pink balloon

Bilder från när vi firade Nora (lillasystern) tidigare. Det var riktigt mysigt, nästan lika mysigt som vi hade hos Dess som vi har firat. Tyvärr var jag och Minna tvungna att lämna dem vid tio för vi hade inte packat klart. Men nu är allt, nästan i alla fall, klart för imorgon. Nu ska vi sova så vi orkar, alarmet ställt på sju, mys. Godnatt

e & m

Hej hej! Sitter här med Elsa och Moira, vi ska fira lillsyrran. Familjen springer runt och fixar och jag packar för fullt. Det har varit strul med biljetter och grejor hela förmiddagen därför han jag inte kunnat blogga men nu är allt bra igen.
.
Igår (efter begravningen) var jag med Elias och hans kompisar. Vi kollade på film och chillade. Jag kunde inte stanna allt för länge heller för pappa ville att jag skulle börja med packning och liknande.
Stooora Bussar!

bullar

Lite kortare, mörkare, jämnare lugg och uppklippt. Min nya frisyr.
.
Idag har jag fixat håret vilket tar ett tag om jag ska ha luggen nere. Synd är att jag fick ont i magen och kom inte iväg till skolan. Ska dock åka snart men det blir bara en lektion för sen ska jag på begravning. Får i alla fall träffa mina kära klasskompisar en sista gång innan jag åker. Puss och hej
.
Ps har precis klämt i mig 4 kanelbullar, mums!

H&M

Plaggen från H&Ms festival-kollektion jag blev lite sugen på. Idag kom vi försent till The Garden Collection så det blev ingen klänning för min del. Istället plockade jag upp en vit blusliknande klänning som också var söt.

dagen bjöd på

Isspiss in dah sun
Clea visar hennes dans. Väldigt fint var det!
Jag Clea och Isolde körde kull.
Två söta tjejor.
Fler söta tjejor.
Berfin fann inspiration på SOn när vi diskuterade kvinnoförtrycket inom olika religioner.
Halva klassen kom för sent till biologin för att vi stod och glodde på denna "heting". När vi kom till biologin märkte vi att det var en ännu hetare vikarie så alla satt och dreglade hela timmen. Han var verkligen söt med hans lockar, runda glasögon och snygga kläder.

baby can i

Tracy Chapman - Baby Can I Hold You
Onsdag morgon. Trött. Lite glad. Det är ju trots allt lov för mig om tre dagar. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Försöker plugga biologi men mina ögon dras till datorn. Det finns så mycket att göra men inget passar sig. Aja nu ska jag inte skriva onödiga blogginlägg om ingenting istället för att göra något vettigt! Lika bra att fixa mig klart redan nu för ska INTE komma sent till några fler nationella prov. Poss

maja min maja


Imorgon kanske jag, som sagt, kommer få träffa min tipptopp moster. Saknar henne!

4 dagar

Onsdag,
Nationellt prov i engelska på morgonen och sen vanliga lektioner med läxa till biologin. Efter skolan kanske jag och Clea åker förbi Leo och hälsar på hans och Majas ny lilla hund, annars bara hem och plugga.
Torsdag,
Vanlig skoldag, träna ihjäl mig och plugga. Lunchrasten kommer dock spenderas på H&M!
Fredag,
Jag och Minna har muntligt kemiprov och sen ska jag på begravning. Kvällen är oplanerad.
Lördag,
Elsa kommer, fira lillsis med familjen. På kvällen ska vi fira Dess och sen ska jag och Minna packa och hon ska sova här för...
PÅ SÖNDAG BÄR DET AV MOT MAROCKO!

Halvvägs får vi sällskap. Maja och Leo ska nämligen med till Paris.

