lördagen den 7 juli

Igår var min sista dag i Stockholm och jag packade och städade som en idiot. På kvällen åt jag middag med Amanda, Olivia och Therese innan de två sistnämnda åkte ut på äventyr medans jag och den förstnämnda mös och gick promenad. Mitt i natten landade favvo-mini i Stockholm så jag sa hejdå till Amanda och småsprang hela vägen hem till henne för ännu mer mys. En riktigt myskväll! Nu blir det inge Stockholms-häng på ett bra tag för jag ska nämligen ut och resa. --> Göteborg --> Båstad --> Minna i skogen --> Bästkusten --> Göteborg --> Stockholm, tillbaka igen någon gång i augusti.

vad som hänt, part3

Efter att ha sagt hejdå till bästaste staden var jag sjuk och jobbade i några dagar och efter det följde två odokumenterade men minnesvärda veckor. Orkar inte rabbla upp allt jag hittat på men här kommer tre händelser jag lyckats föreviga.
Jag har gått och cyklat väldigt mycket. Här promenerade jag och Elsa från Slussen hem till henne en allt för fin Stockholmsnatt.
Den senaste veckan har jag varit med dessa två finisar en hel del. Bilden är tagen när vi var i Vasaparken och solade.
Det har hängts väldigt mycket på balkonger och i fönster. Det har även ätits en hel den på dessa platser. Bilden visar mitt och Amandas standardkäk på hennes balkong.

vad som hänt, part2


Lovet fortsatte med nio väldans bra dagar på jorden bästa plats. Efter att inte ha träffat mamma och systrarna på jag-vet-inte-hur-länge fick jag äntligen krama på dem. Annars var Paris mest park- seine- säng- och balkonghäng med saknade vänner. Det går inte riktigt att beskriva hur bra jag mår och trivs där, sjukt.

Valde att inte köra en bildbomb just idag så kan hända att det dyker upp mer parisbilder.

vad som hänt, part1

Sommarlovet började med några riktigt bra och soliga dagar i Stockholm. Försökte fota men lyckades inte fånga mycket på bild. Här kommer iallafall en snabb uppdatering av sommarens första dagar.
Dagen innan avslutningen tog min äldsta vän studenten. Elsa var så himla fin och lycklig hela dagen och jag kunde inte låta bli att fälla några glädjetårar. På mottagningen fick jag även träffa många gamla vänner, sånt är alltid trevligt.
Det blev avslutning och jag, Victoria, Thyra och Tessa åt lunch i humlan och sen blev det poolhäng hos Thyra. Efter avslutningsmiddag med familjen åkte jag hem till Elsa för lite dagen-efter-studenten-mys och kvällen slutade hemma hos William. Lördag och söndag blev två lugna dagar fyllda av mys och promenader med fina personer. Tråkigt nog låg kameran hemma och laddade inför parre.
På måndagen gick jag och Tessa lite på stan och solade i humlan. Kvällen blev fest med grill och bubbelpool och klockan fyra på morgonen åkte jag mot Paris.

one more time

Det blev sommar och bloggen kändes helt plötsligt inte alls kul. Har gjort saker istället för att skriva om dem och det blev en välbehövd paus. Nu ska jag ge det hela ännu en sista chans, önska mig lycka till!

RSS 2.0