BRUNCH PÅ G

Bjuder på lite mer bilder från igår. Nu ska jag till Daniella. Hon ska ha brunch och jag måste skynda så pussar.

GOD NATT

Jag orkar inte skriva men här är lite bilder från igår.

Ligger i sängen och kommer antagligen somna när som helst. Det blir en hemmakväll för att till och med tanken på att gå upp och hämta något att äta är plågsam.

MOT KUNGSAN

Det blev ingen hemgång istället ska jag och Janice snart till Kungsan och åka skridskor med några. Som vanligt är vi sena, bara sånna vi är. Men nu går vi så hejdå!

RIDE FOR ME

Tjoohoo! Just nu sitter jag hos Janice med Olivia, Amanda och Karin. Jag har precis duschat och snart ska vi dra. Måste hem och fixa lite sen ska jag träffa men älskade Minna. Skriver om vad jag har haft för mig när jag kommer hem för då kan jag bjuda på andra bilder än photo booth. Kisssses

WHAT'S COOKING GOOD LOOKING?

Jag och Thyra var allmänt spårade. Två snygga färgexplosioner.

Och så var det morgon igen. Torsdag. Min hatdag. Det blir få i 9an där idag för igår åkte 25 av oss till Frankrike, buhu! Efter skolan blir det yoga vilket är det jag ser fram emot. Så skönt. Så avslappnande. Nu måste jag skynda. PUSS

KARNEVALEN

Kan komma fler under veckan men idag får dom här räcka. Självklart finns alla på fb också.

RANDIGT DET GILLAR JAG

Idag blir det Sonia ränder + att jag har kvar nagellacket från igår. Ser nästan mer galen ut idag, utan karnevalen. Ha det naaaajs! Pusss

TISDAGEN I ETT NÖTSKAL

Igår var det karneval i skolan. Thyra sov hos mig från måndag för att vi skulle fixa oss. Bilderna ger lite ledtrådar och ikväll blir det bildbomb. Tyvärr hade vi två prov och en helt vanlig dag. Vi fick i alla fall dansa på morgonen och kul var det så man fick lite karneval känsla. På lunchen fick vi semlor vilket också är en tradition och gott var det. Efter skolan gick jag hem till Clara och sen var vi på friskis. Vi cyklade och testade lite av de olika maskinerna i gymmet. Nu ska jag fixa mig sen bär det av ut i snöovädret.

SÅ FEL SÅ FEL

Elsa, Bobbo, pappa och jag. Hade ingen bättre bild på huset.
Farmor skickade precis denna bild till mig. Älskade landet täckt av snö. Usch vad fel det ser ut! Det ska vara grönt gräs, öppen dörr och ett härligt solljus som lyser upp huset som det är på bilden över. Hade aldrig tidigare sett hur det ser ut på vintern och vill heller aldrig göra det igen. Landet är färger och glädje. Nu ser det inte det minsta inbjudande ut! Tumme ner för detta! Långt ner!

REMEMBER REMEMBER ME

Det var nu runt två månader sendan jag såg New Moon för tredje gången och beroende som jag är kan jag inte låta bli att ta reda på allt om nästa film. Om bara någon veckan, den 12 mars, kan man se Robert i Remember Me. Självklart ska jag se den. (Inte bara för att han spelar utan också för att den verkar bra.) Samma datum som den har premiär släpps Eclipse trailern underbart! Tyvärr har den premiär när jag är i Marocko, den 30 juni, men får se den när jag kommer hem!
Varför jag bloggar nu kan man undra sig, skolan började ju för två timmar sen. Svaret är att jag är hemma idag. Hade feber igår så ska bara vila idag. Om man kan kalla läsa kemi och spanska för att vila..

BÄSTASTE BOBBO

Jag saknar min lillebrur. Det har bara gått 3 dagar och jag saknar honom. Hur ska jag klara nästa år utan världens bästa Bobbo?

RANDIGT OCH FÄRGGLATT

Det jag köpte från Sonia Rykiel.
Sen hittade jag lite annat också. Bara nödvändigheter så har inte köpt något idag, bara investerat.
Jag ska nu försöka plugga lite men kommer antagligen inte hända på ett tag. Har fastnat framför film, som vanligt.

