SUGAR SUGAR SUGAR


Höll på att somna när Jennie kom in med en stor och mumsig kanelbulle till mig. Kunde såklart inte säga nej till den! Sitter här och njuter. Men måste sova när jag ätit upp den så GODNATT!

I travelled half the world to say, You are my muse

 

New Moon soudtracket är så otroligt grymt! Kan inte sluta lyssna på alla de underbara låtarna som spelas i bakgrunden under en av världens bästa filmer! En underbar ton till och jag dööööööööör!

 

Hej förresten. November är nu nästan slut. Bara några få ynka timmar till december och är glad för det. Vet inte varför, finns ingen anledning, men är det ändå. Sista november har varit bra.. för att vara måndag. Men nu måste jag börja med spanskan, har prov imorgon och kan inget. Ska även spela upp en liten scen på franska och den kan jag inte heller. Hur ska detta gå? Lika bra att börja! PUSS


FÖRSTA DOPPET

Vill tillbaka.


NO SOUND BUT THE MUSIC


Dimman utanför fönstret får mig att känna mig helt isolerad. Började undra när kylan skulle komma och nu är den här. Höll på att frysa ihjäl när jag åkte hem!

Som jag visste blev det ingen utgång igår. Istället åt vi chokladkaka och pasta med pesto framför tvn. Riktigt kul att träffa min hårdrockare och bara ligga och snacka hela kvällen. Tyvärr fick jag en allergiattack och somna klockan nio för kände mig helt nerdrogad, hehe. Men runt ett var jag uppe och hoppade igen. Vet inte varför jag alltid är trött mellan åtta och tålv men så är det. När jag har passerat spärren kan jag dock vara vaken hur länge som helst. Vet inte hur många gånger jag legat vaken och stört alla när de vill sova. Så går det när man håller mig vaken för länge!

Nej nu måste jag ta tag i pluggandet. Känns inte som att det kommer gå så bra den här veckan. Har verkligen ingen ork att göra något. Hatar att det är så mörkt och kallt! Det kan vara hur mysigt som helst men när jag ska plugga måste jag ha ljus för att orka!

MARRY ME BELLA
























New Moon var, om det är möjligt, ännu bättre än förra gången jag såg den! Love it! Vill bara se på den hela tiden. Men tyvärr har jag ett liv och andra saker jag måste göra. Ska plugga lite nu och vid 5 ska jag träffa Elsa i Gullmars. Vi kommer antagligen spendera kvällen i hennes soffa och äta pasta, köttbullar och ärtor, som vanligt. Men får se, vi kanske till och med orkar ta oss ut. Det vore ovanligt! Ska övergå till spanskaglosorna nu, prov på tisdag.

LOVE

DFGHJKJYHGFVHJKHGFBNM

Äntligen helg! Fan vad skönt det känns att veckan är slut!

Dagen sprang förbi. Efter skolan var jag med Marcel (som fyller år idag, grattis!). Vi fikade och hade det mysigt. Nu är jag hemma hos Minna men snart ska vi dra till bion och SE NEW MOON IGEN! Underbart!

Ha en bra fredagkväll PUUUUUUUUUUUUUSS

TVÅ TORSDAGAR

Här är lite bilder från förra torsdagen.





Denna torsdag har inte varit riktigt lika bra. Min arm har gjort ont och fick lite feber mitt på dagen. Men ska inte klaga för har inga läxor, underbart!

Imorgon ska kören, som jag självklart är med i, sjunga i kyrkan så vi måste vara där klockan 8 för att öva. Mitt alarm står på 5, kommer aldrig orka ta mig upp! På kvällen ska vi, jag, Minna, Berfin, Agnes, Thyra och Dess, se New Moon. Det är bara jag och Minna som sett den hittills och vad gör man inte för att få se den igen?

Nu är det sovdags GODNATT

JÄVLA SPRUTA!

