fint.

Veronica Maggio - Kan Inte Säga Nej

måndagsbarn

Slapp skoldag var det här. Har hittat balskor och fått ont i ryggen på köpet. Imorgon är är det milen vilket jag aldrig kommer orka och alla pressar mig om bilderna från klassresan.. jag vill bara sova! Btw spana in mig på sista bilden, fräknar eller vad? Jag gillart.

we just felt like it

Klassresa åh fina klassresa. Trots regn och kall vind hade vi det super. Bästa resan med min underbara årskurs någonsin. Inte något man glömmer inte! Nu är det skola och jag vill dit. Så få dagar kvar med alla.

the land far far away

Jag är i levande form igen. Hade en nära döden upplevelse tidigare i veckan, orkade inte tänka, orkade inte se, orkade ingenting. Nu är sista provet avklarat och nästan alla betyg satta, jag kan andas igen och verkligen njuta av allt runt mig.
.
Packa var det ja! Klassresa imorgon och jag har inte en aning om vad jag ska ha med mig.

I can't wait until spring

Prov, redovisningar, balkläder, allergi, träning och min känsla av att hela tiden vilja sjunka genom jorden. Återkommer när det finns tid att andas och leva igen.

för en stund kan jag glömma och ha kul

Sådär så man inte kan sätta fingret på det har jag känt mig hela dagen. Vet ej om jag mår bra eller dåligt. Om jag vill le eller gråta. Om jag vill spy. Om jag vill hoppa upp och ner. Tyvärr blev det Melissa Horn idag också jag ju mer jag lyssnar på texterna ju mer tänker jag på sånt jag inte vill tänka på. Sånt jag glömt för länge sedan. Allt blev dock bättre när jag kom hem och pappa meddelade att det var farmors potatissoppa och pannkakor till middag. Nu är min mage större än någonsin. Gud vad jag har ätit och gud var gott det var!
.
Jag och Clara kände att det var rätt att plocka upp en kundvagn och köra mig till Humlan för gympalektion som var ganska rolig faktiskt. Då kändes det i alla fall rätt att skratta och det var det ja gjorde.

for the last time

Sista jobbiga skolveckan, nedräkningen har börjat. 17 dagar till sommarlov och de sista veckorna kommer bli så fina så fina.

the one and only

Hej jag heter Clara och har opererat mina läppar mer än Kissie. Jag vet att jag är snygg och att ni också tycker det. I'm the queen of everything och jag älskar mig själv mest! Ni vet att ni älskar mig XoXo

because i'm chuck bass


i'm the rain

Sommarregn är något av det mysigaste som finns. Tyvärr får jag inte njuta av dagens skyfall för jag blir sittande här hela dagen med so arbetet. Det kommer nog inte resultera i något bra men ska försöka få ihop det.

lysande dag

Har varit med Minkan och Cluckis idag. Badat på Långholmen, varit hos Minkan och spanat in hennes balklänning och sen gick vi till humlan. Dagar när solen lyser känns det som om man hinner med allt, allt man vill göra. Solen och energin försvinner aldrig. Det finns dock väldigt lite tid till sådant man inte vill men måste. Är inspärrad från och med nu och kommer inte få se dagsljus igen förrän på måndag och möjligen om jag öppnar ett fönster. Hej so-arbete vi kommer ha extremt kul tillsammans.

inför sommaren

H&M Fashion against aids - Festival
Två bikinis från H&M, köpta i Oslo.
Prickig kjol från Zara.
Hatt från H&M och skor från Weekday.

ja, jag ville leva farligt så jag slängde mina skor

Awesome var det ja. Fredagar kan inte gå fel. Slappa lektioner och sjuka lärare. Sol, sol, sol och mera sol har det varit även idag och det gör mig levande. Efter skolan var jag och Berfin först på banken och sen i Vasaparken. Satt i gräset, mös och pratade tills det kändes rätt att röra sig hemåt. Jag har nu ätit både god mat och efterrätt och väntar på att Cluckis ska ringa.