SLITA RIVA KLÖSA KRÄLA

'
Hemma igen. Köpte lite mer än jag hade tänkt mig men så brukar det bli. Låg på marken, slet och trängdes mellan allt galet folk som ville ha allt. Visar det jag köpt snart för nu äter jag och kollar på two and a half men. PuSS

SONIA RYKIEL POUR H&M

Nästa, H&M. Herrå!

ALL I WANNA DO IS BANG BANG BANG BANG AND TAKE YOUR MONEY

Two and a half men = tidsfördriv.

GLAD LEDSEN SUR FÖRVÅNAD

Jag och Thyra har haft lite trevligt under dagen.

Sitter i mamis säng och väntar på Elsa den lilla tönten som ska komma snart. Spotify spelar en dålig version av Britney - Piece Of Me och jag mår allmänt bra. Det är fredag. Två hela långa dagar kvar till skolan. Två underbara dagar! Ikväll, Elsa, chill, mys, pys, godis, gossip. Lördag, stan klockan halv 10, möta Thyra & Clara, Sonia Rykiel pour H&M. Livet är allt fint ibland. Efter det blir det träning sen plugg. Söndag, brunch på söder, mammas kompisar med barn vilket betyder Clea. KulKul! Antagligen mer plugg på kvällen. Där var min helg. Inte vet jag varför jag skrev det efter som jag kommer blogga hela tiden, kände bara för det. Allt måste inte ha en förklaring. Puss o hej leverpastej!!

FREDAG. ÄNTLIGEN.

Fredag. Äntligen. På mig har jag en rutig skjorta, urban, och lacktights, bikbok. Det blir första dagen jag har helt utsläppt hår med luggen för jag orkar inte fixa något annat lat som jag är. Nu är dags att slänga i lite grejor i väskan, borsta tänderna och sen gå. Ha en good dag! Baaajbaj

morbror - "Did a mac throw up on u?" ..Yeeees!

Jag har kul med photo booth men nu ska jag sova!
Imorgon ska jag upp tidigt, duscha, packa och, om jag orkar, röja på rummet. Ska nämligen till mami över helgen. Trots det blir det inte bara hemmahelg. Imorgon ska jag träffa systra min, Elsa. Det kommer bli en 100% chillkväll med gossip, godis, film och.. mer gossip? Hon har aldrig varit hemma hos min mamma där hon bor nu vilket är helskruvat! Men det ska det bli ändring på imorgon. Det blir bilder och sånt från mamma också för min älskling (datorn för er som är tröga) följer med. Aja. God natt. Sov sött. Alarm ställt på kvart i 5... aldrig att jag kommer orka! Nattis!

You may say that I'm a dreamer but I'm not the only one.

t="" />
Jack Johnson - Imagine

Ge mig sol, ge mig värme, ge mig ständer, ge mig färger, ge mig hopp,
GE MIG SOMMAR.

VAR TOG MINNAS BANAN VÄGEN?

Bilder från Romme var det här. Bara kul stuff. Det var underbart! Lite för kallt, och ibland för varmt, men annars var resan lyckad. Edvin lyckades få ner mig med ansiktet i snön, fast det klarade jag även själv, Douglas ramlade av sittliften och jag stod på skidorna hela dagen. Lyckat! Jag fick dubbel lunch för att jag är så bra, Clara hade balla ipodhögtalare så i liften dunkade vi, alla åkte med alla och inga sura miner så långt ögat kunde nå. Hela dagen var fylld med skratt och glädje vilket är allt jag är ute efter, snyggingar i backen fanns det gott om också!
Mer bilder finns självklart på fb! Jag lovade ju att bomba kameran! Nu ska jag försöka skriva två kemi labbrapporter innan the vampire diaries börjar. Ja, jag har sett det redan men det skadar aldrig att se om bra grejor! Hugs

FRÅN FRANSKAN

Hejsan! Just nu sitter vi på franskan och kollar på vänner. Alla dampar för att jag kan alla replikerna men kan inte inte prata! Aja nu vet ni att jag lever så jag ska fortsätta kolla. Puuuuss

ROMME BABY

Bilderna är blandade från 07 och 08. Jag har inte kvar mycket av bilderna jag tog men lite hittar man allt! Idag ska jag bomba kameran, som vanligt. Så ikväll (om jag orkar) blir det massiv fotobomb. Pusssisar

MISMATCH I SKIDBACKEN

Skidkläderna är framtagna och jag är r edo för Romme på onsdag. Jobbigt är att jag ska sova hos Clea så måste släpa med mig allt imorgon. Roligt är att mina skidbyxor är försmå så ska låna Jennies lila som jag ska ha till min tighttighttighta rosa skidjacka från min underbara fjortisperiod. Ser ut som att jag är runt 6 och har fått välja skidkläder själv. Its gonna be awesome!