Tog sprutan mot svinis igår. När jag kom hem gick jag och la mig för var så trött, tänkte sova i nån timma men så blev det onte. Nu har jag sovit i 15 timmar och känner mig fortfarade hängig och kan inte röra på armen. Ska försöka ta mig  till skolan ändå, får se hur det går.. Ville bara säga att jag lever men nu orkar jag inte sjiva me. PUSS

SOMETHING IN THE WAY

Godmorgon! Trots att jag sov en timmma för mycket har jag 20 minuter innan jag måste gå och vad gör man när man har tid över? Jo bloggar såklart. Idag ska jag till pappa igen. Har varit riktigt mysigt att vara här men nu är mina kläder helt slut och har stannat några dagar extra så nu får det räcka. Måste släpa runt på stora väskor hela dagen, inte kul! Nej nu börjar jag få ont om tid igen. Ha en awesome dag! C ya

Tracy Chapman - Fast Car


JUST ANOTHER TUESDAY

Har egentligen inte tid att blogga men slänger på ett inlägg för känns så tråkigt med långa uppehåll. Både idag och igår har varit relativt sega dagar. Hoppas på att veckan kan få ett b ättre slut men vi får se. Imorgon är det biologiprov igen, alltid lika kul när det kommer en jobbig provperiod. Denna gång inleds den med biologin och sen är det prov på prov på prov fram till jullovet. Blir trött bara av att tänka på det men efter mina många och långa år på franska skolan är jag van vid mycket plugg. Nu ska jag återgå till den älskade biologiboken och få lite mer tips om hur man bäst använder droger. KISS

LITE SMÅTT OCH GOTT

Sakerna jag köpte igår.

K STÅR FÖR KÄRLEK.


Nu är vi äntligen hemma efter en lång dag. Det har varit jättekul men även jobbigt. Fina fötter gör ont som fan men hittade allt jag ville ha så det var en lyckad resa. Ganska mysigt att få vara med småtjejerna en hel dag. Dom kan vara roliga ibland och bilderna är resultatet till när man ger dom en kamera.

 


MED TÅRAR I ÖGONEN OCH KLUMP I MAGEN

; />

Possibility - Lykke Li


Vägrade lyssna på New Moon soundtrack innan jag såg filmen för vill inte koppla låtarna till något annat men nu när jag sett den finns det inget annat jag vill lyssna på. Sitter just nu med tårar i ögonen och lyssnar på Lykkes låt. Den passade sjukt bra in i filmen! Trots att jag visste att Edward skulle komma tillbaka i slutet kunde jag inte låta bli att gråta när han lämnade Bella. Fick ont i hjärtat och magen, fylldes med tomhet och tårarna rann sakta ner för mina kinder. Det är otroligt att man kan bli så påverkad av en film!


THE SUN IS SHINING


Det blev inget bloggande när vi kom hem i torsdags, eller det var väl kanske fredag. Bion var i alla fall fucking awesome! Ena sekunden storgrät jag och hade ont i magen, andra satt jag med ett stort leende på läpparna. Filmen var underbar. Finns bara två saker att säga .. Robert Pattinson och Taylor Lautner.

 

Vi fick två timmars sömn och sen var det skola. Efter lunch åkte vi till gymnasiemässan i Älvsjö. Jag höll på att svimma. Alla babblade på om olika skolor och hur bra dom var men i mitt huvud var allt bara en stor röra. Började nästan gråta på väg därifrån för att jag var så trött men åkte inte hem på en gång ändå. Istället var jag ett tag med Marcel, Douglas, Magnus, Vidar, Maxi och Jordy. Först hemma hos Douglas och sen gick några av oss till donken. När jag kom hem somnade jag nästan på en gång men inte i mitt vanliga rum. Åkte hem till mamma och som jag skrev så flyttade hon förra helgen så det är första gången här.

Idag ska jag till Sicka. Det ligger en stor galleria där som jag aldrig har varit i så tänkte åka dit och kolla hur det är. Ska vara sjukt stort så kommer antagligen tappa bort mig själv eller någon av systrarna som jag ska ta med mig. Har inte träffat dom på så länge så dom får äran att följa med mig när jag ska shoppa!


KRAMKRAM

SVÄVAR PÅ MOLN!

Nu bär det av mot Kista för Twilight + New Moon-kvällen! Vi är otroligt taggade! Nästan hela dagen har varit super och det som varit mindre bra glöms bort för ida' är jag gla'! Ojoj ett rim till, fan vad jag är grym! Tar med kameran så hörs vi inatt!


LOVELY DAY

Godmorgon bästa torsdagen ever!

