TWO THOUSAND AND NINE

Nu har det nästan gått ännu ett år och enligt mig har det varit ett väldigt bra sådant. Året började med att jag fick lida av konsekvenserna av det jag gjorde 2008, men i slutet löste sig allt till det bästa. Resten av året har skuttat förbi. Säger inte att jag inte varit ledsen, för det har jag, men större delen av året har varit galet bra!

2009's månad går till..

Maj! Det var månaden solen kom fram på riktigt och temperaturen var hög hela tiden, jag hade ett leende på läpparna vad jag än gjorde och jag spred konstant glädje runt mig. Jag hade även tid för alla mina älsklingar trots skolan, vilket jag inte har nu, och alla helger var fyllda av kärlek och skratt.

2009's mest minnesvärda går till..

Coldplay med Minna från hennes tak. Det var verkligen makalöst! Om jag fick välja skulle jag sitta där för alltid. I samma veva som detta vinner min text på svenskan, "ett sommarögonblick", 2009's mest överdrivna (skrev om Coldplay).

2009's familjemedlem går till..


Älskade moster Maja! Det har varit super att hon bott hos oss ett tag för hon är verkligen en underbar människa. Många gånger har jag valt att vara med henne istället för att göra något med kompisarna. Det är otroligt kul att vi kan umgås trots åldersskillnaden och jag vill att hon ska veta hur mycket hon betyder för mig!

2009's skratt går till..

Moira i Lofsdalen! Har aldrig sett någon skratta som hon gjorde!

2009's största beroende går till..

Min oranga lilla kompis. Okej den har inte varit med mig hela året men innan den var det babygreen. Dom har funnits där när jag inte orkat lyssna på verkligheten och i minst ett av mina öron nästan hela året. utan musik får jag panik, det kan gå 10 minuter sen börjar det kännas skumt om jag inte har en hörlur i örat.

2009's snyggaste går till..


Robert Pattinson! Behöver jag säga något mer? Nej!

2009's vän går till..

Minna. Har alltid vetat att hon varit snäll och vi har varit vänner i några år tillbaka men i år har vi verkligen hittat varandra och det är jag tacksam för.

2009's läskigaste går till..

Hur lika jag och Thyra är. Inte bara längd och hår utan också klädstilar. Våra hjärnor måste på något sätt tänka likadant på morgonen efter som att det ofta blir lika resultat.

2009's sötaste går till..

Min lillebror! Trots att jag tycker han är lik Jake i Two and a half men så är han något av det sötaste jag vet! Under julen blev jag även utnämd till hans bästavän. han kom fram till mig och sa "Mina du är min bästavän", hur gulligt är inte det?

2009's största flopp går till..

Philip när han förstörde större delen av första terminen i 9an genom att falla ihop på banan när vi hade friidrottsdag. Alex kammar, i samma veva, hem årets puttinuttigaste när han skrek "jag kommer Philip" och sprang så benen nästan gick av till Philips räddning.

2009's nykomling går till..

Minisystern Nora, född 20 mars 2009. Lika älskad som alla andra syskonen.

2009's återfunna går till..


Thyra. Vi var bästavänner när vi var sju åtta sen gick det runt fem år och nu är vi vänner igen. Hoppas på att det aldrig ska ändras igen!

2009's bästa film går till..


.. som alla kanske kunnat gissa .. Twilight och New Moon. Första sågs första gången med Elsa och andra sågs första gången med Minna. Båda är grymt bra!

2009's underbaraste går till..





Elsa Minna och Berfin! Dessa tre underbara tjejor har, under hela året, hjälpt och stöttat mig, fått mig att må bäst och nästan alltid funnits där när jag behövt dom. Enligt mig finns det inga finare personer! Jag har haft många nära kompisar mem dom här vet jag att jag verkligen kan lite på. Jag älskar er tjejor och hoppas ni vet det!

SOLSOLASOLARSOLARIUM




Solariumet var bra men lite dyrt. Blev bara en 10-minutare för hade inte råd med mer. När jag kom hem hittade jag min toblerone som jag nu sitter och mumsar på. Ha det gött!

DENTRETTIONDEDECEMBER2009.

Goooo' och glaaaaa' näst sista morgon på år 2009!

Idag ska jag städa rummet, packa lite stuff och sen bär det av mot mami där jag ska umgås lite med la familia, mys! Måste även träffa Elsa en snabbis för att ge henne pengarna jag lånade i .. när det nu var. Men först blir det solarium. Ska testa ett nytt ställe som jag hittade förra veckan. När mina kära bortresta vänner kommer hem SKA jag vara brunare, eller i alla fall inte se ut som döden när jag står bredvid dom. hörs om 40, KISSES

Det våre coolt att testa stående solarium någon gång men idag blir det vanligt.

