HOS E

Är hos Elsa vi ska snart till mälarhöjden. Elsas mamma ska ha fest och det är fett fint här. Folk har börjat komma och supa. Det kommer nog bli sent för dem. Nu ska vi fixa oss.

Pussar

NATTIS

Har läst alla sidor till provet nu. Det handlade om cancer och jag kom att tänka på i taket lyser stjärnorna, som är en grymt bra bok och film. Det handlar om en tjej vars mamma har cancer. Jag grät under hela filmen när jag såg den. Här kommer trailern.



God natt pussar på er

INGEN TID

Har blivit lite dålig på god morgon och god natt inlägg. Har så mycket i skolan så jag hinner inte skiva mer än ett inlägg per dag. I morgon är det valborg! I min skola är det också mösspåtagning för gymnasiet vilket betyder att jag slutar halv 2. Sjukt skönt. Jag och Minna ska sola, som varje torsdag. Sen kanske gå på stan lite innan jag ska träffa Elsa och hon ska träffa Julia. Jag och Elsa har planerat att åka till henne när hon slutar och sen till mälarhöjden. Det kommer bli fett kul! Det har jag bestämt. Måste fortsätta plugga nu. Säger god natt för vet inte om det blir ett inlägg till idag.

Ha en bra kväll, puss

SJUK FRÅGA

Hejsansvejsan. Den skummaste och roligste frågan jag fått, som jag kommer ihåg, är "om du va choklad skulle du äta dig då?" Personen som frågade var helt seriös och jag började garva. Vi hade pratat om något, vet inte vad och så får jag den frågan helt plötsligt. Det tog tid innan jag kunde säga något för jag skrattade så hysteriskt. Men mitt svar var så klart "ja, lite i taget". Kanske ett finger om dagen. Det låter helt sjukt. Men choklad är det godaste som finns så skulle aldrig kunna hålla mig från att äta lite. Nu ska jag återgå till min fina blå biologibok.

Pusspuss

ALLERGI

Ibland hatar jag våren. Solen skiner och man börjar räknar ner till sommarlovet men ändå är våren på många sätt jobbig. Jag är allergisk mot pollen, vilket är ett helvete. Har varit det sen jag var fyra men varje år blir det ändå en chock när det börjar. Ögonen kliar hela tiden och jag kan inte fokusera mig på något. Inte så bra eftersom jag måste plugga väldigt mycket nu. Det har inte regnat på länge heller och då blir det värre. Idag var inte kul, har gråtit kanske 20 gågner för det gör så ont i ögonen. Jag försöker plugga men det går inte. Nästa år ska jag ta spruta mot det. Förutom allergin har dagen varit vanlig. Jag förstog, efter lång tid, vad som är skillnaden på pc och imp på franskan. Tack Minna, Magnus och Berfin!

Dagens fina bilder kommer här.


Jag                               Dagens bild, Isolde                              Outfit

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Vet att det är lite sent men här är bilder från lördagen!


Kalaset

dagens bild, Elsa förstår

outfit

a la mig

ENGELSKA

Sitter på engelskan nu. Har ingen aning om vad jag ska göra så jag bloggar istället. På gympan skulle vi spela badminton men jag och många andra gick till fel badmintonstadio. Det var ingen mening att åka till eriksdalsbadet för vi skulle ändå inte hinna. Jag och Clea gick och träffade Isolde och satt i solen ett tag tills hon skulle ha något modelljobb. Sen gick vi till skolan och åt lunch. Janice och Amanda vill att jag ska hälsa att de är bäst, vilket de inte är. För det är jag som är det. Men nu ska jag skriva en novell och gymnasiet, drömkillen, min dödsdag eller min födelsedag.