glader

Fredag idag! Awesome. Denna helg är sista helgen med temat plugga-tills-jag-dör. En helg och fem skoldagar, och sen kan jag pusta ut. Gud så skönt det är att veta att det inte är långt kvar. Jag vill bara hoppa högt men istället ska jag skärpa mig några ynka dagar till.

din sol har landat i mitt knä och gått sönder

Med Melissa Horn spelandes i bakgrunden säger jag god natt, god natt fina sommardag.

we'll take a walk on the wild side

Take A Walk On The Wild Side - Lou Reed
Shaved her legs and then he was a she. She says, Hey babe. Take a walk on the wild side. Hey honey. Take a walk on the wild side.

bland maskrosorna under trädet

Ååh vilken underbart fin torsdag! Sådana får man inte många av så njuter gör jag verkligen. Var uppe i tid, tränade och tog igen pluggandet jag missade igår när jag so v. Ännu ett plus var att jag kom i tid och sen var det Festival Kollektionen på H&M där jag och Clara slet och rev för att få tag på det vi ville ha. Sedan såg dagen ut ungefär såhär:
Lunchrasten spenderade vi på gräset i kyrkoparken där vi läste till musikprovet som vi hade efteråt. Snälla Agnes satt och förklarade för tröga jag och till slut förstod jag. Tack.
Sedan gick vi (jag, Clara, Clea) ut i kyrkoparken igen och tältuppsättningen började. Jag och Clara köpte det nämligen på H&M-kollektionen till klassresan nästa helg.
För att göra allt lite bättre hade vi laddat upp med jordgubbar som vi åt utanför vårt fina tält.
Tältet var vi ytterst nöjda med! Jag, Claris och Thyris kommer få plats perfekt i det. Insidan hade en varm men hög mysfaktor. Och ja, bättre kunde det inte bli.
Ser var det bara att packa ihop allt igen vilket inte var det lättaste så Clea fick hjälpa till.
Av en slump hamnade man hemma hos denna udda tjej..
under ett parasol på balkongen..
med mumsig mellis.
Det blev en hel del klädtestande och fick med mig lite hem.
Efter det tvingade jag med Clara till solkungen och efter det kändes det rätt med glass i Vasaparken.
Där hamnade vi i utkanten av parken bland maskrosorna under ett träd.
Påväg ut från parken var Clara fin bland blommorna.

tänk bort, tänk på annat, sov och dröm

Dagen till ära var det International Converse-day, tyvärr var det något jag inte kunde följa för att jag inte sov hemma och hade andra skor med mig. Lite smått segt sådär men vad ska man göra. En annan sak jag inte kan göra så mycket åt är tröttheten. Vårens bieffekt. Jag vill bara vara ute och hoppa runt men gör jag inte är det inte speciellt bra. Ikväll sova jag mellan sju och nio. Pappa väckte mig sjungandes till Norwegian Wood, ibland är han allt bra. Har nu fått en timmas musik-plugg och mer orkar min kropp inte så nästa är sängen.

i like it when the sun looks at me

Dagens finisar. Bra dag idag, onsdagar är alltid bra.

solen lyser men inte får man njuta

Det är tisdag och jag mår inte bra. Har inte känt någonting på hela dagen. Kroppen har inte jobbat med mig och inte hjärnan heller för den delen. Allergi hit och dit, nu får det ta och bli sommar snart! Ett leende har letat dig fram lite då och då iallafall så helt död har jag inte varit. Snart ska The Fantastic Three (jag, Clea och Clara) förenas för ännu en pluggkväll. Som vanligt äger den rum hos Clara men denna gång hos mamma. Det är awesome att vi, trots att vi inte sitter med ansiktena i böcker hela tiden, har en bra studieteknik och får great resultat.
.
Ps. det var dödligt varmt i skolan!

pinky swear thru the phone

Lite småprat om en riktig stek och alla mina andra tusen matbehov med denna flicka var allt jag behövde. Ibland kan hon vara bra att ha.. men bara ibland. Säger bara: stor hund + liten Clara = något extremt underhållande. Tack för att du gav mig ett fint slut på dagen. Nu är det sleep time.

