31 JULI

Idag kom faster och Marcus från London. Jag, farmor och Bobbo hämtade dem i Dingle. Hela dagen har vi städat för att de sklle komma. Farmor tycker det är underbart när faster kommer hem så det var tvunget att vara perfekt. Farfar kom också idag så nu sitter vi hela familjen och spelar yatzy. Jennie behöver datorn nu så måste sluta skriva men ska försöka få datorn lite imorgon. Sov sött


LITE AV VECKAN

Hejsan! Jag vet att jag inte skrivit på en vecka och vet att det inte är bra alls men det är faktiskt inte mitt fel. När jag kom åkte pappa+familj till Jennies föräldrar och min pappa tog med sig internet. Så nu är jag stolt att medela att jag har klarat mig en hel vecka utan internet. Kanske var bra att jag inte hade det ett tag annars skulle jag aldrig orkat med att det går så segt. Här har det regnat hela tiden förutom 2 dagar men jag har ändå lyckats få lite färg. Annars har jag degat rätt mycket framför tvn med Anna. Jag och farmor har, på grund av det dåliga vädret, åkt till lite närliggande "städer" och jag har lyckats hitta ett par byxor. Sen har jag inte hittat något mer jag gillat men jag ska inte hem än, kommer antagligen köpa något mer. Elsa frågade mig idag hur jag lyckas köpa något var jag än är. Men jag tycker det är ganska lätt att göra det, det finns alltid något man kan köpa, även fast dett kanske inte är något man behöver eller vill ha. Köpa saker man sen kommer på att man inte vill ha är jag något av en expert på. Nu ska jag snart försöka sova för om solen skiner imorgon vill jag inte sova bort hela dagen. Godnatt

LANDET BABY

Om en timma åker jag till tcen för att därifrån ha en underbar 7 timmars resa till mitt land. Måste inte byta tåg vilket är bra för kan inte bära mina väskor så långt. Men jag ska till landet så har något att se fram emot hela resan. Btw Harry Potter var jättebra! Jag hittade fel och saker som kunde varit bättre men den var ändå bra. Har varit mer missnöjd med vissa av de andra filmerna. Böckerna är så otroligt bra så det blir svårt att göra en film på samma nivå. Alla som inte läst boken tycker antagligen om filmen men böcken är så mycket bättre. Tror jag ska ta med någon av HP-böckerna till landet faktiskt. Antagligen 7an för det är ju fortsättningen på filmen. P&K

GOD NATT

Ligger och kollar på Love Actually igen. Vet att jag precis såg den men innan det hade jag inte sett den på så länge så jag kan inte sluta kolla på den. Bara så otroligt söt film. Alla snackar om att The Notebook är den bästa kärleksfilmen någonsin. Men eftersom jag inte sett den är Love Actually fortfarade min favorit. Ska försöka sova snart för har alarm på halv 7 imorgon. Måste upp och tvätta så det hinner torka tills jag åker. Men går inte att somna till den här filmen, den är för bra!

PIC'S

Bilder från den glada delen av igår:




Nu är jag hemma och packar till landet. Imorgon ska jag vara hos pappa på morgonen för blev inte klar där sist. Sen ska jag se på Harry Potter. Jag ÄLSKAR hp så det kommer bli jävligt kul!

Puss

BAD DAY

Jag och Elsa har lyckats med dagen! Vi har gjort exakt det vi skulle göra, deppa. Men nu är jag inte deppig längre. Vi låg på studsmattan och snackade och lysnade på massa depplåtar efter ett tag kändes det meningslöst. Vi löste det med lite MJ musik. Börja hoppa, sjung och skratta. Jag tror det kommer bli skönt att komma bort från stan även fast jag kommer sakna alla, har varit i Stockholm för länge nu! Kvävs av alla höga hus så landet kommer bli underbart. Nu sitter jag och dricker O'boy och Elsa är sur för att hon inte får läsa det jag skriver. Hatar när folk läser samtidigt som jag skirver något. Men nu kommer hon döda mig snart så, god natt.