Pussar

STRESS

Jag och Minna har jobbat på so-arbetet och det gick ganska bra. Jag ritade bara men Minna satt och räknade ut något, jag förstog inte riktigt.  Är rädd att jag inte har pluggat tillräckligt mycket på allt annat men det löser sig säkert. Jag ska vara positiv. Är hos pappa nu och packar för jag ska till mamma. Pappa och Bobbo kommer snart och då ska de köra mig till mamma. Jag hatar att flytta var tredje vecka men vill inte heller bara bo på ett ställe. Får se hur jag gör efter sommaren. Kanske ändrar då, vet inte än. Jag har fortfarande mjukisarna jag sov i på mig. Söndag är min slappa dag. Fast också min plugg dag. Den här dagen har varit väldigt slapp. Har så mycket kvar jag måste göra innan söndagen är slut. Ibland önskar jag att ett dygn skulle ha mer än 24 timmar. Hoppas ni har hunnit med allt ni skulle göra idag.

Pussar

SLAPP SÖNDAG

God .. lunch? på er. Jag skulle ha pluggat hela morgonen men istället har jag varit med mamma. Vi spela något spel och jag vann. Nu har jag precis börjat plugga spanska men ska in till stan och träffa Minna. Så det blir inte så mycket spanska och biologi idag som jag hade planerat. Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men ikväll eller imorgon kommer bilder med mer från helgen. Nu måste jag skynda mig för har fortfarande mjukisar.

Pussar

FREDAG

Fredagen var en helt vanlig fredag. Inget speciellt hände på dagen, solen sken så var ute på rasterna. På hemkunskapen gjorde vi pizza som blev ganska god. Efter skolan hämtade jag mina syskon och så åkte vi hem. Väl hemma köpte vi kinamat och jag var tvungen att städa lite innan jag skulle tillbaka till stan. Mamma blev sur för att jag inte städade så mycket hon ville att jag skulle göra. Men jag har städat mer nu på morgonen. Elsa smsa mig på vägen till stan och sa att bion började tidigare så jag fick panik, men hann ändå för att det är så mycket bioreklam. Tack för det. Jag, Elsa, Claudia, Sally och Tonie såg 17 again med Elsas älskling Zac Efron. Vi andra har inte gillat honom innan men han var så sjukt snygg i filmen så nu är jag kär i honom också. Som alla andra i världen. Sen skulle jag och Elsa åka till mig men vi åkte för långt med Skarpnäck tåget så vi hamnade i Kärrtorp. Därifrån tog vi bussen till mig, på busshålmplatsen hade vi ganska kul, Elsa förstår. Imorse väckte Elsa mig vid sju. Vi gick upp och sen har vi städat hela dagen. Eller jag har städat, Elsa har sovit nästan hela tiden. Min lillasyster har kalas idag, det är därför jag har städat. Jag och Elsa ska vara kalasledare. Sen ska vi in till stan och shoppa.

Puss

BILDER FRÅN FREDAG





RÖTT OCH ROSA

Är det någon mer än jag som HATAR majblommans färger i år? De är röda och rosa, folk kommer gå runt med dem på stan hela tiden. Jag kommer inte klara det. Clara hade en på sig idag och jag blev väldigt irriterad på den. Varför kan den inte vara andra färger? Jag tänkte köpa en i år tills jag fick veta vilka färger det är. Rött och rosa funkar inte. Men om folk vill lägga pengar på det så får de väl göra det, jag tänker i alla fall inte köpa en. Här är en blid så ni kan se hur ful den är



Årets majblomma

Det här blir kvällens sista inlägg istället. Var bara tvungen att skriva om den fula majblomman

Pussar

LÄTTLURAD

Jag och Minna hittade på att vi var tvugna att gå tidgare från badmintonen för att vi skulle träffa någon som kommit från Kina. Vi gick till östermalms ip och spanade in fotbollskillarna. Alex var där och spelade med hans lag, djurgården. Han blev fett sur när han såg oss. Men det var värt det. Två i hans lag passade bollen mella sig och han försökte ta den min lyckades inte. Vi skrattade väldigt mycket. På väg ner i tunnelbanan ringde jag Arya och vi sa att vi kanske ska ses näst helg. Sen ringde jag Elsa och hon la på. Då ringde jag igen och hon la på igen. Jag smsade då och frågade varför hon lägger på. Hon svarade radera mitt nummer. Jag blev seriöst orolig, jag kunde inte komma på något jag hade gjort. Jag hatar att sms- och internetbråka så jag ringde hem till henne för om någon annan skulle svara skulle hon vara tvungen att ta telefonen om någon gav den till henne. Elsas bror svara och sa att hon badar och att hon skulle ringa tillbaka. Jag försökte värkligen komma på något jag gjort, men kom inte på något. Då ringer slampan (Elsa) och skrattar och frågar om jag gick på det. Hon som inte skulle ljuga, det värkar gå riktigt bra för henne. Jag hatar dig Elsa, skräm mig inte så där igen! Nu är jag hos mamma som jag inte varit på nästan tre veckor. Mamma är inte hemma, det är bara min moster. Men jag måste ändå plugga lite nu för det är det hon tror jag gör. Glosboken är bra för man måste sitta vid datorn och då kan man göra annat.