en kall söndag

Det blev att jag sov hos Clea igår. vi var upptagna med fysik inlämning och masskonversation på Skype, där med ingen uppdatering. Innan Clea var jag på en jobbsak och sen träffade jag lilla Thyra som övergav oss på lovet för London och imorse åkte till Monte Carlo, den lilla skiten. Vi gick iallafall på stan och sen tog vi en fika, mys att hon pressade in mig i hennes hektiska liv.
Thyra och jag på Monki igår, heta right?
Dagens ungdomar...
På Wayne's blev det lite för mycket mat. Varsin stor fet toast med honung och chèvre och dricka till blev för Thyra en stor smoothie och mig en stor varm choklad med kuula saker på. Efter att vi tryckt i oss det kändes det rätt med mer smoothie och chokladboll, jag rullade hem till Clea efteråt.

nu ska jag ...

ut i det gröna
med dessa på fötterna.

tänker på dig.

The live-your-life-to-the-fullest-and-I-am-happy type, var det inte så för ett år sedan? Nu vet jag inte vad som hänt. Kan inte se klart, tänker för mycket för att kunna leva alls. Tänker på er, alla fina som finns runt mig, och hur mycket jag kommer sakna er. Tänker på misstag, fina stunder, hur jag kan hjälpa, saker jag vill ta tillbaka, sånt jag vill men inte vågar, hur jag ska orka de sista veckorna, vem jag kan lita på, vad jag kunde gjort bättre, saker jag vill ändra på. Tänker på dig fast jag vet att det är fel. Och kan inte sluta tänka på om du tänker på mig.

men du är överallt


Melissa Horn - Jag Ska Sakna Dig Imorgon

kom med och lägg dej här i gräset

Jakob Hellman - Vackert Väder
Har varit ute i parken med min fina familj. Glass, chokladkaka, musik och sol. Perfekt.

bildbomb

Nu har det börjat. Den stora bildbomben på facebook. Feman är uppe och det kommer nu ett album med några dagars mellanrum. Sexan, sjuan, åttan och alla sommarlov, man måste ju fira att vi slutar på något sätt.

star wars plåster

Titta vad jag fick med mig till Edvin! Vi har nu sett en film, bara fem kvar! Poss

may the force be with you

Nu ska jag möta denna lilla plutt för att sen bege oss till honom. Vi ska ha Star Wars-maraton, 6 filmer, runt 13 timmar, great!

United Bakery

I Oslo fanns ett fik med fina rosor på alla bord och bohemisk miljö. Jag blev blixtförälskad och ville sitta kvar för alltid. Varför finns inte sånt i Stockholm? Ett litet United Bakery måste öppna här snart annars får det bli pendling till Oslo för att fika. Inte nog med att fiket var mysigt, bullarna var något av det godaste jag ätit.

too tired to sleep

Jag har lagt hela dagen på att ta igen serier jag inte hunnit kolla på. Lite onödigt kanske man kan tycka men jag behövde få se alla kära ansikten igen. När jag blev klar och hade samlat mig efter alla sorgliga slut åkte jag till Elias. Där möttes jag av en liten överraskning, Elsa A satt nämligen i hans soffa. Det var kul att få träffa henne igen och självklart att träffa de andra som var där också, men nu: Hemma. Sova. God natt.

inget är finare än en promenad i mörkret

Nu när solen och värmen börjar smyga fram är inget lika fint som Stockholmsnatten. Under vinterhalvåret som varit har 8 varit sent för mig men när ljuset aldrig riktigt försvinner och luften är sådär perfekt sval är natten det bästa som finns.
Allt blir lysande och klart när sommarnätterna närmar sig.

på en filt

Babyshambles - Pentonville

Grillning blev det och det var mums. Cykeln blev invigd också, det var dock inte min men ändå. Jag älskar att cykla, på sommaren är det det bästa som finns. Cykla runt på landet och gå runt i stan, så underbart! Vi var iallafall i Liljansskogen och vid halv 11 började vi promenera därifrån med ipodhögtalarna på axeln, bara lite awesome där. Min kära pader plockade upp med och Cluckis vid Tekniska så det blev ingen tunnelbana vilket kändes skönt för jag är lite halvdöd. Sova ska jag göra nu, måste bara bli av med Cluckis som tror att vi ska snacka hela natten på Skype. Har hon inte lärt sig att jag vill sova vid nio?