Men på tisdag fortsätter vi själva från Paris till Agadir där mamma och systrarna väntar på oss.
.
PERFEKT!

lövely

Mattias har fått för sig att han är Jesus.. och ja, det är det nya testamentet han håller i handen och annars går runt med i bakfickan. Freak!
.
Dagen har annars varit ganska händelselös. Theo och jag hade fina frisyrer, vädret var inte helt mysigt, mitt huvud dunkade så hårt att jag började gråta ett antal gånger, jag Minna och Berfin var på donken och banken efter skolan. Fina Elsa har återvänt från London också så fick äntligen prata med henne lite. När vi inte pratar på ett tag blåser jag upp som en ballong med saker jag vill berätta och efter ett tag spricker den på allt och alla så det var tur att hon kom hem idag!

monday

Dagen har varit överraskande lugn. Jobbig franska, ingen gympa, pankisar till lunch, slöjd, fysikprov, biologi med vikarie, engelska i datorsalen. Det låter mycket och jobbigt men det var verkligen inte som måndagar brukar vara. Efter skolan kände jag och Minna ingen mening med att gå på kören efter som att vi ändå är borta på påskavslutningen så vi gick på stan med Theo och Martin. Jag och Theo klippte oss, nu har han kort hår och jag uppklippt.
Lite av dagens.
Prickiga strumpbyxor H&M, Jeansshorts Cheap Monday, t-shirt & halsduk Monki
Fina när de inte bråkar är dom!

make it yours forever


"Gandhi said that whatever you do in life will be insignificant. But it's very important that you do it. I tend to agree with the first part."
Remember me.

clara in da house


Cha chaa bloggen, Clara här igen! Idag har jag och Amina varit lite på stan, hon följde med mig för att byta en Louis Vuitton-väska och lämna in min Prada-mobil för lagning och för att få den ingraverad med "CLARAAW<3". Nu sitter vi hemma hos mig och beundrar min läppförstoring jag gjorde igår. Jag bara ääälskar mina läppar,
Vad tycker ni?

xoxo
Clara your biaaatch!

finner inga ord

...

bio

Nu ska jag in till stan för att se Remember Me. Tror jag kommer älska den.. Nej vet det! Aja, Pussar

move move

3973_79445627.jpg" alt="" />
I torsdags sov jag som sagt över hos denna fina flicka. Vi åt mycket, lyssnade på lite för hög musik och pluggade.
När Clara satt med engelskaläxan hade jag lite kul. Det var underhållning på hennes villkor men till slut fick jag lugna ner mig för hon kunde inte plugga utan satt bara och skrattade åt mig.

grattis min prinsessa

Idag fyller mitt lilla X ett år. Hon växer så det knakar. Kan inte förstå att det gått ett helt år nu, helt sjukt! Aja vi ska i alla fall fira henne idag med tårta och vänner så mitt rum håller på att städas. Senare ska jag träffa Clara och sover hos hennes ikväll!!

torsdagens

Torsdagen såg ut så här. Ja, det var en annorlunda torsdag igår. Bilderna kommer från sanning eller konsekvens i uppis. Det vidrigaste var när jag skulle hälla ett halvt glas vatten över mig och fick Matias gamla kaffemugg, myyyys! Jag sov mig genom lektionerna. SOn slutade med att Lena sa "Var tysta nu så ni inte väcker Amina!" Dumma jag låg och halvsov med ipoden i öronen och hörde inte men när någon petade till mig reagerade jag och alla fick sig ett gott skratt. Efter skolan sov jag hos Clara men dom bilderna kommer lite senare!
.
Nu väntar nya Desperate Housewives och Berfin skriker i luren så Pyyyyyyyysss!

CLARA GÄSTBLOGGAR


Tjaa tjaa bloggen, Clara här!! Amina har sovit hos mig och vi har myyyycket fina bilder att visa sen! Nu sitter vi i uppis och tråkar oss, hälsningar från Pär!
Annars då? Jo, vi är allmänt bäst.
Sen vill jag bara notera att det var AMinas fel at vi höll på att komma försent idag, INTE mitt!
PUUUUUUUUUUUSS!


favorit

Idag var första dagen sen den 12 januari som jag hade något annat än mina älskade Dr Martens på fötterna. Förutom karnevalen när jag och Thyra hoppade runt i olika Converse har jag inte använt några av mina älsklingar tills idag. Det blev dom lila men imorgon går jag tillbaka till de nya rutinerna.