.

Blev inget bloggande igår. Jag åkte in till stan och träffade Elsa. Köpte minneskort till mobilen, vi åt på tacobar och sen såg vi New Moon. Den var lika bra nu som första och andra gången jag såg den! Efter filmen åkte vi hem till Elsa och nu är jag hemma igen. Ikväll måste jag vara hemma för håller på att bli sjuk och får inte vara det på nyår. Ska försöka hitta något ätbart nu. PUSS



MORMORS JULRIM

ur sängen --> hipp hopp
ut i svängen --> top shop
häng'n around --> tip top
garanterat --> ingen flopp

I paketet låg presentkort på topshop, klockrent!

UNDERNEATH THE CHRISTMAS TREE


Playboy handduk och T-shirt, tack faster och Marcus

Mobil, tack mamma

I taket lyser stjärnorna och Two and a half men, tack mamma och Jennie

Halsband, tack farmor

Väska och jeans, tack faster och morbror

Parfym och mascara, tack farfar

Lite småsaker, tack alla!

Tror det var allt förutom pengarna som jag köpt sakerna nedan för, självklart har jag inte shoppat upp allt!

src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1118022/images/2009/img_0288_66582641.jpg" alt="" />
Leopardtröja från Åhlens

Mina snygga blinghörlurar från Åhlens

Blondshampoo, FACE mascara, Trueblood på bok, hörlurar, godis

Pösiga jeansshorts från Topshop

Flanellskjorta från Urban Outfitters

Svart siden T-shirt från GAP

"Little black dress" från Urban Outfitters

DET ÄR MÅNDAG OCH JAG HAR LOV


Kom hem sent igår och jag var så trött att jag inte orkade blogga utan bara gick och la mig. Nu äter jag frukost och läser om viktiga händelser. Ska börja fixa mig snart för klockan 3 ska jag träffa Elsa. Vi ska shoppa, kolla på New Moon och sen sova hos henne, mys! Måste hoppa in i duschen nu annars kommer jag inte hinna!

LOVE

BYEBYE LONDON

Svart T-shirt - GAP
Skjorta - Urban Outfitters
Jeans - H&M
Nu ar det byebye London for den har gangen men antagligen tillbaka om ett tag, hoppas jag i alla fall. Bussen som tar oss till flygplatsen gar klockan ett men planet lyfter 17.20 vilket betyder att vi kommer fa ha kul dar ett tag. Hemma vid 9 tiden skulle jag gissa pa. PUSS OCH HEJ!

DAN EFTER DOPPAREDAN

Igar hade jag en riktigt mysig julafton med mat, skratt och klappar. Allt var bra forutom den langa promenaden pa formiddagen. Idag vagrar jag ga ut sa det blir en hemmadag men efter som att jag ar i London firar vi lite jul idag ocksa med kalkon och sant man gor har. Fast hittills har jag bara legat och kollat pa Two And A Half Men, Jennie kopte tva sasonger till av familjens favoritserie och jag kan inte slita mig! Jag ska borja fixa mig lite sakta for ligger har i mysklader med knut pa huvudet och vi ska snart ata. Vet inte om det blir nagot mer bloggande idag. Orkar inte skriva fler inlagg med overdrivet manga a och o. Imorgon ska jag shoppa upp alla pengar jag fick igar och dagen efter det aker vi hem igen. Kanske bloggar nagon gang innan sondagkvall annars hors vi da med bilder och vad jag fick i julklapp. HA DET GOTT!

MARRY CHRISMUKKAH!

Shnyggingen nummer 1! (Bjuder pa den)
Nu ar det jul igen! Jippi!
Sitter i fasters stora sang och vantar pa att tomtegroten ska bli klar, mums! Vi lyssnar pa julmusik pa spotify och nar jag sokte pa christmas kom bland annat Snoop Doggs julskiva, Christmas In Tha Dogghouse, upp. Underbart med klassiska jullatar!
Snoop Dogg - A Pimp's Christmas Song

TE OCH FARMORS PEPPARKAKOR

Nu ar jag i London! Sitter och dicker te och ater farmors pepperkakor. Utan dom ar det inte jul! Hoppas alla har det bra! PUSS

NÄSTA, LONDON BABY!


Jag ska flyga iväg som ballongerna på Elsas skolavslutning.

