18-åringen!

Clea Clea Clea, min underbart finaste Clea. Idag är det din dag, nej inte bara din dag utan DIN 18ÅRSDAG!!!! och jag har oturen att befinna mig hela 2580 km ifrån dig. Hoppas du vet att jag ser dig som min syster och att du betyder något otroligt för mig. Hade velat vara där nu och fira dig men eftersom det inte går lovar jag och kemiboken att festa lite extra för din skull ikväll. Grattis igen bästa vän. Vi ses vääldigt snart! Saknar dig.

30 januari

Måndag igen. Engelska och idrott sen hem för klumpig som jag är slog jag i huvudet när jag skulle försöka stå på händer. Aj aj aj. Det gav dock mer tid till kemi och jag har även hunnit geeka klart revenge, himla bra serie. Nu blir det snart läggning för min del. Börjar få normala dygnsryttmer igen efter lovet.

Bilden är på Thyra och Tess (aka toit t's) efter idrotten. Himla fina tjejor.

gick omkring i ditt kvarter

Pappa tvingade med mig ut för skridsko- och pulkaåkning vilket visade sig vara helt okej ändå. Lite bra att för en gångs skull vara ute på dagen och få lite solljus i ansiktet. När vi kom hem åt vi pannkakor som var så otroligt gott men fick mig att bli helt yr så nu har jag sovit i två och en halv timma. Skönt. Ska snart ta tag i mina måsten också. Bara lata mig ett litet tag till.

söndag morgon

söndag morgon och vill aldrig aldrig stiga upp ur sängen. ligger jag ner och ser ut genom fönstret är himlen sådär undrbart klarblå och solen gul stor och varm. drömmer mig bort till varmare årstider stränder och känlan av att man aldrig har något man måste göra. tyvärr har jag alldeles för många måsten idag så snart får det vara slut på drömmandet för min del. jag kemiboken engelskuppsatsen damsugaren och tvättmaskinen ska ha en bra dag.

satan i gatan vad glad jag är

Ville bara säga att pappa installerat trådlöst internet när jag var hos mamma. Äntligen! Äntligen! Äntligen!
Åh vad skönt det ska bli att slippa den meterlånga sladden över hela rummet!

häng med elsa

Idag myste jag och Elsa ett bra tag i min soffa och köket. Pratade lite om sådant som hänt (planerade bla in ett lappis-besök för att vi är så otroligt nostalgiska och vill återuppleva allt vi gjorde som snå busiga lappis-barn) men mest pratade vi om framtidsvisioner. Om allt går som det ska kan det kanske bli tre fina resor inom det närmaste halvåret, det hade varit någt det! Och pricken över i är att hon kanske kunde fixa ett jobb åt mig också!! Åh vad bra det var att få träffa min äldsta och bästa vän igen.

here comes the sun

Igår sken solen in genom klassrumsfönstret och gjorde mig varm inombords. Efter skolan fikade jag med Berfin, Anna, Amanda, Victoria och senare även Malcolm och Jesper. När jag blev lite för hungrig åkte jag hem, åt en superduper middag med fina familjen, hamnade i matkoma och somnade i soffan innan klockan åtta. Riktigt bra fredag helt enkelt.

Idag skulle jag och systrarna gå och simma men de vägrade lyssna så nu ska jag plugga lite kemi tills Elsa kommer hit och myser med mig.

fjärde torsdagen på året

igår kom mamma hem och jag kan inte riktigt beskriva hur skönt det känns att inte behöva tänka på någon annan en mig själv igen. mindre rolig är snön som kom ovälkommen en månad försent. inget blir direkt bättre av att snön blåser en rakt i ansiktet så fort man går utanför dörren. men ska inte klaga för sitter just nu med min värmemadress virad runt mig. bättre blir det inte.

you make me wanna throw this shoe right through that concrete wall

och så blev det tyst här igen... men har inte mycket att berätta. efter att ha pluggat matte till provet i onsdags hela förra helgen + måndag och tisdag bytte jag ämnen till fysik och historia som jag har prov i på tisdag. en snabb fika med brudarna i fredags är det jag hunnit med förutom att läsa och räkna. i fredags fyllde pappa år också så vi firade honom med fika och film på fredagskvällen. igår åkte jag till mamma för att sitta barnvakt vilket jag ska göra i två, tre dagar till. efter bara två dagar känner jag mig som en fulltids hemmafru... ser det inte direkt som mitt förstahandval av framtidsyrke! ikväll kommer iallafall älsklingen hit och håller mig sällskap.