Dr Martens är snyggt som stryk!


xoxo

Dagen: Missade första lektionen, sov mig genom resten av dagen, efter skolan blev det Donken med Edvin istället för träning och nu kollar jag på Gossip Girl när jag borde plugga. Lysande Amina, lysande!
Btw GG är så sjukt bra! Dan och Vanessa, Serena och Nate, Blair och Chuck, Jenny och hennes knarklangare, kan det bli bättre? NEJ! Älskar det och dom!

A Tuesday

Det var engelska NÄP imorse, hör- och läsförståelse, inget märkvärdigt. Jag brukar inte vara stressad inför.. något och det här var inget undantag. Efter proven fick vi helt plötsligt världens längsta håltimma och den spenderade jag så här:
Donken med Minna, Veronika, Berfin och Janice. Mycket gott, lite för mycket kanske för jag kunde knappt gå efter.
B V och J var sen tvungna att gå tillbaka för att de började men jag och M satte oss på bussen och åkte till Hötorget, en station.
Där gick vi över torget till underbara Gina Tricot. Minna skulle köpa solglasögon och jag fick ett flumryck. Älskar att jag kan underhåll både mig själv och andra! (Btw tänderna är inte fina, nej nej! usch usch!)
På H&M hittade vi mycket gulligt. Det som var mindre gulligt var fjortisunderkläderna i leopard och chockrosa. Bilden visar det inte men dom såg verkligen inte okej ut!
Inte ens när vi såg ut så här skulle vi satt på oss dom där fula bharna!
.
Efter skolan blev det lite stadsvandring. Jag och Edvin bestämde oss för att, istället för att gå mellan skolan och Odenplan, skulle vi gå mellan Odenplan och Fridhemsplan. Lysande ide, eller kanske inte. Vi kom till Karolinska sjukhuset där vi hoppade på en buss tillbaka till Odenplan och så var det bara att börja om. Andra gången blev det i alla fall rätt och från Fridhemsplan blev det tunnelbana till Rinkeby där Edvin visade mig kalvtungor och stöldgods och jag fick blickar som sa "du passar inte in här" från alla håll. Nu är jag hemma och måste ta itu med läxorna. Puss så länge

så det va

.. och det var så bra ..
Amina och Minna, eller? Nu tänker jag inte göra någon vacker fjortistext, vill bara säga att jag saknar denna tjej. Det var en sådan skälvklarhet att hon alltid var där och nu är hon helt plötsligt aldrig det. Tanken gör mig ledsen, att jag inte vet allt om henne, att hon inte är den jag självklart ringer när jag måste prata med någon, att vi bara säger hej & hejdå i skolan, att det ofta blir stelt, att det inte är som det var. Jag behöver dig!

Varför?

VARFÖR SOVER JAG INTE?? OJ oj Oj oJ! Jag kommer aldrig orka ta mig upp imorgon. Hade tänkt duscha på morgonen, får se hur det blir med det..  Sen till franskan, ja. Nu MÅSTE jag sova. Goooood nattis!

I got a big ego

Beyoncé - Ego

A & Y

Mina söta systrar sist jag var med dom. Då  åkte vi skridskor med lager av kläder, nu ligger dom på stranden i Marocko och har det härligt. Vet inte om det är för att jag vill vara med dom eller bara i värmen men jag saknar mina älsklingar. Jag brukar bara träffa dom två helger i månaden och nu har det bara gått en veckan men ändå har jag aldrig saknat dom så mycket som jag gör nu. Vill ha dom här, i Stockholm, och mamma också! Som tur är åker jag och Minna dit om exakt två veckor idag.

Grattis C

Söta Clara var glad

Melodifestivalen

Fina Clea

Rosett

Haha jag och the födelsedagsbarnet

Haahha

Amina och Elsa

Sara och Maggie

Clea .. leker?

Skitsnack i badkaret, perfekt!