Jag vaknade för en timma sen av att pappa väckte mig. Jag fattade inget men sen visade det sig att vi ska åka hemifrån 11 och jag hade inte börjat packa. Som folk vet så hatar jag att planera därför blir det så här ibland. Ska hoppa in i duschen nu. Ha en grym jul för det ska jag! Bloggar när jag kommer fram, om jag överlever.. HEJDÅ

CHRISTMAS COLORS



Pyssel och pynt

Nu är mini julen slut och jag är tillbaka hos pappa. Det har varit riktigt mysigt faktiskt! Brukar inte uppskatta julen men det var kul idag och tror det kommer bli det i London också. Fick många fina julklappar som jag kan visa imorgon. Ska försöka sova lite nu för vill vara pigg när vi kommer till London, åker imorgon på eftermiddagen. GOD NATT

MINI JUL

Hejhej, är hos mamma nu. Igår var jag barnvakt och vi julpysslade sen åkte jag in till stan och träffade Minna en snabbis för att byta tröjor med varandra. Min kamerasladd glömde jag självklart hos pappa så bilder kommer ikväll när jag är där igen. Nu håller vi på att städa och mamma lagar massa mat för vid 3, oj om bara 3 timmar, kommer familjen och så ska vi fira jul. Åker ju imorgon och måste fira med mami också och därför gör vi det idag. Kanske bloggar under dagen annars hörs vi ikväll!

MOT MAMMA!


Min söta lillebror och Jennie har gjort pepparkakor. Jag diggar mig gris!

Nu ska jag köpa de sista julklapparna, möta Minna och byta kofta och sen bär det av mot mamma. PUSSPUSS

SO LITTLE TIME SO MUCH TO DO

Jag håller på att dö av trötthet, vet inte vad som är felet. Jag har sovit hur länge som helst men när jag måste städa blir jag alltid lika trött! Har kollat mina betyg nu också, gjorde det i skolan lite snabbt också men nu gick jag genom allt. Jag har 260 poäng för tillfället men ska skärpa mig nästa termin! Istället för att kolla på film när jag kommer hem ska jag plugga.. Nej nu ska jag inte sätta för höga krav!

Börjar få ont om tid, ska vara hos mamma klockan 1 och jag tror inte jag kommer hinna.. eller jag vet att jag inte kommer hända. Måste fortsätta packa och städa!

A

MAKE MAGIC HAPPEN




Hej på dej! Jag kom lite sent till Thyra igår. De hade nästan bakat klart och sånt men det gör inget för jag borde inte få vara i närheten av matlagning! Jag har supertaggad innan jag kom fram men sen hade jag en liten deppstund. Som tur är hade jag mina underbara kompisar där och det gjorde så jag blev glad igen. Vi åt pizza och kollade på filmerna. Alla somnade till The Holiday i soffan, trångt och mysigt!

Idag var åkte jag, Dess, Minna och Thyra in till stan. (Clara och Agnes åkte innan oss.) Dess gick hem och vi andra såg Alvin And The Chipmunks 2. Det är en barnfilm och den var på svenska men skrattade massor ändå. Efter det gick jag och Thyra och shoppade lite julklappar.. och lite till oss själva. Sen åkte jag hem och nu ligger jag, helt död, i sängen och kollar på oc. Vet inte när jag somnade igår men kan inte sovit mycket! Tyvärr måste jag packa och städa nu för ska till mamma imorgon och vara där tills på tisdag och på onsdag bär det av till London baby! Kanske glömt att nämna det men ska fira jul där!


IN A HURRY!

Men oj! Vad håller jag på med? Skulle jag inte vara hos Thyra klockan tre?

Nej, så blev det inte men skulle tagit bussen som går nu. Är inte speciellt bra på att komma i tid, hehe. Nu SKA jag skärpa mig, nej för jag har inget skärp, hahahahahahaah! Men seriöst nu Amina! Måste packa och fixa mig (och snacka med Berfin i telefon, bus bus) och sen springa iväg till centrum och ta bussen till solna station och därifrån pendeln ut till landet där lilla Thyrismyris boris. Kanske bloggar där, kanske inte men när jag kommer hem imorgon bilr det bildexplotion från vårat "julmys"!

BAMSEPUSSAR

DET KOMMER FIXA SIG TILL SLUT DET ÄR DET INGEN TVIVEL OM! FAST NU KÄNNS SKITEN SUR OCH FLERA MIL IFRÅN ATT ORDNA SIG


Timbuktus texter är bara för bra! Dom talar verkligen till mig! Här är Det Löser Sig som alltid gör mig glad plus att videon måste man bara skratta åt!