Sa att jag skulle lägga in bilder, så här kommer några fina! Vet inte vilken som är dagen bild, kan i nte välja.

Dagens outfit Minna kastade ut allt jag hade i väskan på marken i humlan..
Jag råka spotta vatten överallt Minna trampar på tuben så det sprutar

Alex "spelar" fotboll Minna dreglar

Vill bara säga god natt för nu ska jag plugga så att jag får MVG och sen kolla på någon serie som jag sätt 1000 gånger.
Dröm inga mardrömmar,
Pussar

SOLIG DAG

Hej hej, sitter hos Minna och vi kollar på My super sweet 16 på MTV. Hon som har festen är så ful, hela programet är riktigt dåligt. Dagen har varit mycket bättre. Vi hade bara tre lektioner och sen, för att det är internationella bokdagen, skulle vi läsa och så var det lite olika tävlingar. Jag vann inte något men det brukar jag inte göra så det gjorde inget. Sen slutade vi klockan två. Då gick jag och Minna till Saturnus, ett fik, och köpte en fet kanelbulle som vi delade på i solen i hummlan. Riktigt mysigt. Berfin och Janice smsade och det blev ett litet bråk men det är löst, alltså inget allvarligt. Sen gick jag och Minna och solade. Måste passa på innan det blir olagligt. Minna, som har varit i Egypten är nu VÄLDIGT brun. Jag är också brun, i alla fall enligt Minna och Berfin. Efter solningen gick vi till Minna och det är där vi är nu. Jag ska skicka låtar från Minna, sen ska vi på badminton. Kommer hem ganska sent, om jag hinner lägger jag in bilder från dagen och bloggar mer då.

Pussar

TORSDAG

God morgon, klockan är halv sju och jag är sjukt trött. Vaknade för en timma sen för jag skulle tvätta håret. Ska vara barnvakt i en halv timma vid sju åt min lillebror. Pappa ska spela fotboll och Jennie och x ska sova. Men det är inte så jobbigt, sätter bara på en film och så får jag 100kr för det. Ibland är det bra att ha många småsyskon.
Hela natten har jag lyssnat på unwritten. Jag är en sådan person som, om jag gillar något, kan se, lyssna eller läsa den om och om igen utan att bli trött på det. Folk säger att de aldrig skulle läsa om böcker. Varför inte? Om man läser den igen får man en ny synvinkel på den. Jag tycker  böcker blir bättre ju fler gånger man läser den. Så nu gillar jag unwritten ganska mycket och kommer antagligen att sjunga på den hela dagen. Förlåt i för väg för det.

Pussar

The I-live-life-to-the-fullest-and-I-am-HAPPY type

Gjorde testet "What is the theme song of ur life???" för några dagar sedan. Resultatet blev:
Unwritten av Natasha Bedingfield (som också är soundtrack till The Hills) The I-Live-Life-To-The-Fullest-And-I-Am-HAPPY type! You live life to the max, and you live each day like its your last. You forget the rules and just go for it, and want to experience it all before it all disappears... Your life is a book... and your writing it! Love it, make it, work it, and shape it... you make it what YOU want! Don't forget a happy ending though!
Idag har jag lyssnat på låten väldigt mycket för att se om texten passar. Låten är ganska bra, för varje gång jag lyssnar på den blir den lite bättre. Jag gillade låten innan men hade inte lyssnat på den på ett tag. Den är lite för mycket åt Kelly Clarkson hållet för att jag ska digga den på riktigt, men blir blad av den!