Nu ska jag sussa GOD NATT MiNa KäRa LäSaRe (Haha! Under en period skrev jag allt så.)

HEJ HEJ SOMMAR!

Jag har spanat in den här sen i julas. Den är från H&Ms sommarkollektion. HA BEGÄR!

BLÅ SOM ETT BLÅBÄR

.. var jag idag. Jeans, Acne. Tröja, Åhléns.

BRANDFARLIG

När jag kom hem kände jag en svag lukt av bränt plast, gick in på rummet och märkte att plattången var på. Under mina 3 år som plattångsmissbrukare har det aldrig hänt tidigare. Jag hade lite för bråttom imorse. Som tur var började det inte brinna!

YOU SPIN ME RIGHT ROUND BABY RIGHT ROUND LIKE A RECORD BABY RIGHT ROUND ROUND ROUND



GODNATT!

BARA PÅ SÖNDAGAR

LOVE,

HJÄRTTÅRTA

Det kan vara bra med alla hjärtans dag ibland trots att jag tycker dagen är överskattad annars.

LOVE PARIS, LOVE THE CHERRY BLOSSOM GIRL

 

 


Underbara bilder från thecherryblossomgirl.com. Gå in på bloggen och bläddra i arkiven om ni vill se mer fina bilder från den fina staden.

Kände att den vita bakgrunden var lite småtråkig och bestämde mig därför för att ändra den. Det blev att jag tog samma som min favoritbloggare, cherryblossomgirl, hon bor i Paris och bloggen är helt fantastisk!

HAPPY VALENTINES DAY!


Mina tre nya favoritpersoner som spelar i min nya favoritserie. Söta.

För mig blir det, som alla söndagar, städning och plugg idag. Kanske orkar ta mig ut men antagligen inte. Alla kära människor får ha en superduperdag! Blir mer bloggande senare. Toodels!

HERE COMES THE SUN

Mera vampyrer åt folket! Love it.

Filmen gav mig lite kraft att röra på mig så nu har jag fixat bloggen lite och ska börja städa.. eller i alla fall hitta på något att göra ikväll. Har spenderat dagen framför The Vampire Diaries. 14 avsnitt på en dag, inte illa det inte. Skulle ha tränat men kunde inte slita mig.

MEMORIES FADE

Claras underbara Popaganda-video. Har aldrig saknat sommaren mer än nu. Fick tårar i ögonen när jag såg den och bra gjord är det också. Du är bäst som väcker liv i mig under vintern, tack! Bara någon ynka månad kvar nu.
Så bra. Så fint. Så härligt. Så perfekt.

"JAG ÄR INGET MONGO, JAG ÄR CEPE"

Det är helt enkelt tråkigt utan bilder så jag bjuder på första bilden som är tagen med datorn.
Äntligen hemma!
Morgonen var ingen höjdare. Hade panik för att håret låg platt samtidigt som det stod år alla håll, löste det i alla fall till slut. Skyndade till tunnelbanan, blev superglad när jag märkte att jag skulle hinna, åkte ner för rulltrappan, väntade i tio minuter, "det är trafikstopp mellan ... ersättningsbussar kommer ..." Jag orkade inte lyssna. Gick ut igen och tog en buss till karolinska där jag fick byta till en annan buss. Kom snubblandes in i klassrummet en halvtimma för sent, riktigt snyggt där!
Dagen var kort, fika, pjäs(som citatet i rubriken kommer från), lunch, film. Temadagar kan vara bra att ha. Efter den långa och plågsamma dagen gick jag, Clara och Edvin först för att lämna några tröjor hos någon "företag" som vi ska beställa klasströjor från, säger bara spy! Sen bestämde jag att vi skulle gå hem till Claras pappa för att det ligger precis där vi var. Vi åt och hade kul med Rut (Claras hund). Vid 4 började vi röra oss mot skolan. Edvin skulle hem, Clara också och jag hade utvecklingssamtal. Efter samtalet gick jag och mamma hem till Clea och sen åkte jag hem.