För folk som är döva och inte hör vad har säger kommer här lite visdomsord!

"såhär är det att ännu en gång står vi inför samma gamla problem som vanligt.
Dom ofantligt stora, och dom pyttesmå.
Och jag vet som vanligt inte hur vi ska lösa dem eller komma över dem här sakerna som står mellan oss och total lycka.
Men... vad jag tror är att om vi skiter i det och inte gör ett piss så kommer nog tiden att lösa hela grejen, för tiden har en sån magisk effekt på oss."

"planerar aldrig i förväg, jag spar på tiden
tar ner det till en nivå där jag bara glider
tar det lugnt ingenting att stressa för
kvittar vad som väntar bakom nästa krök
inget jobb, inget slit, inget folk kommer hit
inget knas, inget skit för jag vet..."

"Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig..."

IN WORDS AND PICTURES

Hade inte lust att blogga igår men här kommer fredagen i bilder och text!


Avslutningen började i kyrkan där vi, kören, söng lite och lärare snackade massa smörja.

Efter kyrkan var vi i klassrummet där vi fick betygen och sa god jul till alla. Berfin grät för att det är klassens sista jul, jag spaarar mina tårar till nästa avslutning.

Sen var det donken för hela slanten. Panka jag blev bjuden av snälla Clara men jag LOVAR att ge tillbaka dom eller bjuda henne någon gång!

Som jag och Thyra visste när vi satt på donken var det bara vi kvar i slutet. Vi tågluffade lite och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var både kul och skönt för jag har trott att hon var sur på mig och hon tvärt om ett tag men det visade sig vara ett missförstånd, tur! Efter ett tag var hon tvungen att träna så jag följde med.

Sen var det dags att promenera hem genom kylan, brrr!

Nu: Har precis varit ute med lillebror ett tag. Vi har handlat frukost och åkt pulka, kuligt! Nu ska vi äta äggmackor och dricka varm choklad. Sen måste jag börja fixa inför dagen, vi ska ha julmys hos Thyris. WITH LOVE, A

JAG SER DET SNÖAR


Söta Minna och Clara

Blir som ett litet barn ibland!

Sötisen och jag

Fun in the snow!

Snöängel :)

Jag och Clara


Sötaste tjejerna!

Jag rullar ner för trapporna

FOLLOW ME

Hejsan hoppsan!

Ligger i Minnas säng och funderar, som var varje vecka, på att skita i badmintonen. Självklart går vi alltid ändå men det känns så jobbigt att byta om och släpa sig genom snön till tennisstadion. Men måste man så måste man, det är ju sista lektionen innan jul. Vi måste säga hejdå och Minna vill ha julgodis!

Skoldagen var kort. Jag kom, som vanligt, försent men det gjorde inget för läraren kom senare! Vi kollade på film på alla lektioner fram till lunch och på lunchrasten var vi ute och hoppade runt i snön, kommer bilder sen. Jag var helt vit från topp till tå när vi gick in igen, duktigt Amina!

Uncle Kracker - Follow Me

Dagens låt! Jag och Clara hoppade runt till den på håltimmen. Den gör mig alltid lika glad!

Nej nu måste vi gå! KYSS

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG


Skolfotot ska bli dåligt! Tycker inte jag är skitful men det kan ju alltid bli bättre.. och ser inte riktigt ut som mig själv..

Sista skolkatalogen från Franska skolan blev senapsgul och ful, lite tråkigt.. hade hoppats på rosa!

Den fina gruppbilden

Kom på att jag glömde lägga upp skolfotot när det kom. Klassfotot visade jag men inte en bra version, Berfin var ju inte med. Klumpig som jag är råkade jag klippa bort henne och nu är det den bilden som ligger på fb också. Men det ska jag ändra på i slutet av nian!

THE SNOW IS FALLING ON MY BLOG AND I LIKE IT

Nu har jag en lite juligare design. Har aldrig gillat årstiden vinter speciellt mycket, eller när jag var liten fanns såklart inget bättre än julen men så är det inte längre. Jag försöker iallafall hålla julstämningen uppe, happytime! Tänkte att julig design är ett bra steg på vägen mot en underbar jul och en julälskande Amina!

DRAMATIC SKY



Himmelen är otroligt cool för tillfället! Visst gillar jag den bäst när den är helt klarblå med en stor lysande varm sol i mitten men den är fin nu också.

Norah Jones - Sunrise

FIRECRACKERS IN THE SNOW



Några småbarn leker med smällare utanför mitt hus. Fick tyvärr inte med någon bra bild på dom men såhär ser det iallafall ut utanför mig just nu.