VANLIG DAG

På morgonen försov jag mig så jag hann inte duscha men jag kom i tid till skolan. Vet inte om jag någonsin har kommit i tid så här många dagar i rad. När jag kom till skolan fick jag riktigt ont i magen, det kändes som att dagen skulle bli supertrist men sen blev den bra. Vet inte varför blev bara väldigt glad. På lunchen började vi prata om att man pratar och skriver olika, inte direkt en nyhet. Men Berfin sa att hon stör sig på att jag skriver fett i mina inlägg och så började diskusionen. Jag har inget emot hur vi pratar men de andra sa att de stör sig på ord som "asså", "bah" och "fett" med fler. Vi pratar alltid om så roliga saker, inte. Sista lektionen var kemi och jag förstog inget, får plugga extra mycket till provet som jag har om två veckor. Efter skolan drog jag med Berfin på stan. Hon ville verkilgen inte men jag sa att vi kunde köpa glass på donken och då följde hon med. Sen var vi i lite affärer och jag hittade en jeansjacka på zara som är hur fin som helst. Men har redan en jeansjacka så ska inte köpa den. Kollade också på lite andra saker. Vill köpa en sommarklänning men det finns så många fina, har svårt att välja. Tog inte så mycket bilder idag men här kommer i alla fall två.


dagens outfit                              dagens bild blev en söt bild på Ella
väska från marocko, stickad kofta från belair                                                                       
linne från salt, jeans tights från ginatricot                                                                
väst från boomerang , skor från skopunkten                                                                                 



ANDRA PAUSEN

Tog mig en liten paus till i pluggandet för att hopp lite. Hade myror i benen och kände att jag ville ut så satte på musik och hoppade runt i rummet i typ en halv timma. Nur är jag helt slut, kommer sova väldigt bra. Det sägs att det ska vara lättare att plugga när man har rört på sig, får se om det är sant nu när jag ska fortsätta plugga, MVG here I come!

XoXo

PLUGG PLUGG PLUGG

Sitter och pluggar spanska kroppsdelar på http://www.glosboken.se som jag precis fick av Minna, superstort tack till henne. Jag hade såklart glömt läxan i skolan, glömsk som jag är. Jag har bestämt mig för att skärpa mig i skolan. Jag var nöjd med mina betyg i julas men känns som att jag håller på att sänkas i nästan alla ämnen. Jag orkar helt enkelt inte plugga längre. Är inne i en slapp period vilket inte är bra att vara i så här nära slutet av terminen. Har ett helt år till att höja mig men det kommer ändå inte vara kul om jag har sänkts. Kan inte säga att jag gör roliga saker när jag borde plugga heller. Kollar på film eller är inne på http://www.facebook.com. Men nu pluggar jag i alla fall. Ska få MVG på den här läxan, det har jag bestämt.

För er som inte vet vad glosboken är så är det en sida där man kan öva glosor, som man kanske förstår. Det är väldigt lätt att bli medlem och att plugga där. Jag tycker inte om att sitta och skriva samma glosa om och om igen på ett papper. Det är mycket bättre att skiva på datorn. Det enda som är dåligt är att man sitter framför datorn och väldigt lätt kan göra som jag gör nu. Ta paus och göra något annat. Men om ni inte har glosboken eller någon annan liknande sida borde ni skaffa det.

Här kommer lite fina blider från dagen


Jag och Minna värmer oss

Janice och Minna värmer sig

Jag utelåst

Slutligen, dagens blid. Douglas posar

DAGENS BILD

God morgon på er, jag är nästan helt klar att gå så jag hinner nog idag. Efter som att jag älskar att fota tror jag att jag ska börja ha dagens bild. Varje dag lägger jag in den bästa/roligaste bilde n jag tagit under dagen. Ikväll kommer alltså första bilden. Måste sluta skriva nu annars kommer jag för sent och jag ska försöka komma i tid hela tiden fram till sommaren.