Det är chill

Tja tja bloggen :) amina ska "bara" sminka sig ett tag.. så jag rape'ar lite till. såå.. kom på att jag glömde säga vem jag var, men jag antar att ni redan förstått vem jag är.
är det nu man ska säga "jag är en ung kille på 16 jordsnurr, som gillar att cykla och strandpromenader med mina kompisar" njaa.. sån är inte jag. Det är så amina bloggar ^^. Jag suckade över att amina inte visste vad hon skulle skriva i hennes inlägg och att hon tyckte att yey var en bra rubrik. Men nu vet jag fan inte vad jag ska skriva längre
jag råkade föresten komma över den här bilden när jag "råkade" bläddra igenom hennes dator. Moahahahha. Tänk så de kan bli.. men nämn inget om bilden till amina, hon är tydligen inte så stolt över den. Förstår inte riktigt varför. jag ville först ha den där supermantröjan, men efter den här bilden är jag inte riktigt lika sugen.
Ajuste, antar att hon inte sagt något men hon och jag ska ha ett (typ halvdygnslångt) Star Wars-maraton. Även om hon säger till er att det inte kommer vara så, belive me hon är nörd
Fr34k signing out

Freakin' knas

Tja bloggish! Amina har just lämnat rummet så jag bloggrape'ar lite (: amina har just "städat" sitt rum och det ser precis lika dant ut som innan bara lite mindre döda växter (som amina lovde att ta hand om medan hennes mamma är i marocko) i fönstret. Så nu sitter jag framför en vit mac-dator som jag redan efter 5 minuter byggt upp ett hat mot.
Oj nu är amina tillbaka, men det skiter jag i. Blogga Rocks :D Nu ska hon välja ut kläder så jag antar att jag kan sitta här ett bra tag till.
btw, jag vill ha aminas pappa som pappa.. han är fett ball, bortsätt från att han gillar mac ;)
.
p34ce out!

yey

Dagen i bilder. Fint väder och nu är det looov!

pure disfrutar

Här är bilder från idag. Ha det bra öhöhöhööhhö! Nej men dagen har varit brabra. Långt hål där det blev lunch, mys i solsken och picknick med 100% choklad (jag och Thyra firade att jag har börjat träna igen och att hon inte har slutat träna). Nu är det mindre bra, sitter med Clara på skype och hon är så dum så att blir förstört! Nej, nu jag skojade bara men vi har en fysikuppgift som jag skulle vilja döda.. lite.. Hejsvej

ajajajajajaj



Jag och Clea har utmanat varandra. Varje morgon ska vi träna, den som inte gör det får lägga tio kronor i en burk och när vi slutar får vinnaren burken. Det har nu gått två dagar och jag har redan ont i benen. Det går antagligen över efter ett tag men än så länge gör det oooont!

pappas



Förra veckan kom jag på att pappas jackor kanske är användbara. Idag hade jag på mig en av dem och jag älskar den. Till den hade jag grön AA kjol, svart tröja från Mads Nörgaard och hatten som jag köpte i Oslo på H&M. Bara ben var dock ett misstag idag för kallt var det.

i love it.