Till och med jag har julpyntat litegranna. Blir faktiskt både hemtrevligare och mysigare!

SLEEPYHEAD

God morgon bloggisen! Idag har jag en hemmadag. Vet inte vad det är med mig men är så sjukt trött! Somnade tidigt igår också och allt jag vill nu är att sova så ska dra mig tillbaka till sängen efter det här. Orkar inte skriva något mer men vi hörs senare! BYE BYE

Inlägget blev för tråkigt så bjuder på en härlig vinterbild också

Moira och jag(som lyser) i skidbacken förra året. Jag vill åka skidor, NU! Fick ett starkt sug efter det igår och nu kan jag inte tänka på något annat.

SNÖN LYSER UPP DEN ANNARS GRÅ VINTERN!

Snön ligger som ett täcke utanför. Det är faktiskt ganska mysigt om det inte snöar och man går i motvind.

Igår somande jag när jag skulle plugga. Systrarna väckte mig vid 8 men då sa jag bara åt dom att gå och lägga sig och så somnade jag om. Underbart att bara sova men kallt var det allt. Hade flufffluffen och duntäcke på mig och skakade ändå. Trots att jag gick och la mig tidigt fick mamma tvinga upp mig 20 minuter innan jag skulle gå. Damn!

Kom sent och glömde hälften av sakerna hos mamma, är nämligen tillbaka hos pappa nu. På vägen halkade jag också, hatar att det blir is på marken! Lunchrasten spenderades i kyrkoparken. Snöbollarna flög åt alla håll och det var inte några lag utan alla bara hoppa på alla hela tiden. Jag blev bara mulad på riktigt 2 gånger sen var det många halvhjärtade försök. Själv fick jag in runt 10 snygga mulningar rakt i ansiktet på folk. Stolt! Det bästa var ändå när vi var på väg till tuben. Det var jag, Edvin, Erik och Sebastian och helt plötsligt började dom kasta massa snö på mig, tyvärr misslyckades dom men jag tryckte upp snö i Sebastians ansikte när han gick framför mig och sen sprang jag ner i tuben. Antagligen får jag tillbaka för det nästa gång men det var värt det!

Nu måste jag börja plugga men mår inte alls bra så får se hur jag löser allt. Kanske bara går och lägger mig, saker blir alltid bättre när man sover!

Nej, GODNATT!

MONDAY

Hej hej hallå!

Dagen har varit ganska bra med tanke på att det är måndag, veckans längsta och jobbigaste dag. Det var dans på gympan vilket alltid är lika kul, på kemin var det fri labb och på engelskan kollade vi på film så det var chill. Nu är jag barnvakt och vi har precis ätit. Det är iskallt här! Sitter med jackan på och skakar.



Jag syr en byxdress på syslöjden och den känns lite stor. Kommer antagligen passa sen men nu får det platts två jag i shortsen.

Dags att ta fram läxböckerna. Ja, jag har läxor sista veckan.. det sugar att gå i min skola ibland!

RUMMET BÖRJAR BLI BRA

Hejsansvejsan :) Har packat upp min ynka flyttkartong nu och fixat lite i rummet. Det är andra gången jag är här nu och känner mig redan hemma. Det är en mysig li ten lägenhet och det bästa är att datorn står i mitt rum, love it!

Jag hittade lite gamla saker som fotoalbum, block och kalendrar som jag satt och skrattade åt med tårar i ögonen i minst en timma. Hittade även mitt halsband som jag hade när jag var liten, trodde mamma hade slängt för länge sen, men det låg i nått gammalt smyckesskrin. Det är ett söndertuggat guldhjärta och det väcker tusen minnen. Jag och Elsa hade båda hjärtan och hon började tugga på sitt och fick mig att göra det också vilket lädde till att mamma blev skitsur och jag inte fick ha det mer. Nu ska jag bara hitta en kedja som passar sen ska jag börja ha det igen!

Igår åkte jag först hem till Berfin och halvsov i hennes säng samtidigt som vi snackade om allt och inget tills vi skulle gå och träffa Minna och Sanna. Vi hade inget att göra så självklart hamnade vi på donken där vi satt i flera timmar och åt skräpmat, snackade och skrattade som galningar.

Nu ska jag och systrarna gå och köpa pizza. Fett mums!

Puss och hej leverpastej!