Raaaaw

Sally och jag

Claudia, Elsa, Sally, jag

Johannesbarn

Amanda och Amina, många A, sånt vi gillar

Jag hade kul

Thyra och jag imorse

Puuuusss!


På mig

Marinblå strumpbyxor - Topshop
Paljettshorts - H&M
Tröja eller blus - NOANOA
Nu är jag redo att gå vilket jag också ska göra. Puuuuss

tre antika korvar


dreams can come true

När jag vaknar och slår upp ögonen lyser solen rakt på mig. Den skiner in genom fönstret och träffar mig rakt i ansiktet där jag ligger i sängen. Då, just då, hatar jag solen. När jag vill ligga kvar i sängen, dra sig och kolla på film är solen bara i vägen. Men nu, när jag vaknat och solen inte längre är rakt utanför fönstret drar jag upp rullgardinen, öppnar fönster på vid gavel och låter den nya dagen komma in.

I'm feeling hot hot hot

Pappa har, för första gången någonsin, satt en regel. Innan jag får gå ut idag måste jag städa rummet. Jag brukar sätta liknade regler för mig själv men när någon annan säger att jag måste blir det jobbigare. Jag och lillbrursan har i alla fall haft kul med photo booth men nu ska han till Vasaparken så det är slut på det roliga. Nu är det bara att börja städa då för verkar inte som om det finns någon annat jag kan göra och skylla på.

Clara

Ja, det här är en tjej som jag för inte så länge sen sa var bra men egentligen är hon så mycket mer. Hon är perfekt på alla håll och kanter. Denna snälla, söta, omtänksamma, fina, roliga, underbara, smarta, braiga tjej fyllde igår 16 år vilket man bara gör en gång så visst var det ingen vanlig dag inte! Ikväll ska vi  fira henne också, denna speciella tjej, och det ska vi göra med brak och dunder! Vill även passa på att säga tack till denna speciella tjej för att hon finns och lyssnar, för att hon förstår och inte dömer. Tack. Och. GRATTIS!

fredagen

Morgonen var inte min morgon, jag försov mig, tappade bort saker, ramlade, började gråta, hittade inget och som salt i såren började det snöa också. Som tur var sken solen när vi hade lunchrast så då satt vi och njöt. Efter skolan var det sittande i solen igen. Jag, Berfin, Dess, Magda, Rebecca väntade på Arya och några av hennes kompisar. När solen försvann bakom hustaken började vinden kännas så vi gick hem till Rebecca och senare gick jag, Berfin och Dess först och köpte present till Clara, som fyllde år igår, och sen till Donken där vi blev sittande resten av kvällen. Så såg gårdagen ut. PussAR

bara glada miner var det här

Dagen har varit fin trots att solen inte var framme på förmiddagen. Två lektioner, studiebesök där guiden var så söt att jag ville dö och fysik där Edvin höll föredrag om datorer. Efter skolan vandrade vi till Odenplan, var på IO ett tag och sen sprang jag runt som en galning på stan för att hitta koftan jag ville ha vilket jag till slut gjorde.

jag gråter av lycka

Vet inte vad det är men jag blir lika galen varje gång! Allt är så fint.

den lilla gula

Idag blev det gul Rykiel-kjol, svart Weekday korsett och farmors gamla kavaj/kofta/jacka. Känner mig väldigt vårig bland allt slask och alla dunjackor.

tionde mars tjugohundratio

Då var ännu en dag över. Jag tror inte jag skrattat så mycket som jag gjort idag under någon annan skoldag, det blir så när solen kommer smygande. Efter skolan var jag och Clara duktiga för vi tränade och nu har jag inga läxor så ligger bara här i sängen och njuter av allt.

tre fina flickor

Dessa tre fina flickor har jag spenderat eftermiddagen med. Först på 60, sen promenad och slutligen solarium. Solen har varit framme hela dagen och allt var bra. Bästa måndagen hittills kanske. Imorgon tar verkligheten över igen men nu, nu ska jag njuta av sista lovkvällen.