5 VECKOR OCH 2 DAGAR TILLS SKOLAN

Det är fint väder idag, jippi! Kanska inte superfint men försöker vara positiv. Arya har åkt för hon skulle på någon kontroll på Karolinska och jag går snart jag med. Ska till Elsa och försöka få henne levande, hon är nämligen totalt död efter igår. Vet inte vad hon gjorde men hon har iallafall inte sovit. Fast det är egentligen meningen att hon ska få mig levande. Är helt, vet inte vad det är faktiskt. Arya var fett sur på mig hela dagen igår för att jag inte var glad. Men man kan fan inte skratta och hoppa runt alltid! Jag är supersugen (haha) på att sola så kanske gör det senare. Vill vara brun när jag kommer till landet så slipper jag sola där.

GRILLNING PÅ DJURGÅRDEN

Nu är jag och Arya hemma hos mig igen. Åkte hem till henne runt 1, var där ett tag och åt en enorm frukost. Sen träffade vi hennes kompis Öline på Karlaplan och bestämde oss för att gå och grilla på Djurgården. Vi köpte allt man behöver och gick den "långa" vägen till Djurgården. Lyckades faktiskt grilla den här gången, inget började brinna, stolt! Men jag fick läsk i hela näsan. Fattar inte hur jag lyckas träffa näsan istället för munnen. Jag orkar tyvärr inte skriva mer nu för håller seriöst på att somna NU så här kommer lite bilder istället.












I love läsk by ICA ..
.. och billig korv



God natt


GOD MORGON!

Jag ska faktiskt in till stan idag. Vet inte hur jag ska orka, vill bara dö här och nu för att jag är så trött. Vaknade för en timma  sen av att mina systrar typ ströp varandra. Älskar att vakna till skrik, inte! Men dagen blir nog bättre. Ska träffa Arya som jag inte träffat på kanske 2 månader eller mer så det blir kul. Vi ska dock sova hos mig ikväll och det är inte lika kul. Men nu ska jag gå upp och skrika på min systrar.

Puss

NY DESIGN

Gjorde om bloggen lite. Kände att den behövde det, var trött på hur den såg ut innan. Först skulle jag bara ändra bakgrund och då kom jag att tänka på bilden jag köpte i London och så fick det bli den som bakgrund. Det är något med Audrey Hepburn, man kan bara inte låta bli att älska henne. Headern passade inte alls så tog bort den, kanske gör en ny när jag åker till pappa vilket blir någon gång innan jag ska till landet. Pappa bad mig vattna blommorna och jag lämnade disk framme, inte så najs om det får stå där i typ en månad. Mamma och Maja gick till affären istället och jag som faktiskt ville ut, men de ska köpa massa frukt åt mig så det gör inget.

Pussar

DRAS TILL RÖTT & VITT?

Har precis kollat klart på The Devil Wears Prada. Vet inte varför men alla filmer jag kollat på idag har varit röda och vita. Först såg jag Love Actually, sen The Holiday och nu The Devil Wears Prada. Kanske ödet för har inte kollat när jag valt film, bara tog en. Två utav dem utspelar sig också på julen som är min absoluta hathelg, förutom paketen..



Nu ska jag gå och köpa godis med Maja, puss

DUBBADE FILMER SUGER!

Jag kom precis hem från sköna söder. Satt bara inne på en biograf så har kanske inte varit på söder direkt men ändå. Såg Ice Age 3 igen, fast den här gången på svenska med mina systrar. Sååååååååå mycket sämre på svenska, skrattade inte alls lika mycket men A & Y var nöjda iallafall. Idag vet jag inte vad jag ska göra, skulle kunna åka in till stan men orkar inte. Vet inte varför men är sjukt trött hela tiden. Blir nog ännu än film nu och så ska jag försöka sova lite då kanske jag orkar ta mig till stan senare men skulle inte tro det.