JAG ÄR INTE BRA PÅ ATT GÖRA SOM JAG SÄGER

Bloggpaus blev det inte mycket av, jag är inte så duktig på att göra som jag säger (eller någon annan för den delen). Kollar just nu på The lord of the rings, den är faktiskt ganska bra! Annars händer inte mycket, är barnvakt tills mamma kommer hem och när hon gör det ska jag in till stan och röja. Nej men kanske går på bio eller hittar på något annat kuligt.

Här kommer lite bilder från lucia(igår).


Magda la pepparkaka & Amina la tärna

Amina med en sax.. vad kan hända? Allt. Nej men jag klippte Veronicas lugg

Johanna & moi

Theo och Clara, alltid lika fina!

Pusspuss

Söta Minna när vi kollade på film, temadagar är ganske bra att ha!

Efter luciatåget plockade vi stearin från Claras hår och nacke ett bra tag!

Påväg hem var jag också lucia!

Jag och småsyskonen fick vänta på mamma i trapphuset och jag höll på och fåna mig till Rihanna - Russian Roulette. Det är alltid lika kul när man har en publik som inte kan gå. Underhållning på dina villkor!

A LITTLE BREAK

Jag är hos mi madre över helgen, tillbaka hos pappa på tisdag. Under tiden jag är här blir det inget bloggande. Kan inte lägga in bilder här och jag behöver en paus så det passar perfekt att ha de t tills på tisdag. Ha en underbar helg och början på veckan så hörs vi på tisdag!
Love, A

ERASE AND REWIND

Såhär såg jag ut idag.

Det har varit en extremt lång dag. Vill bara blunda, somna och sova för alltid. Kemiprovet gick.. jag vet faktiskt inte.. gissade på det mesta så 50% att jag lyckas, bara att hoppas. Imorgon ska vi, kören, lussa på brandstationen på morgonen och sen för skolan. Måste vara där klockan kvart i åtta vilket betyder att jag måste gå hemifrån klockan sju, när jag egentligen går upp. Sen är det temadag resten av dagen, hoppas det blir kul! Tror temat är droger men är inte säker. Nu ska jag duscha, packa och sen är det sovdags!

Hare bra

THINKING ABOUT YOU

Mina nya inköp till Lucia! Okej jag har inte köpt dem utan snälla Jennie köpte dem till mig, tack!

Norah Jones - Thinking About You


9 DECEMBER

Morgon morgon!

Sitter här och väntar tills klockan ska bli så mycket så jag kan gå. Idag är det onsdag vilket betyder kort dag men ändå blir det hem på en gång, har nämligen e n so analys och en bildtext att skirva och ett prov att plugga till. Bildtexten är vilktig, om jag skriver den bra får jag MVG fast jag inte gjort klart bilden så måste skriva grymt. Upps nu fick jag ont om tid istället. PUSSPUSS

WAY PAST MY BEDTIME


Jag har en väldigt udda känsla just nu. Samtidigt som jag nästan spricker av lycka kan jag inte göra något annat än att gråta.. Tänker inte gå in på det negativa men det som gör mig glad är att mamma har hittat dr martens i min storlek och beställt dom! Happy time! Har även haft en mysig eftermiddag/kväll. Efter skolan gick jag till Berfin och efter ett tag kom även Minna dit. Vid 6 tiden gick vi till dramaten där vi såg en pjäs med några från vår franskagrupp + lärare. Trodde den skulle suga men den visade sig vara riktigt rolig. Det bästa var ändå min reaktion i början! Jag satt och pratade men Magda och Veronika när jag märkte att belysningen sänktes och ett starkt ljus kom från scenen. Jag tänkte att det var nog bäst att vända sig fram efter som den antagligen började och det gjorde jag också. Det jag såg var en mus (inte riktig) som sprang över scenen. Jag fick panik, hoppade till och skrek. (Har en enorm fobi för möss och råttor, det finns inget äckligare!) Hela publiken vände sig om och många började skratta. Själv började jag asgarva åt min ytterst fina reaktion.

Nej nu är det god natt och hej för mej! Det är way past my bedtime så sov sött alla!

FÖRSTA MÅNDAGEN I DECEMBER

Trots att jag varit sjuk är jag glad att det är ledigt idag. En extra dag att vila och plugga. Om det hade varit skola idag hade jag nog ändå inte varit där menmen. Nu har jag iallafall precis kollat på det senaste avsnittet av Desperate Housewives och jag gråter. Någon, eller några, har dött och vet inte vilka! Måste vänta tills näste avsnitt kommer, jag kan inte vänta!