måndag och lov

Har lämnat min kamerasladd hos mami så det blir lite photo booth- bilder från idag och igår. Nu ska jag äta, berättar vad jag har haft för mig senare!

put a ring on it

Jag har fått en underbart fin ring av mamma.

han med håret

Japp det är Agust (Ruben) det. Han med håret. Minna och han kom ju till Kungsan när vi var där och kunde inte låta bli att inte mobba hans fristyr! Nu fick jag veta att de, innan de kom till skridskobanan, ändrat mitt namn från Hilda till Hildur men det kommer aldrig hända. Hilda är mitt namn, har nästan blivit van vid det nu ju!

Vi sitter btw fortfarande hos Leo och snackar. Tårtorna har kommit fram igen och det är fett med mums!

pannkakstårta

Vi, jag, Elsa, Maja, Leo och systrarna, har ätit oss feta på pannkakstårta hemma hos Leo. Nu ska systrarna sova, Elsa har gått hem och Majas kompis har kommit men mys är det fortfarande!

rolig fredag

Söta Clara
Haha Berfin
Minna och Clara
Sånt vi gillar!
Shnygga jag!
Amajna & Minnish
Va vi gör har jag ingen aning om..
4 snygga brudar på rad
Nya männsikor
Finfina jag
och slutligen mat hos Minna
.
Så här såg fredagkvällen ut i bilder. Som sagt så var vi på fest i Björkhagen, jag, Minna, Clara och Daniella. Träffade nya människor och hade kul men när vi gick var det verkligen dags att gå också!

-

Det här är Clara. Clara är.. bra?

gliiiiiiiiiid fram på isen

Det blev att jag åkte hem tidigt idag för en heldag med systrarna. Vi var på bio och såg Till vildingarnas land, som visade sig vara en riktigt fin film. Sen blev det skridskor i Kungsan och dit kom Minna och Ruben en kortis och sa hej. När de blev allt för trötta gick vi till donken och åt oss feta. Nu ska jag äta middag, pussar

sweeeeet dreams

Gick precis med i bästa fb-gruppen ever! "Vi som bygger upp ölmagen för beach 2010", klockrent eller vad?!

Annars då? Jaaa, vi kom hem till Minna för ett tag sen. Hon har nästan somnat och jag har tråk! ..eller jag chattar med Claris och det kan ju aldrig sitta fel så ska inte klaga. Innan var på fest i Björkhagen, lite konsigt, mycket roligt. Nu tror jag att jag ska dra mig tillbaka också så Puss och Hej!

PS.
Minnas dator lever ett eget liv!

On a warm winters day

Nu har jag kommit fram till mamma. Hämtade systrarna på väg hem så vi ligger i soffan och kolar på film. Om ett tag ska vi in till stan. Ska möta mamma och lämna tjejorna hos henne och sen ska jag till Minna. Vi, jag, Minna, Clara och Berfin, ska äta middag hos henne och sen ska vi ut på vilda äventyr, naaat!

lager på lager

Från pappa till mamma, here we go!

haha hihi höhö hähä huhu hoho hehe håhå

Jag ska nu in till stan för att träffa Janice och Veronika. Vi ska möta halva delen av årskursen, som har varit i Alsace, Frankrike och kommer hem runt halv 5. Efter det blir det fika på 60 och sen ska jag till Minna. Bloggar antagligen därifrån.
Puss så länge!

Btw, vet att det inte ser ut se men jag har kläder på mig på bilderna!

jag gillart, mycket

Bara jag som skulle dö för ett (eller kanske två) par av dessa coola brillor?!

i remember when the days were long and the nights when the living room was on the lawn

Förstår inte varför jag inte kan sova längre, att jag alltid ska vakna innan åtta är ett frågetecken. Jag vill sova, men jag kan inte, har aldrig kunnat. Nu är jag i alla fall vaken och inte speciellt trött. Vill ut och springa men lite svårt med all denna snö som har bestämt sig för att förstöra även mars månad.
.
Igår var vi hos Minna. Det var kul att bara prata och mysa med nära och kära efter att ha varit instängd i vad som känns som ett år!

hejdå!