A LITTLE BIT PINK

Idag är det temadag i skolan. Vi har det för att det är alla hjärtans dag på söndag men tror inte vi ska göra något som har med det att göra. Så här ser jag ut i alla fall. Pussar

TORSDAGAR KAN VARA BRA!

Fina jag i snön i måndags.

Dagen har varit superskön. Gjorde mitt bästa på nationella och efter det hade vi bara 3 lektioner. Efter skolan var jag hos Clara och sen gick vi till friskis där vi träffade Berfin och Minna och gick på yoga för första gången. Det var extremt lugnande, underbart!

TUMME UPP FÖR FRUKOST


UPP OCH NER OCH UPP

Söt och glad lillasyster.

Nu sova. Imorgon nationellt prov i svenska delprov C.
God. Natt.

INGA LÄXOR INGEN STRESS, SKULLE INTE VÅRTERMINEN VARA EN PLÅGA?

Som sagt har jag suttit med bilderna hela eftermiddagen. Både kul och jobbigt har det varit men nu är alla bilder på plats. Självklart är jag inte klar än, det är jag aldrig men har gjort grovarbetet nu. Imorgon tar jag musiken och kanske lite fix med bilderna. Jag har fallit för nya iPhoto. Det är hur kul som helst att redigera och liknande! Nu vet jag, och ni, vad jag ska göra på fredag!

:)

JAG HAR FÅTT MIN DATOR NU! SUPERDUPER GLAD!
Vid Clara ligger det en affär med glada provdockor. Jag var är lika glad.
Förlåt förlåt men det är inte mitt fel att jag inte bloggat!
Måndag,
Skridskor, tråkiga lektioner, middag, Clea sov hos mig.
Tisdag,
Vi kom försent till nationella provet, seg dag, hem till Clara, Friskis, pratstund i kylan, datorn
Onsdag,
Vet inte var dagen tagit vägen, kommer inte ihåg något alls. Måste varit väldigt trött idag. Har i alla fall för över bilder till datorn sen jag kom hem vilket var för kanske tre timmar sedan.

AND THIS IS ALL THAT'S LEFT

Nu är jag hemma hos mamma. Jag och systrarna har haft kul med Majas photobooth. Snart kommer massa folk, vi ska ha middag här ikväll. Ska hoppa in i duschen nu. Puss

SVARTVITT OCH LITE RÖTT





Igår träffade jag Minna och vi åkte till Sanna. Det var kul ett tag men sen gick det snabbt nerför. Vi blev båda otroligt trötta, slappade ett tag men sen bestämde vi oss för att åka hem istället för att sova över. Vi behövde båda sömn och det skulle vi inte fått om vi stannat. När jag kom hem somnade jag på en gång, skönt!

Nu ska jag börja fixa här för ska till mamma senare. KIssES

GRATTIS BERFIN!



Igår firade vi Berfin som fyller 16 år idag. Vi åt, kollade på film och myyyysade! Min kamera gick runt under kvällen, som alltid. Kanske blir fler bilder imorgon men nu måste jag skynda för ska på tjejmiddag hos Sanna med Minna. Hörs imorgon, pussss

SOMMARFÄRGER


Älskar när våren börjar närma sig, snön smälter, temperaturen stiger och tidningarnas framsidor och innehåll lyser av färg!

UPPRADADE MUMSBITAR



På väg till tunnelbanan gick vi förbi det här, suuuugen!

Kort om dagen, Jag var hos doktorn och tog blodprover, kämpade mig genom resterande av skolan, åt mellis hos Clara och tränade på Friskis. Älskade Lykke i öronen, om någon undrade.

54 DAGAR TILL VÄRMEN



Donken finns även i Agadir (Marocko). Precis vid stranden också, underbart! Stenplattorna gör så att jag nästan börjar gråta. Alla gånger mina föttet gått på dem, jag längtar sjukt mycket! Så många minnen väcks bara av denna suddiga google-bild, lite läskigt faktiskt. Det är mindre än två månader tills jag och Minna åker, först till Paris, och sen dit. Det kommer bli bästa påsklovet ever!