 

Annars har jag pluggat på idag. Om jag ska till skolan imorgon kommer det inte gå bra på matteprovet.. aja har fått MVG på nästan allt den här terminen så om det inte går så bra imorgon gör det inget. Eller jo det gör mycket men jag försöker att inte tänka på det.. Kan inte göra mer än att plugga. Har aldrig pluggat så här mycket till ett matteprov och ändå kan jag inget. Vad gör jag för fel? Nu ska jag fortsätta, kanske får en snilleblixt och fattar allt helt plötsligt!


LIGHT A CANDLE IN THE DARKNESS

Sitter och äter pasta, som jag lagat själv, och kollar på friends. Har släckt lamporna och tänt ett ljus för att få lite jul- och mysstämning. Som ni ser har jag lite att ta igen. Tänder ljuset för första gången nu men borde vara vid 6. Som alla vet är jag inte en julmänniska så att jag ens har ett ljus är bra för att vara jag.


FAT AND BROKE

Städningen ledde till sortering av kvitton. Detta är mat- & mobilkvittona (alltså kvitton som man oftast skiter i att ta) som jag samlat på mig sen sist jag tömde plånboken, vilket jag gör ganske ofta.. Tycker fortfarande jag lägger mina pengar på vettiga saker!

LOVE MAC

Pimpad macbook, sjukt coolt!

Förstår inte riktigt hur han ska ha den .. Men snygg är den alltid

Den nya magic mouse är otrolig! När den precis hade kommit ut satt jag med öppen mun och kollade på filmen om den. Älskar att kolla på mac-filmerna när de visar deras nya produkter.. jag vet jag är lite skum

Den här hade jag aldrig sett innan. Damn vad häfitgt! Tyvärr funkar inte touch för mig, hehe

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, SKRATT OCH KÄRLEK!


Mobil:
LG KS360
Sony Ericsson C905
Sony Ericsson W995

 

Parfym från The body shop, Love etc...


Presentkort på:
Urban outfitters
Topshop
The body shop
Zara
H&M


Tomas sabo:
Smal kedja, 90 cm
Charmsögla, stor 16
Charms:
Hjärta, mulligt 80
Tro, hopp och kärlek 83
Körsbär 383
Kassettband 475     
Rund pärla, champagne 486
A 175



Prenumeration på ELLE (min gick ut och jag dööör)


Gossip Girl 2


Pengar, självklart


Men just nu längtar jag mest efter datorn!


SKA NU PLUGGAS HELA DAGEN!

Har lite svårt att komma igång med pluggandet. Vet inte riktigt var jag ska börja.. Nej nu måste jag skärpa mig!

- Matte tills jag dör
- Fundera vidare på so analysämne
- Skriva klart biologin
- Gråta för att jag inte har franskaboken och kommer få G i betyg
- Pull myself together
- Hitta sångtexter till Lucialåtarna på internet och lära mig dom
- Städa rummet tills det är fläckfritt


Det är vad jag ska göra idag. Då var det bara att börja! Ser verkligen fram emot det!

RAINY SUNDAY

JAG VILL HA!

 

Fick precis ett starkt sug efter vad bilden visar. Tyvärr orkar jag inte ta mig till affären så för nöja mig med att drömma. Kollade ut genom fönstret för första gången under den här sjukperioden och det jag ser är snöblandat regn som öser ner vilket inte lockar mig ut dikekt. Idag är första dagen jag faktiskt inte vill göra något sen jag blev sjuk. Tror min kropp känner på sig att det är söndag vilket betyder vilodag. Imorgon ska jag dock ta mig in till stan.. eller iallafall gå ut och få luft (och sola). Börjar bli vinterblek vilket, om man inte har rött hår och passar blek, måste göra något åt!


I'VE NEVER SEEN THE LIGHT OF DAY.

Snygga Penélope Cruz spelar underbart i Vicky Christina Barcelona.

Hon är verkligen grym!

 

Jag har precis kollat på Vicky Christina Barcelona. Det är något med filmen, vet inte rikitgt vad, som gör att jag älskar den. Men nu spelas Friends igen så allt är normalt här.

Sjuk är jag fortfarande så blir igen rolig lördag för mig. Kanske gör jag något imorgon om jag blir bättre vilket jag antagligen kommer bli för har bara lite ont i halsen nu. Har studiedag på måndag så kan bli iallafall en kul kväll den här helgen, men hoppas inte på något för vet inte om jag kommer kunna.


Norah Jones - Turn Me On


LOVE ISN'T BLIND, IT'S RETARDED!