Vet inte varför jag är vaken, börjar klockan 20 i 10 idag. Underbara sovmorgon! Även fast jag inte sover är det skönt att inte stressa på morgonen. Förutom att vi missar son ska jag och Minna se New Moon ikväll! Har väntat på denna dag sen jag såg Twilight och nu är den här! Idag är även Agnes födelsedag, grattis! Det är helt enkelt bästa torsdagen ever!

Pappa har köpt nya Two and a half men säsonger så sitter och kollar på dom, skrattar hela tiden! Ska trycka i mig lite frukost nu, fett mums!

KISS

BARN ÄR BARA SÖTA PÅ AVSTÅND

Nu kom pappa in med något mindre roligt, lillasystern. Visst hon är söt och det kan vara kul att hålla henne ett tag men när hon skriker och det inte finns någon att ge henne till är det inte kul!


INGET OCH INGEN KAN KOMMA MELLAN MIG OCH TOTAL LYCKA DOM NÄRMASTE DAGARNA!

Lycka lycka lycka lycka TOTAL LYCKA!

 

Pappa kom precis in till mitt rum och gav mig ett kuvert och i det låg .. BILJETTERNA TILL TWILIGHT + NEW MOON-KVÄLLEN! Sjukt glad! Om bara två dagar ska jag få uppleva Twilight på bio igen och få se New Moon för första gången. Det kommer bli underbart! Jag vet att jag är ett freak men bryr mig inte för är så jävla glad!


WALKING ZOMBIE

Halloj! Är helt inne i franskaglosorna för tillfället. När jag har lärt mig dom ska jag läsa om lite olika knark i biologi. Alltid lika ku l med underbara läxor! Är trött på det här nu. Det är så mörkt ute och jag vill sova hela tiden. Det är så jobbigt när man måste plugga och fokusera på saker när ögonlocken faller ner hela tiden. Vill ha sommar och sol nuuuuu! Eller i alla fall något som ger mig energi. Efter att jag bloggade igår gick jag och la mig och sov hela natten. När jag vaknade var jag fortfarande trött. Fattar inte hur!

Something Pretty - Patrick Park


To Be Alone With You - Sufjan Stevens

 

Free Fallin' - John Mayer

 

Orange Sky - Alexi Murdoch

 

Fyra låtar som är underbara att lyssna på och bara drömma sig bort och som hjälper mig genom dessa dagar!

 

PUSS


NOW I'M FREE FALLIN'

Ännu en måndag är nu över. Det har varit en relativt bra dag. Kom lite sent imorse, var det inte jag som skulle sluta med sånt i nian? Upps! Finns inte mycket mer att skriva så bjuder på lite bilder från le fredag. Tog några av de normala bilderna men ska säga att alla ser inte ut såhär!

 

sötsöta som socker

Moi et Clara

Fina Berfin och jag

Vad kan det betyda om jag dömmer den här som normal?

Love pizza och min Minna


I NEED YOU SO MUCH CLOSER

Bilden tagen av min älskade lillasyster förra hösten. Det var en helt vanlig dag och vi åkte hem från skolan tillsammans, hem till lappis. Även fast jag hatade det då saknar jag det nu!

 

Death cab for cutie - Transatlanticism

 

Nu ska jag sova! SWEET DREAMS ♥


GLÖM INTE BORT ATT LE!

 

Känns som att alla håller på att lose it bara för att vi nu går i nian och det vi gör nu påverkar vår framtid. Visst det är läskigt och självklart vill jag att det ska gå bra för mig men känner inte den där paniken jag ser i andras ögon. Ibland önskar jag att jag gjorde det, att jag skulle fokusera på skolarbetet för att det är det rätta att göra men oftast är det så skönt att inte stressa och pressa sig själv. Är det någon som kommer ihåg att ha kul och bara göra det man känner för? Vi är faktiskt fortfarande barn som ibland behöver få andas ut, hoppa runt och inte oroa oss för vad andra tycker.

 

Att ständingt bli dömd för allt kan ibland bli för mycket och att ha för mycket press på än kan göra så man inte klarar av det. Vet inte hur jag kan hjälpa andra mer än att säga att allt kommer gå bra. Det vi gör nu påverkar inte hela livet. Vem bryr sig om man gör bort sig nu!? Förhoppningsvis ska vi alla leva många och långa år till så var inte rädda för att koppla av ibland! Varför all negativ inställning? Det borde inte heta sometimes shit happens utan SOMETIMES GOOD SHIT HAPPENS! Man ska se på saker och ting med en positiv inställning!