SEG, SEGARE, SEGAST

Gick hem tidigt från skolan idag. Kände mig helt död så orkade inte vara kvar. Blir tyvärr inte mycket vilande för måste plugga till biologiprovet jag har imorgon. Här kommer en liten lista för kameran glömde jag hemma idag (första gången på hela 9an).


Senaste

Låt du hörde: Match Box - The Kooks på väg hem

Film du såg: Sommaren med Göran på håltimman idag (men om tv-serier räknas så kollar jag på The O.C. nu)

Mat du åt: Skollunch

Kram: Ella är alltid ett säkert kort men kan hända att jag kramat någon annan efter

Puss: Kindpussar hit och dit när jag gick

Känslan: Trött/halvsjuk

Resa: Stockholms underbara tunnelbana, annars London

Glädje: Lite fram och tillbaka under dagen

Dröm: Ojoj.. som jag minns nu måste det vara att jag vaknade utan hår eller att klassen var på en supermysig klassresa

Person du träffade: Snubbe i hissen

Personen du pratade i telefon med: Pappa

Personen du fick sms av: Elsa

Gången du åt 7-eleven korv: Har inte gjort det på väldigt länge

Gången du var utomhus: För kanske en halvtimma sen

Gången hela din familj åt middag tillsammans: HELA familjen när jag fyllde 14 men med papi+familj, igår

Saken du köpte: Risifrutti efter gympan igår, vi var på gym

 

Allmänt:

Ska bli skoj: Helgen, alltid något att se fram emot!

Ska inte bli skoj: Att börja plugga efter att jag skrivit klart det här

Sparar till: Resor och sommarshopping

Pålägg som gäller: Vet inte vad det var på men Elsas pappas mackor slår allt

Önskar att jag var bättre på: Att göra sånt som inte alltid är så kul

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Sooooolen

Tre band/artister: Lykke li, The Souls, Babyshambles och så många fler

Vad har du gjort idag: Varit i skolan halva skoldagen

Brukar du svära mycket: Tyvärr ja, men har bytt ut vissa svordomar mot andra ord

Hur tidigt stiger du upp: Mellan 6 och 7 på vardagar och mellan 7 och 12 på helger

På helgerna: Har jag det awesome

Vad ska du göra ikväll: Plugga, kolla på film, duscha och sova

Hur många timmar sover du per natt: Just nu runt 12 timmar på vardagar

Vem är snyggast i världen: Jag!

Vad är det för veckodag: Tisdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Allt var bra!

Favoritplagg i garderoben just nu: Får man bara välja ett? :O

Längd: Ca 168 kanske

Vikt: Vill jag inte veta

Byter gärna garderob med: M-K Olsen

Byxa eller kjol: Båda

Senast utlästa bok: Le Petit Prince

Mitt rum kan beskrivas som: Färger: svart, vitt, rosa

Mig själv med tre ord (just nu): Hängig, undrande (vilket jag hatar) och seg

Jag tränar: På friskis

Jag ville bli när jag var liten: Listan var lång

ITS ALWAYS BETTER WHEN WE'RE TOGETHER

Jack Johnson - Better Together


Denna underbara låt tycker jag att la class ska sjunga på avslutningen. Den är inte för puttinutti men budskapet kommer fram och den är sjungvänlig, inga höga toner eller andra konstigheter som kan göra det svårt för oss att sjunga. Lyssna på den nu alla mina kära bloggläsare som går i klassen och tyck till! Min personliga favorit är fortfarande sexy bitch men det kan bli lite fel att sjunga den i kyrkan, hehe.

ETT ONÖDIGT ETT


Har grävt lite i arkiven och hittade denna bild under inläggsrubriken "plattat = fult".

1. RIP mitt hår! Har inte haft sån ångest som jag har nu under hela kortperioden jag haft
2. Var fan försvan midjan jag hade? Kommer ihår att jag nästan inte ville lägga in bilden för att jag tyckte jag såg tjock ut. Hallå om jag var tjock där måste jag vara död nu och det är jag ju inte!
3. Tycker inte alls det är fult! och kolla hur långt det är, buhuh!


Lovade Berfin att lägga in denna. Hon trodde inte på mig när jag sa att jag har mer kött på vaderna nu. Här har du bevis gumman! Själv blir jag äcklad av pinnarna! (Bilden är tagen för ett och ett halv år sedan.)

N har jag gjort ett sånt där onödigt inlägg igen. Dags att börja plugga! Pussar

RSS 2.0