Nu drar jag till Minna! Pöss

"ständigt liggandes på marken..." - Clara

... vad kan jag säga.. det blir bara så :) För jag är så cuuul! (blandning av cool & kul)

sommarkänslor

Fina brillor på fina blommor.

soligt

Finns det något bättre sätt att vakna på än att solen skiner in genom fönster?
Utanför mig right now
.
Igår låg jag i sängen och tänkte på om jag skulle dra ner rullgardinen. Till slut orkade jag inte för tänkte att den ändå inte behövs nu när det är så grått ute. Det visade sig att jag hade fel och inte klagar jag inte, solen gav mig ny energi!

från jeans till shorts

Behöver nu inte oroa mig för att pengarna ska räcka till jeansshorts. Jag kom på att jag inte använde ett par av Cheap Monday-jeansen så mycket och att jag skulle få ut mycket mer av den som shorts. Blev faktiskt nöjd, har klippt av jeans innan men de har alltid blivit för korta så nu var jag noggrann med att inte klippa utan att tänka. Vad tycks?

babbeldrottningen

Nu ska jag läsa Babbeldrottningen av Meg Cabot. Berfin har tjatat om att den är så bra och att jag måste läsa den så får ge den en chans. Hon tycker också att jag är lik henne det handlar om, vild och galen tror jag hon beskrev henne som. Boknamnet passar i alla fall in på mig, nu återstår bara att se om resten gör det!

i walk on

Jag har varit vaken sen tre. Drömde en sjuk dröm och efter det kunde/ville jag inte somna om. Idag mår jag i alla fall bättre men det blir ingen utgång. Ska städa rummet, som ser värre ut än någonsin, och vila så jag inte blir sjuk igen när jag går ut.

Lykke Li - Time Flies

pankisar

Jag blev helt plötsligt supersugen på pankisar. Har inte ätit det sen jag åt 15 stycken i skolan, har inte kunnat, men nu vill jag ha!

a wonderful day like today

Owl City - Fireflies


Gå längst vattnet, sätta sig vid kanten och dingla med benen eller kanske ligga i gräset och lyssna på alla ljud runt än, det skulle sitta fint. Utan skor och jacka. Känna solens varma strålar träffa ansiktet med de stora glasen som täcker ögonen, kanske en glass i handen och en vän bredvid, men lika härligt ensam. I tystnad. Ja om somrarna är jag en riktig livsnjutare. Varje sekund registreras i minnet. Kan fortfarande höra ljuden, känna dofterna och alla händelser är så starkt memorerade att om jag blundar är jag där, där jag allra helst vill vara.


sova hela dan

Trött sjukling. Kan det bli bättre?

they don't know that we know they know we know

Friends är det absolut bästa som någonsin gjorts i filmväg! Just nu kollar jag på "The one where everybody finds out" och var bara tvungen att lägga upp några filmklipp från avsnittet. Se, le, njut!
.
UPPDATERING: Ligger i sängen och håller på att dö. Har ont överallt och vill bara spy. Japp du hörde rätt, jag är sjuk. Igår skulle jag sova hos Minna men pappa fick hämta mig vid 11 tiden för jag låg och skakade i Minkans (omg jag använder smeknamnet) säng. Självklart ska jag gå och bli sjuk på lovet, sånt jag alltid råkar pricka in. Lov, helger eller bara en ovanligt rolig skoldag, ja då är jag alltid sjuk.

HOLA BONITOS!

Bredden på bloggen har nu ökat så ett tag kommer bilderna i inläggen nedanför vara för smala men den nya storleken kommer snart ta över framsidan. Jag är nästan nöjd med designen nu men helt nöjd blir man väl aldrig. Men godkänd? JA!
Nu blire frukost BISOUS!

VILL HA GRÖNA TRÄD

Grått & trist. Det är höst all over again och I don't like it!

RSS 2.0