Kram

FILMDAGS

Nu när jag väl ligger i sängen kan jag inte sova. Ska istället kolla på Love Actually, vilket enligt mig är den bästa kärleksfilmen ever. Tog med den från pappa, hade glömt att jag hade den. Vill också säga grattis till Elsa för att hon skaffat en ny blogg. Vad den heter vet jag inte om jag får skriva här, hon tog nämligen bort sin förra för att personer hon inte ville skulle läsa gjorde det. Jag kom iallafall precis hem till mamma igen och hon har gjort klar mitt rum så det faktiskt är ett rum man kan bo i. Visst kunde bo här innan men nu har jag allt jag behöver, perfekt till när jag ska flytta. Osäker på om jag kommer skriva något mer ikväll så got natt!

FORTFARANDE TRÖTT

Nu är jag nästan klar hos pappa. Drar tillbaka till mamma om ett tag har bara lite musik kvar att lägga in på min kära ipod. Pappa+familj är redan på landet så det finns ingen mat hemma. Därför gick jag och köpte pizza vilket var otroligt gott för att jag varit sugen på det sen igår. Nu sitter jag och kollar på The OC, även fast det är gammalt är det jättabra. Jag älskade det när det gick på tv och jag älskar det fortfarande.

Innan hade jag liknande bilder i hela mitt rum

Puss & Kram

JAG VILL BARA SOVA!

God morgon! Gissa när jag vaknade, klockan 7 -.- Solen sken rakt in på mig genom mina tunna gardiner. Måste skaffa något som täcker. Nu är jag skittrött för jag har inte sovit tillräckligt men ska ändå försöka komma iväg tidigt. Måste till pappa och lägga in bilder på datorn, musik på ipoden och lämna/hämta saker. Ska proppa ipoden så jag har massor av musik till min månad på landet. Ska äta frukost och sen dra eller först, alltid en dusch! Inte lukta usch, stå högt i kurs ;)

P & K

19.05.17

Nu är mitt rum klart, eller det jag skulle göra iallafall. Mamma ska stryka, fixa gardinerna så de passar och sätta fast dörrarna på garderoben, haha. När jag blev klar tog jag min syrras bärbara DVD, la mig i sängen och satte på Marie Antoinette. Den är så glädjespridande. Vet att det är en hemsk historia på riktigt men filmen gör så jag blir glad. Det de gör i filmen är typ festa och shoppa, kanska därför jag gillar den. Ett plus är att han som spelar Count Fersen, Jamie Dornan, är jävligt snygg.


Kirsten Dunst och Jamie Dornan i Marie Antoinette

Jag skulle nog kunna tänka mig att leva såhär

Efter filmen var det tårtdags. Alia (min lillasyster som fyller år) ville ha rispuffar i tårtan och det visade sig vara otroligt gott. Nu ska jag försöka få tag på musiken som är med i filmen, önska mig lycka till!


Smaskens!

GRATTIS SYSTER

God morgon!
Blev inget inlägg igår, hade bara inte tid. Träffade Clara på Hötorget halv 3, eller skulle vara där halv men blev sen som vanligt. Hatar att jag inte kan hålla tider! Aja vi gick till H&M barn och jag köpte present till min syster, hon fyller nämligen 7 år idag. Det blev ett par solglasögon för att jag är helt pank men hon får något finare/dyrare när jag får pengar. Sen gick vi runt på stan lite här och där, åt glass på donken och gungade. Efter det kom jag på att jag aldrig varit hemma hos Claras mamma så vi gick dit. Jag blev kär i lägenheten på en gång, den var super fin och mysig. Clara som säger att hon inte kan spela gitarr satt och spela massor av låtar, filmade lite och ska lägga upp det på fb när jag har tid. Vi åt pannkakor till middag och sen skulle jag möta Micke, Brandon och Marc vid Rigoletto. Vi såg Ice Age 3 och den var jävligt rolig! Clara följde med mig dit och sen gick hon hem igen för hon hade redan sätt den. Men innan filmen började gick vi och köpte godis och på vägen var den en rosförsäljare som frågade om jag eller Micke ville köpa en ros. Jag sa nej och då sa han att han skulle sjunga en sång också. Jag sa då att han kunde sjunga ändå men det ville han inte. Vi bestämde då att båda skulle sjunga en låt och det lät väldigt fint (a) sen fick jag en ros gratis, he he. Efter filmen åkte jag hem och gick och la mig nästan på en gång. Jag blev väckt vid 8 för att vi skulle sjunga för min syrra -.- Men det får man väl stå ut med några gånger om året. Hon blev iallafall glad för presenterna. Hon fick en bärbar DVD, en mp3-spelare, hörlurar och den finaste presenten av alla var såklart solglasögonen.