 

Vuxna säger alltid att de tycker deras barn växer upp för fort och när vi vill göra saker är baktanken till svaret nej att vi är för unga. Men om det är så viktigt för er att vi ska vara era små barn varför all press på oss i alla andra situationer?


TRUE BLOOD

 

Jag är helt inne i True Blood för tillfället. Det är sjukt bra! Kan inte sluta titta så bra är det. Började kolla idag, har sett 4 avsnitt och kommer antagligen hinna se hela säsong 1 idag. Kan verkligen inte sluta! Alla som inte börjat kolla måste göra det!

 


STÄDA STÄDA RUMMET

Har fixat och trixat i rummet lite nu. Är långt ifrån klar men är på väg till ett fint och städat rum!

 

Har fått ett nytt skrivbord. Okej det är inte nytt men för mig är det det. Så skönt att ha något gammalt i mitt ikea-plast-rum

Har precis satt fast alla knappar igen. Nu är det rent och fint

FIRANDET ÄR ÖVER

Vi hade superkul och mysigt igår. Det började med middag men sen droppade det in lite folk också. Sov 4 osköna timmar i Bammes säng. Täcket var buckligt så jag har ont i ryggen nu, buhu! Men annars var det lyckat!

 

Kameran gick runt lite och det togs mycket bilder. Här är några men ska försöka lägga in alla på fb senare!

 

Minna med hennes coola minna-ballong

Minnish Minish Sannish

Middagen

Jag Clara Thyra Ella

Edvin & Douglas "dansar"

Janice Sanna Clara Ella

Ella 'n' Amina

Klockren bild på mig och Claris

VÄRLDENS BÄSTA TJEJ FYLLER ÅR!

Dagen sprang förbi i all hast, (fick ingen rast) Var bara tvungen, känns som att jag har en rim-dag idag! Imorse fick jag till ett du är bästa älskar dig mäst till Minna när jag skrev grattis på facebook, undrar vad nästa rim blir?!

Nu är jag i alla fall hos Berfin och hos stressar som vanligt, hehe. Hon har gjort det sen vi slutade. Som jag sa så har vi hunnit med allt vi skulle göra, jag har alltid rätt!

Ska till Minna snart och hjälpa henne att fixa inför ikväll. VI SKA FIRA HENNE SOM FEAN HELA NATTEN LÅNG! Nej nu ska jag äta chokladbollar. Kanske slänger in ett inklägg senare annars hörs vi imorgon.

MEGA PUSSAR

BEAUTIFUL IN BLACK?

Lite av höstens inköp, ett ord: svart

Känns som allt jag köpt det här halvåret har varit svart. Visst kanske lite lila, mörkblått och grått också men kommer inte på något färgglatt. Dethär är inte bra! Innan köpte jag aldrig något svart, var helt emot färgen men nu hittar jag inget jag gillar i någon annan färg. Kollade på balklänningar här om dagen och alla jag gillade var svarta, vad är mitt problem? Ska försöka dra ner på det svarta nu!

FOREVER AND FOREVER


Har verkligen inte tid att blogga just nu men gör det lite snabbt ändå, bus bus!

Gick till skolan idag och mår nästan bra nu, lite småförkyld bara. På lunchrasten gick vi på stan och fick med mig ett par paljettshorts och en svart byxdress. Är kär i dom båda!
Efter skolan utmanade Edvin mig så vi gick till Odenplan. Kan ju inte fega ur för han gjorde ju inte det sist! Vi hade lite "tjejsnack" som han, innan idag, sa att han älskade. På Odenplan stod en ful julgran och vi bestämde att den ska vi riva nån dag. Får se hur det går med dom planerna..

Nu MÅSTE jag förbereda mig för min muntliga presentation som jag ska ha imorgon. PUSS

HOST HOST HOST

Vid 11 tiden fick jag panik och bestämde mig för att åka till skolan. Skulle först bara hämta böcker men stannade för att tanken på att åka tunnelbanan hem var inte lockande. Fick reda på att det inte bara är jag som är sjuk, de som inte är hemma går runt och hostar. Kändes som att många mådde sämre än jag. Varför man inte är hamma när man är sjuk har jag aldrig förstått! Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar åka till skolan imorgon. Kan inte missa fler lektioner nu, ingen orkar ta igen en veckas arbete. Alla får ha en bra kväll medans jag sover.
SLEEP WELL!