UPDATE: Jag gillar att dricka mjölk ur plastglas för jag gjorde det när jag var liten, det gör mig glad. Och jag älskar att äta gurkmacka. Ett berg av hyvlade gurkskivor på macka tillsammans med den galla mjölken ur det gula plastglaset, det är var jag ger min tid till just nu.

runda


I'm in love with runda solglasögon. Dessa är från Weekday, kostar 1 50:- och är finfina. Nästan så att jag blir sugen på att köpa.. men sånt gör jag ju inte längre, eller? Donken har jag iallafall håll mig ifrån i en hel vecka nu, en vecka till och så är det nog inte lika jobbigt längre men än så länge vattnas det i munnen på mig en gång i timmen. Har aldrig varit såhär sugen på något någonsin. Jag behöver McDonalds för att leva! I'm lovin' in it för fan!

dagen.

Uppvärmningen var ganska kulig. Kull där den som blir tagen får hålla kullaren i handen.
Jag och Clea kissade på oss.
Vi sprang på gympan och efteråt var jag inte superglad. Gympakläder, mycket att bära och blöt.
Det var 80 minuter med redovisningar på kemin. Tur att de var underhållande.
Efter skolan var jag på stan med Berfin och Thyra.

söndagen

Söndagen tillbringades i en park och det var möös!

lördagen

Nu är jag hemma och klockan är så mycket att jag inte har en aning om hur jag ska upp imorgon.. Juste jag sovmorgon, skööönt att några i min franska grupp ska tenta av steg 3 och resterande får sova! Slänger upp lördagen från Oslo. Vi shoppade, fikade och på kvällen blev det godis och film.
Söta Anna med god bulle.
Istället för mössor får studenterna byxor och det är helt annorlunda.. verkar skit kul!
Gustav är också söt.
UPP!
Och jag är snygg.
Fääärger.
Bakom hatten.
Jag och Gustav
Näsgnugget.
Hihi.

jag och anna

Såhär små och söta var vi när jag var här sist. Det var november 2008 och vi saknade stil men fina var vi ändå!

oslo

Norge baby! Blev inget bloggande igår, hade inte tid nær jag kom hem, det var bara att ta væskan och springa. Hær har vi det iallafall super. Igår åt vi pizza som Anna gjort sen blev det jordbubbar och film. N u ska vi æta frukost, bara gott gott! Mums! Kommer rulla hem :) Ha en fin helg dær hemma så hørs vi på søndag!

b & c & a

Udda typer i kyrkoparken. Clara saknar hals(syns dock inte jättebra på dessa bilder), Berfin småskuttar och jag ser är lite hög -decoration: line-through;">ut. Lunchrasten var alltså mös, väldigt mös faktiskt! Nu är det inte lika mös. Har packat, för imorgon drar jag ju till grannlandet, men om man gör det relativt roliga först har man resten kvar sen. Kemi.

fina vårdag

Sol, bara ben, glada miner, långa nätter i öronen och sådär sockersött i allmänhet.
Mindre bra var låten som valdes på musiken, vi ska sjunga Cascada på skolavslutningen. Ibland förstår jag mig inte på min kära klass, men fina är dom allt ändå.

tackar

Syntax - Pride
Fina Clara gav idag tillbaka mitt USB med hennes musik, nu är jag glad. Lite nytt till ipoden uppskattas hög vid det här laget. Min musik har börjat bli lite sådär uttjatad men nu, nu har jag 300 nya låtar att spela sönder. Tack igen gumman!

my ghost

If I could keep this feeling in a plastic jar..
Den där fina känslan när man är sådär glad från topp till tå.

popping pills

Nu jag gå på droger. Fina färg dom vara. ya. ya.

gaaaaaaaah

Mina ögon rinner och jag känner mig som en uppstoppad boll. Det kliar överallt och jag vill bara riva ut ögon och hals. Jag vet inte vad jag ska göra. En månad till med det här kommer jag inte klara. Vet inte var jag ska ta vägen. Vill försvinna, vill sova, men lägger jag mig ner blir näsan värre. Tabletterna gör mig allmänt weird. Trött, hängig, och okoncentrerad. Min koncentrationsförmåga brukar ofta inte vara på topp men nu finns den inte alls. Hur jag ska göra vet jag ej. Finns faktiskt inte så mycket som skulle kunna hjälpa. Droppar hit och dit och gammalt sömnmedel i tabletterna. Ja, pollenallergi är det värsta som finns!

fint

Fin bild på fina clara och mina! Söta agnes tar fina bilder.

not ready for..