Efter som att familjen är bortrest över helgen och jag inte är kapabel till något annat än att ligga och kolla på film. Tänkte jag att jag och pappa kunde vara med varandra ikväll men nejnej, han hade andra planer! Jag sitter nu här, själv, och kollar på Two and a half men medans pappa är och bowlar med några kompisar. Jag har bara en sak att säga om detta: Han kommer aldrig mer ha något att säga om vad jag vill göra på mina helger efter som han lämnar mig ensam när jag nästan inte orkar gå upp från soffan.

Förutom att jag är sjuk har jag lite saker som, nu när jag är ensam, inte kan sluta tänka på... Mer än så tänker jag inte avslöja utom den bästa repliken från dagens film-tittande:
"Love isn't blind, it's retarded" .. kunde inte sagt det bättre själv!

Hoppas alla har en mycket bättre fredagkväll (och haft en bättre vecka) än jag!

LITE MER MMM... I LIVET

Hejsan bloggen!

Ingen, förutom Ella, förstår hur tråkigt jag har. Ligger i soffan och lyssar på musik men ska sätta på en film istället. Musik är inte så kul om man inte gör något. Jag har precis snackat med Ella och Berfin i telefon i drygt en timma. Alltid lika kul att snacka med någon när dom är i skolan, känns lite som att man själv är där då.


Nu ska jag njuta av min stora cholkad som pappa köpte till mig igår, fett mums!

FEELING BAD

 

Ligger i sängen och har tråkigt. Var inte i skolan idag för som sagt så är jag sjuk.. Missade en viktig dag, hade matteprov, bildinlämning och sista kemilektionen innan provet. Jag och Minna, som inte heller mår bra, missar även badmintonen.. igen. Aja vi var där förra veckan i alla fall..

 

Får se om jag mår bättre imorgon men tror inte det bilr nån skola då heller. Som tur är har vi ledigt på måndag så om jag är sjuk imorgon så får jag ändå en hel helg. Tyvärr har jag 70 000 saker jag måste göra. Men nu ska jag inte tänka på det utan bara vila så jag blir frisk!

 

HA DET AWESOME


FUN IN THE SUN!



Jag, Berfin och Magda hade kul i solen på lunchrasten!

SUN IS SHINING

Solen sken idag och jag är glad! Temadagen var ganska seg men det kunde varit värre. Tyvärr började jag må dåligt i slutet av dagen och nu har jag feber och ont i halsen. Perfekt att bli sjuk när jag behöver plugga och har matteprov imorgon. Aja ska sova nu så kanske jag mår bättre senare. KISS


HI-FI

Idag är det temadag i skolan. Vi ska ha olika sammarbetsövningar. Kan bli kul men kan också vara jobbigare än en vanlig dag. Hoppas på att det blir okej i alla fall. Ett plus är att vi börjar senare och slutar tidigare. Men oj nu måste jag springa! Bjuder på en grym låt. PUSS


Throw Me The Statue - Hi-Fi Goon


CAN I DO IT WITH THE ONES WHO CARES ABOUT ME?

The Kooks - Kids (MGMT Cover)

En nyduschad Amina kryper nu ner i sängen, GODNATT

 


ALWAYS HAPPY IN THE SUN!

Påväg till ett barnkalas men glad ändå (rip håret)

Elsa har precis sprutat mjölk på hela mig men glad ändå

Iskallt vatten men glad ändå

Panik för har inga pengar på mobilen men glad ändå
(btw älskar bilden, ser helskum ut :D)

Vad säger det om sommaren? Jo att trots att jag borde ha panik, va sur eller gråta så kan jag inte göra något annat än att le och skratta. Vill ha sommar, nuuuuuuu!

Nej nu ska jag sluta deppa och ta tag i mig själv!

Ha det gött!

IT'SGETTINGDARKER

Förstår inte vad jag gör uppe fortfarande.. Måste duscha men orkar inte. Måste plugga men orkar inte. Måste städa men orkar inte. Och om jag ska sova måste jag ta bort allt skit som ligger på sängen och gissa vad, jag orkar inte!


THE BOTTEN IS NÅDD

Har varit död hela dagen. Vet inte varför men tårarna har runnit nästan hela tiden. Känner mig helt slut trots att jag sover massor. Tror jag vet vad problemet är, JAG BEHÖVER SOL! Det måste inte vara varmt eller sommar men en skymt av solen är väl inte för mycket begärt?

 

Nu är det dags för matte.. Eller sova kanske?

 

Edvin skulle filma när vi spelade upp franskapjäsen men han gjorde inte bara det, han tog även en übersexig bild på honom och Marcel!

RSS 2.0