Puss & kram

HAHA + GOD NATT

Har precis skickat några gamla bilder till Janice Abborren Diaz. Jag äskar att fota så jag har väldigt mycket bilder. Det är super kul att kolla på gamla bilder, jag skrattade väldigt mycket när de grovaste fjortis bilderna kom upp. Tyckte seriöst att jag var snygg med 1000 lager smink och plutande läppar, förstår inte varför. Bara måste dela med mig av några minnen, tyvärr inte så mycket ansikten för ser helt sjuk ut, men  de är roliga ändå!

J och jag

pussmun

Pappa kom precis in och sa att jag borde sova, kanske ska lyssna på honom annars kommer jag inte orka upp imorgon. Det skulle iförsig vara bra men nu ska jag vara duktig och gå och lägga mig, vilket betyder kolla på film.

God natt & Sov sött

HEADER

Jag är väldigt stolt över mig själv! Fixade min header helt själv utan någon hjälp. Igår när Elsa förklarade för mig hur man kan ändra bakgrund sa hon att hon inte kunde förklara hur man gör en heade r för att det är för svårt att göra på telefon och nu har jag gjort den helt själv! Den är inte så fin men nu vet jag i alla fall hur man gör. Jag vet att jag skulle plugga men när jag kom på hur man gjorde var jag tvungen att göra en. Kom också på att jag är ledig på spanskan imorgon för att jag ska kolla på min lillasysters cirkusuppvisning. Så jag behöver inte plugga, jippi! Nu skicka Elsa sms och sa att min header är misslyckad, men jag är stolt i alla fall!

Pussar

18-ÅRSGRÄNS ?

Ibland är det riktigt skönt att bara vara hemma! Ligga i sängen och sova hela dagen. Tyvärr var idag inte en sådan dag. Hade fysikprov på morgonen och det gick inte bra. Är inte alls nöjd. Hoppas bara jag får vg annars vet jag inte vad jag kommer göra, dö antagligen. På gympan dansade vi och det var kul. Jag och Ella körde jazz hands och skratta jätte mycket. Film på dansen finns på min fb (Amina Ö Agerman).
En annan sak som gjorde dagen dålig är det som står i expressen:

Solarier kan få 18-årsgräns

Bara den som har fyllt 18 år ska få sola solarium i framtiden,
om en myndighet och en statlig utredning får sin vilja igenom.
Orsaken är risken för cancerframkallande brännskador.

För att läsa mer gå in på: http://www.expressen.se/halsa/1.1539646/solarier-kan-fa-18-arsgrans

Om det blir 18-årsgräns är det fett dåligt, man vet ju risken man tar om man solar. Tycker att man ska få välja själv om man vill sola eller inte. Allt ska bara förbjudas. Det pratas också om 18-årsgräns på energidrycker, det är också fel. Då borde allt vara förbjudet, man kan ju få cancer och bli beroende av nästan allt. Men nu måste jag plugga, har spanska"läxa" på ca 100 glosor till imorgon.

Pussar

GOD MORRON

Har varit vaken i 45 minuter nu och blir bara tröttare och tröttare för varje minut som går. Ska ha fysikprov första lektionen och har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort. Nu sitter jag och kollar på friends vilket jag gör ganska ofta. Joey har förstört en hund, det är fett kul. I lördags köpte jag ett vitt linne på H&M som jag har på mig idag, det är super gulligt.
Min "syster" Elsa ska ringa mig snart, vi funderar på att vara i mälarhöjden på varborg. Om du ska vara där ses vi säkert! Men nu måste jag plugga lite i sista minuten.

Ha en bra dag, pussar


Mitt nya linne

FÖRSTA INLÄGGET

Jag har alltid tyckt att bloggar och bloggare är patetiska. Mina kompisar snackar om olika bloggare hela tiden och det finns inget mer irriterande. Men idag satt jag hela dagen hemma och hade inget att göra, skulle plugga men det gick inget vidare. Började läsa alla mina kompisars bloggar och kom på att om jag har en blogg då har jag något att göra. Har alltid gillat att skriva och det kanske skulle vara kul. Så nu har det som ingen trodde skulle hända hänt, jag har skapat en blogg och jag tor faktiskt att jag kommer gilla det! Hoppas ni gör det också.

RSS 2.0