LET'S CATCH UP TAKE OUR CLOTHES OFF AND STARE AT EACH OTHER

Nu har jag kollat på alla säsonger jag har av Friends, Desperate Housewives, Two and a half men, The simple life och OC + några filmer. Ska jag börja om? Nej. Har nämligen en serie kvar. Vissa kanske redan gissat rätt men här kommer en ledtråd:

"Where has she been Serena?
And who am I? That's the secret i never tell
You know you love me
xoxo ****** ****"

Första avsnitten är riktigt bra. Kan se säsong 1 hur många gånger som helst. Allt är så klockrent!

Om man inte gillar serien kan man drömma om kläderna istället

 

PUSS


I'M GOING CRAZY!

Trodde aldrig att jag skulle säga det här men, JAG VILL TILL SKOLAN!

Okej kanske inte skolan egentligen men vill ut och göra något. Efter att jag varit sjuk uppskattar jag alltid det vardagliga mer än vanligt. Har legat i sängen hela dagen, vilket kan vara underbart men inte fyra dagar i rad. Imorgon ska jag försöka släpa mig iväg hemifrån men kan hända att jag svimmar i hissen och måste gå hem igen. Kan också bli sjukare om jag går ut vilket kan leda till ytterligare en helg i sängen och då dör jag!

På fredag ska vi fira Minna som fyller 15! Älsklingen är fortfarande 14, höhö! Mamma flyttar på lördag och jag kanske ska vara där och hjälpa till. Men vet inte om jag kommer orka lyfta och bära. Får inte vara sjuk helt enkelt. Kommer gå ut även fast jag spyr åt höger och vänster och därför kanske jag ska vara hemma imorgon också eller? Får se hur jag mår när jag vaknar.

Vill ta på mig mina skor och gå ut & gå ..

PEACE & LOVE

FORTFARANDE SJUK..

Jag har kommit på hur jag kan vara vid datorn samtidigt som jag ligger i sängen. Är så otroligt smart! Som man kanske förstår så är jag inte i skolan. Kollar på Two and a half men och försöker sova så jag kan bli frisk men det går inge vidare.. Godnatt


EVERYTHING'S NOT WONDERFUL

Har inte orkat ta mig upp ur sängen på hela dagen. Vet inte om jag har fått någon influensa eller bara hade för lite kläder på mig i regnet igår men bra mår jag inte. Det jobbiga är att jag verkligen behöver plugga. Jag ska skriva en uppsats och öva inför två muntliga presentationer men orkar nästan inte lyfta huvudet från kudden så det kommer inte gå bra den här veckan. Antagligen kommer det här gå över till på måndag också så måste göra skolsakerna nu. Vill bara sova! Varför ska sånt här alltid hända mig? Familjen är just nu och firar min faster som fyller 30 samtidigt jag ligger och hostar i sängen. Hoppas alla andra får en bättre lördag! Love

FREDAG 6 NOVEMBER

Gud vad skönt att vara hemma! Ska krypa ner i sängen och sova underbart hela natten! Kvällen har varit lite skum. Har träffat alla möjliga människor. Det började med att jag åkte hem till Minna där Daniella och Sally var. Vi gick och åt i Kungshallen och träffade Berfin och Oscar. Sen sprang vi in i Elsa (som måste ringa mig när hon läser dethär!) I tuben träffade vi Johan och hans kompisar så snackade lite med dom.
Jag och Sally åkte efter det till Odenplan där vi gick av och satte oss på bänkarna. Precis när jag skulle gå kom halv Rödaberg som hade haft klassfest så vi började snacka med dom. Efter ett tag kom Daniel, Jordy och Brandon och sen Douglas och Marcel. Jag och Marcel gick i alla fall och gungade i vasaparken och på vägen dit träffade vi Claudia Valle och några andra. Sen skulle han träffa Douglas och jag åkte hem. Blev helt förvirrad av alla som bara dök upp från alla håll men det var kul att få snacka med folk jag inte brukar träffa så ofta!

Sally hade kul med Minnas kattmask

 

Godnatt


I'M LOST ..

Hejhej! Nu passar det med ett inlägg sådär på fredagseftermiddagen.