Pussar & Kramar

JORDGUBBAR MED MASSOR AV SOCKER

Nu ger jag upp för idag. Får fortsätta imorgon och på lördag -.- Jag känner att det jag gör är helt onödigt. Ska till landet om en vecka vilket betyder att mycket ska ner i väskan och när jag kommer hem igen ska jag flytta till pappa, så att fixa rummet hos mamma tills det är perfekt känns inte jätteviktigt. "Men kan väl vara bra att ha ett fint rum här ändå" det intalar jag mig själv hela tiden, annars skulle jag aldrig orka. Mina systrar har iallafall hjälpt till lite och gjort det roligare. Vi åt massor av jordgubbar och melon till mellis, mums! Vi doppade jordgubbarna i socker, hittar alltid på något som gör det nyttiga onyttigt. Nu sover de dock och jag kollar på Desperate Housewives för 100 gången. Börjar bli lite trött på det men orkade inte leta fram en bra film så satte bara på det som låg framme. Vädret gör än inte gladare, hoppas på sol snart!


Dagens nöjen

RUBRIK

Är helt fantasilös just nu så blir ingen rubrik. Kom hem igår från Skärgården men hade inte ork att sätta mig framför datorn då. Det var mysigt men vi var bara där en natt och resorna var riktigt jobbiga. Skulle kanske åkt med Elsa till hennes land idag men mamma ändrade sig i sista minuten. Kommer vara hemma nu till den 17, då åker jag till landet. Lääääängtar! Nu måste jag fixa i rummet så det blir klart någon gång. Kläderna tar aldrig slut, orkar inte vika mer!

Puss

DANCING IN THE RAIN

Shoooooooooooooo! Sitter och lyssnar på The Kooks - She moves in her own way. Väntar på att Elsa ska komma. Hon ska sova här för att imorgon ska jag, hon och min älskade familj ut i Skärgården. Don't worry vi är tillbaka i stan på onsdag, bara en natt. Idag har jag varit på stan med Ella. Var hemma medans hon hoppade. Fick ett ryck och plattade håret som blev ganska bra för att vara plattat. Sen drog jag in till stan. Hatar att gå i affärer när jag inte ska köpa något, jag är helt pank från London. Men Ella köpte iallafall massa söta saker. Sen hämtade jag mina systrar på dagis och fritids och så åkte vi hem. Nu ska vi äta och sen "bygga" klart min nya garderob.


Bilder från helgen med Ellabella.


Innan vi gick på bussen var det sol ..

Ella et moi

We love rain

När vi kom hem till Ella var vi BLÖTA!

Pussar

CHOKLADBOLLAR IS DAH SHIT

Tjena bloggen! Vet att jag inte har skrivit på ett tag, tyvärr har jag ingen mer ursäkt än att jag inte orkat. Efter att jag varit hos pappa i fredags åkte jag och träffa Janice och hennes kusiner i Tcen och så åkte vi till henne. Va där ett tag för att lilla Janice skulle fixa sig. Jag spelade lite The Sims 3 och förstörde hennes familj, haha! När hon var klar gick vi till Odenplan, satt där ett tag tills hennes kompisar, Jave och någon (a), kom och då åkte jag hem. Igår träffade jag Ella i Slussen och vi tågluffade runt lite sen åkte vi till hennes systers jobb. Hon jobbar på ica nära Odenplan. Var där ett tag sen åkte vi hem till henne. Är fortfarande hos Ellabella. Ska sova här inatt igen. Vi ska bara chilla här och imorgon ska vi upp tidigt för hon har simhopp vid 10. Nu ska vi göra chokladbollar.

