Har bestämt att inte ha några inga riktiga nyårslöften som jag är bunden till. Det som står åvan är mest roligheter som jag vet att året kommer bjuda på. Kan knappt bärga mig!

FEMTEIFÖRSTA2010

Berfin är dum och får inte träffa mig idag, buhu! Vad ska jag göra nu? (Rim igen, så jävla grym jag är!) Det är ju sista kvällen innan skolan! Eller inte sista men sista man kan vara vaken hur länge som helst och göra vad man vill. Imorgon kväll måste jag fixa mig inför den nya terminen. Vet inte hur jag ska klara den..

Just nu är jag 100% negativ mot allt. Jag vill bara kura ihop mig under en stor filt och spränga mina öron med musik eller någon film där alla dör och mår dåligt. Är det udda att jag mår bättre av att se sånt än glada filmer? Alla bilr så "lyckliga" av typ romantiska komedier, förstår inte hur! Visst supermys när man kollar på den men sen kommer man tillbaka till verkligheten och då mår jag bara sämre. Nu får ingen tro att jag sitter här med självmordstankar och tårar i ögonen är bara trött på att sitta här. Ska nog ut trots att jag inte har något mål, kanske fika ensam. Kan det vara mysigt? Är nästan aldrig på stan själv, det är för.. ensamt.

Nej, nu går jag nog och lägger mig!

Förresten spana in Moster Majas blogg här! Hjälpte henne med den idag för den var helt vit och tråkig, hehe.

ALADDIN

Ligger i sängen, kollar på film och myser med chokladasken för tillfället. Men måste snart upp, städa och fixa mig för ska träffa Berfin, som precis landat, senare. Alla får ha en bra dag så hörs vi förhoppningsvis senare. KISSES

NO MOON.. NO STARS.. ONLY SOMETHING THICK AND GREY

Tjeena mittbeena!

Det är full rulle här. Middag för hela slanten. Runt 10 randoms som man måste vara artig mot. Jag. Orkar. Inte.

Var inne i stan och luncha med farmorden och sen en liten shoppingrunda. Köpte bara nödvändigheter, för det är ett av mina nyårslöften (ska skriva alla när jag orkar). Kom hem med ett par barinblå strumpbyxor och ett par svarta vantar(som jag är kär i) från Topshop och ett puder från The Body Shop. Mitt gamla har varit en smulig röra i några månader nu så det var dags att släppa taget. Måste ha en minnesstund för det var verkligen underbart. Efter det åkte jag hem och här har jag hjälpt till hela eftermiddagen.

Lite roliga grejor är att:
- Mina skor är påväg nu. Det har varit massa strul fram och tillbaka men nu skäppas dom över världshav för att slutligen nå mig and I'm happy!
- Imorgon kommer my lovers hem. LOVE IT. LOVE THEM. Har saknat dom bajsmycket så det blir äkta happytime när dom kommer!

Nu:
Tillbaka till verkligheten. Ut ur rummet. Le.

HARRY POTTER-MARATON

OOOOOOOOOOMG! Jag dör! Har sovit 1 och 1/2 timma, det är fan inte normalt. Min dagliga nattsömn är runt 12 timmar och inte ens då är jag pigg. Får tyvärr inte vara trött idag. Ska träffa farmor om en timma och sen vara barnvakt åt minikusinen med Maja, borde vara bara mys och kul men nu är jag så sjukt trött!

Kalla oss töntar om ni vill men jag och Myran hade Harry Potter-maraton igår. Jag älskar dom! Filmerna och böckerna! Sjukt bra! Vi såg 4an 5an och 6an och det tog hela natten. Somna klockan 6 till första avsnittet av OC, som btw också är klockrent, och vaknade halv 8. Thyra skulle självklart upp och vara på söder 10 för att klippa sig så det var bara att gå vakna och hålla tillbaka tårarna. Nej nu överdriver jag, lite..


Ron är utan tvekan sötast i filmerna! Jag förstår Hermione! Men i 4an kommer Robert Pattinson och så går det inte längre att kolla på något/någon annan eller koncentrera sig på filmen. Det är verkligen hemskt när alla bara dör åt höger och vänster, alla Harry bryr sig om. Jag grät självklart vid varje mord, that's me!



Thyra före klippning och hur hon satt när jag lämnade henne. Nu återstår bara resultatet som jag får se på torsdag.. skola.

THE WAY YOU SPEND YOUR NEW YEAR'S EVE


Outfitt. Paljetter. Siden. Love. It.

Jag och babe i hennes stora säng

Mupparna är tillbaka

Nytt. År!

Fint som fan var det!

Jag dansade lite på en snöhög..

..skrev gott nytt år på en bil..

..2010 på en annan (skrev 200 så var tvungen att klämma in 1an, haha)..

..till slut däckade jag i en buske.

Alla bilderna är från nyår. Vi åt middag hos Elsa och sen var vi i stan vid 12-slaget och kollade på fyrverkerierna i Slussen. Det blev ingen fest men allt var awesome ändå. I OC säger dom "The way you spend your New Year's Eve is the way you're going to spend the rest of the year" vilket betyder att jag ska spendera året med my babe och 100-tals fulla, roliga randoms, perfekt!

Igår kom jag hem från Elsa. Stod utanför dörren till mamma när jag kom på att jag inte hade nykeln så fick åka hela vägen till pappa och fixa mig där. Sen bar det tillbaka till stan för att se Alice i underlandet med familjen. Jag sov lite och hatade Amy resten, men småbarnen gillade den och det var väl det som var poängen. Efter det orkade jag inget annat än att åka hem och kolla på massa filmer med en stor fet godispåse tills jag somnade.

Nu ska jag duscha och fixa mig sen ska jag träffa Thyra. Vet inte vad vi ska göra bara att jag ska sova hos henne och att vi kommer ha kulkul.

Bye bitches!

1 JANUARI

Förlåt för dålig uppdatering. Just nu är jag fast hos Elsa, busskortet gick ut igår så jag kan inte komma hem .. Blir antagligen att jag sover här igen, kul kul! Det blir filmmaraton, allt är redan planerat. Det blir inget bloggande tills jag kommer hem imorgon men då blir det bilder och roligheter! Det var ju nyår igår!

RSS 2.0