Igår kröp dagen fram, efter skolan höll jag på att dö av trötthet så vi skippa badmintonen och istället låg jag och sov i Minnas säng.

Idag gick dagen snabbare, kanske för att den är kortare? Efter skolan var jag hos Berfin. Vi hade lite kul med spotify, hehe. Jag dansade lite och Berfin satt och skrattade åt mig, precis så som det ska vara. Jag saknar verkligen dansen, måste börja igen! Nu är jag hemma och farmor är här men ska inte vara med familjen ikväll. Efter middagen drar jag till stan där det finns lite olika möjligheter att välja så får se vad det blir.. Hör av mig senare antingen innan jag går eller när jag kommer hem! Puss

SAMMET SAMMET SAMMET


Såhär ser jag ut idag. Tights från bikbok, t-shirt från popaganda, rosett från H&M, love it!


YOU KNOW YOU LOVE ME

Det jag ska kolla på nu

XOXO GOSSIP GIRL

CAUSE WE ARE LIVING IN A MATERIAL WORLD AND I AM A MATERIAL GIRL!

Tog inga bilder idag så här är en från igår

 

Idag blev det inget lövande för onsdagar är dagen utan raster. Hela dagen rusade förbi och när vi slutade var det ljust ute, underbart! Det blev dock lite halvt snöstorm ute men så länge det inte är blött på marken klagar jag inte. Nu är det bara att börja läsa min älsklingsbok, kemiboken. Varje gång jag ser den blir jag deprimerad, den är så grå och gammal, blä! 

 

Dagens låt, material girl

På klassrådet skulle vi skriva om våra framtidsdrömmar. Jag skrev bland annat att jag vill kunna köpa allt jag vill ha och då började Edvin sjunga den.

Birgit, min lärare, tog ett exempel innan vi började skriva. Hon sa att man kanske vill bli som Anna Anka och självklart vände sig hela klassen om och tittade på mig. Vad sänder jag för signaler egentligen?


VI LÖVADE OSS I LÖVHÖGEN

Jag känner mig helt tom, allt bara går dåligt. Har haft en klump i magen hela dagen. Så fort jag inte gör något snurrar tankarna runt i huvudet och gör mig helt förvirrad. På lunchrasten hade jag i alla fall skitkul i lövhögen med Clara, Thyra, Agnes, Edvin, Ella och Isolde. Jag och Clara blev som två små barn, fick massa energi och bara hoppade runt överallt. Efter ett tag fick vi med oss de andra också.

 

Thyra, jag, Clara och Ella

Jag mosar Isolde

Happytime!

Sötisar i lövhögen

Jag och Thyra gjorde kullerbyttor fast det sur ut som vi sticker ner huvudet i löven som en struts

Alla på Ella!

Love it!


BYE BYE BITCHES!


OMG DET ÄR 2 NOVEMBER!

Hemma efter en underbar måndag. Läste upp dikten på franskan helt utantill, jag vet jag är grym! Hade inte lika tur på gympan. Hjulade och landade med fötterna mellan mattorna. Mina hälar klarar inte av sånna stötar. Har fortfarande ont, måste verkoigen köpa nya inlägg till skorna och använda skor när jag tränar för har pissont! Resten av lektionerna paserade utan någon stor händelse. Efter skolan var det kör. Vi sjöng julsånger och min röst sprack i de höga tonerna. Nu ska jag äta middag och sen blir det plugga plugga plugga tills jag inte klarar att sitta upp. Puss

DRÖMMER MIG BORT ..

.. till landet


A GREAT NIGHT!

Det blev en lyckad kväll igår. Vi åt pizza och kollade på A Tale Of Two Sisters, Gothika och Hajar som Hajar. Mellan filmerna var jag och Thyra lite smårädda men det gick över när vi fick mackor och mjölk, hehe. Vi somnade runt 6 i en hög av täcken och kuddar på golvet, myspys! Skolböckerna ligger och väntar bredvid mig nu men hinner med att skriva det roligaste citatet. "Oj en liten japan". Thyra sa det i början av A tale of two sisters. Garvade åt det hela natten.

 


KISSIE MISSIE PUSSIE MJAOOU

Vi har kul! Minnna är roligast! DET ÄR DÄRFÖR DET ÄR LITE LOCKIGT!






U now u lov os!

RSS 2.0