Puss

GOD MORGON .. ELLER GOD DAG

Åkte hem igår men efter som att jag har sån tur var det ingen hemma. Kunde inte göra mycket mer än att gå tillbaka till tuben och åka. Åkte till Odenplan där jag träffade Sally och Elsa. Vi åt på donken, hoppade runt i obsan och sen gick vi hela vägen till medis. Nu är jag hos pappa. Åkte hit vid 12 för har lite saker att fixa här. Ska antagligen till Elsa sen men får se om det blir av.

Bilder från torsdagen.















Bilder från onsdagen.








SKA ANTAGLIGEN HEM

Nu är vi klara att gå ut. Har bara legat i soffan och kollat på tv tills nu. Elsa har varit ute en snabbis men jag har inte satt min fot utanför dörren. Vet att det är fint väder och att man ska njuta av det men känner inte för att göra någonting. Vet inte om det är för att vi inte sov igår men är bara så jävla trött/ledsen/sur. Aja går väl över snart. Aja ska dra nu.

Puss

VILL UT MEN ELSA HAR ANDRA PLANER .. TV

Vi klarade det! Vi var vakna hela natten, sen sov vi ett tag men inte mycket så är jävligt trött nu. Elsa är ute och hoppar på studdsmattan  och jag ska också göra det när jag skrivit klart. Det bl ev en chillkväll igår, precis som jag ville. Vi gick ut och köpte godis och låg om två fetton i soffan. Hennes mamma och brorssa var ute och sprang vilket gjorde att man kände sig ännu fetare. Vi gick faktiskt ut ett tag, gungade och typ gick runt. Elsa hoppade på ett mjölkpaket som låg på marken så jag fick mjölk på fela mig, tack för det igen. Nu kom den lata jäveln, ingen kondition säger jag bara. Hon ligger och kollar på tv så det kommer vi nog göra ett tag. Vet inte vad jag ska göra senare. Stannar här ett tag och sen får vi se.

puss


GLASS ÄR DET BÄSTA SOM FINNS

Solen har kommit fram igen det regnade ju inatt men nu är det fint ute. Sitter hos Elsa  och hon cepar för klänningen hon vill ha inte finns på H&M. Hon drog med mig runt hela stan idag för att hon ville köpa något men det slutade som alltid med att hon inte köpte något och jag, som inte ska köpa något, gjorde det. Köpte ett supergulligt kort vitt linne på Åhléns. Har varit nära att svimma hela dagen, så jävla trött på att gå på stan. Höjdpunkte var att vi åt glass. Glass är något vi alltid älskat. När vi var små gick vi alltid till ica och köpte glass. Kommer ihåg att jag tyckte vi var fett duktiga som kunde gå dit själva. Aja nu satte hon på tvn och det är The Hills så hon är glad igen. Jag förstår inte vad som är bra med det programet, hatar det verkligen men får kolla på det för hennes skull. Vi ska kanske drar ut senare, vet inte exakt vad vi ska göra i så fall finns lite olika alternativ. Jag vill bara chilla här i närheten så hoppas på att det blir så! Vi ska vara uppe hela natten idag, har lovat varandra det. Det händer ganska ofta att vi gör det men vi somnar ALLTID. Idag ska vi klara det! Jag är redan skit trött, skulle kunna gå och lägga mig nu så det kommer bli jävligt jobbigt inatt, vi får väl hoppa på studdsmattan när vi kommer hem, då är det ganska svårt att sova. Men nu ska vi lata oss framför tvn ett tag först.

Sommar pussar


RSS 2.0