Nationella provet i biologi som kommer äga rum imorgon.
Hälften kvar, brukar vara lugnt men nu är det på HELA biologikursen. Inte okej!

färg på rulle

Ett stycke tyg och godis är vad jag investerat i idag och igår. Annars händer inte mycket. Plugget blir bara mer och mer, vännerna är söta och musiken uttjatad. (Clara nu får du ta och orka!)

inte igen..

Ugnen gick inte heller. Sitter nu och äter bränd lasagne och lägenheten är nu en blandning och bränt papper, plast och metall. Bra.

metall i mikro

Svårt. Att. Andas. Jag + köket är inte lika med sant på något sätt. Nu har jag varit framme igen. Skulle värma mikromat, vilket jag trodde var något av de få saker jag faktiskt kan göra. Det visade sig är jag inte kapabel till det heller. På baksidan stod det lägg på lock vilket dumma jag gjorde, ett metallock, och nu luktar hela lägenheten skit. Andas kan jag inte heller. Farlig rök + hosta är inte heller lika med sant. Nu kör jag den i ugnen, vi får se om det går bättre då.

anna

Anna är min fina vän från landet som jag känt sendan jag var liten. Hon lyser alltid upp mina somrar så den blir lite finare. För att jag fått en sådan fin vän i granlandet Norge har jag mig själv att tacka. Det var nämligen så att jag gick förbi henne på vägen vände mig om jag lipade åt henne. Anna som inte var van vid min elaka personlighet började gråta och jag var tvungen att gå till henne och säga förlåt. Så började vänskapen som gjort att jag tillbringar en så stor del av sommaren på landet. Måste bara skriva att detta hände när vi var väldigt små, vill inte att någon ska tro att det hände nyligen.
För ett och ett halv år sedan var jag i Norge och hälsade på henne och nästa helg ska jag dit igen. Det kommer bli kul att få åka till Oslo för att se på söta pojkar och träffa min älskling.

finger love

Kärlek mellan fingrar kan allt vara fint det!

vi har tagit studenten!

Ja jA JAAA! I fredags fick jag och Elsa våra mössor och efter det flöt kvällen på i en stor röra. Kommer inte ihåg vad som hände, allt jag vet är att jag vaknade hemma hos en kompis kompis någonstans på söder med mössan på fötterna. Fick sedan höra och se(bilder) att fredagen var riktigt grym! Eller inte, tre år kvar för mig och två för Elsa. Sen är inte drömmen att inte minnas något, hittade bara på en liten story, men det måste vara underbart kul att få mössan och känna att nu är det över. Skolan, plugget, och allt man stått ut med i 13 år, är över! Friheten väntar och hur fint är inte det? Sen måste jag säga att man faktiskt ser bra ut i mössorna vilket är ett väldigt + efter som man ska ha den på sitt huvud en hel del.

vi bada jaja

Jag, Clara, Clea, Isolde och hunden Rutantutan badade igår(fredag). Det var kallt som jag vet inte vad i början men efter ett tag försvann känseln och då kändes det rätt för mig och Clara att hoppa lite från bryggan. Efter att vi satt på oss kläder, och i mitt fall extra strumpor, vantar och stor halsduk, satt vi på bryggan och åt lite kakor som fanns kvar från förra helgens vårdag i skolan. Mööööös måste jag ju bara säga att fredagen var, från början till slut!

valborg

Valborg var det igår ja. Jag var först hemma hos Elsas kompis och sen var vi på en fest. Det var en ganska bra valborg. Vanliga helger lyckas ju alltid bättre än högtider men ska inte klaga för igår var som sagt lyckat. Måste också säga att det var kul att träffa Elsas klasskompisar. De har gått tillsammans i snart ett år utan att jag träffat dem på riktigt men nu fick jag det äntligen.

RSS 2.0