paris tu me manques

för ett år sedan var det en vanlig dag. Vakna av regndroppar mot takfönstret, äta baguette med världens godaste blåbärsmarmelad, åka sexton sationer för att komma till skolan, springa upp och ner i st dos ekande trapphus och var med mina få men åh så fina klasskamrater på den långa håltimman. för ett år sen var det en vanlig dag, en vanlig dag i paris. det är först i efterhand jag förstår hur speciell den var och jag blir nästan arg på mig själv som inte tog vara på den bättre.

I long for freedom in this town

tjabbadabbadoo! såhär innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa om min absoluta favortiblogg, heygia.freshnet.se. på bloggen får man följa mathilda och hennes paris-liv. det som gör att jag gillar henne är väl att hon lever mer eller mindre precis som jag drömmer om att en gång få göra. och ett plus är självklart att hon är otroligt skön, fotar nästan lite magiskt och måste vara något av det snyggaste som hänt världen!

plugghat och vårkärlek

Plugghelg avklarad. Tur att det kommer en till om bara fyra dagar(!!!) Inget spårande tills jag kan min fysik, historia, matte, svenska, engelska, kemi, rättskunskap och franska mm. KUL för mig jag vet. Men om sex veckor är det lov igen och efter det kommer det gå himla snabbt med 2 veckor i paris, påsklov och sen är det ju mer eller mindre sommar. Vet att det är ett återkommande tema här men vill verkligen att det ska bli varmare och det är så mycket fint som ska hända då.

Mitt i all pluggstress ska jag börja ta hand om mig själv lite också. Nyårslöfte att träna (originellt jag vet) och fota mer, eller lika mycket som jag gjorde innan. (Som ni ser har jag ännu inte lyckats med detta, photobooth bild på tröt mig från helgen). Ska också ta tag i mig själv på andra sätt, men vi får se hur det går.................åh va kul det var att skriva mycket här. Kanske det jag ska börja göra eftersom det blir himla mycket bilder och VÄLDIGT lite text på min tumblr.

11 januari

Hade inte tackat nej till lite varmare temperaturer så man kunde glida runt i sånna här med shorts och utan jacka. Ja jag vill ha vår, nu tack. Annars stressar jag mest till alla prov och uppgifter lärarna tyckte passade perfekt att ha precis efter lovet. Love it.

lights out, words gone

Höstens bästa köp var den här stickade tröjan från h&m som jag just nu myser i. Annars händer inte mycket. Jag hade planer på att plugga hela helgen och har därför tvingat mig själv att stanna hemma. Självklart har jag inte öppnat en enda skolbok men imorgon får vi hoppas att jag kan ändra på det.

you and me and yes you two

Tänkte ge bloggandet ett nytt sista försök. Skillnaden är att jag nu finns både här och på tumblr, där planen är dagliga bildbomber. Känner att om uppdateringen blir bättre här också så kan det bli riktigt riktigt bra.

vår

Snart snart snart är det vår och jag har läängtar. Åh vad bra det ska bli.

gott nytt år!

Igår var det nyår och jag var sjuk. Middag och film. Lugnt och stilla. Men det gjorde absolut ingenting för vid tolvslaget fick jag kyssa världens bästa pojkvän som jag inte träffat på en och en halv vecka.

jul i stugan

Jul firades enligt tradition två gånger, först i stockholm och sen i jönköping. Här kommer en snabbuppdatering av årets sista sju dagar (-nyår):

24 - Julfirande med mammas sida av familjen.
25 - Bussresa till Jönköping och julfika hos familjevänner.
26 - Minijul med pappas sida av familjen och bio på kvällen.
27 - Bussresa tillbaka till stockholm. Träffade Clea och Berfin lite snabbt.
28 - Köpte väska, bio med Thyra, Tessa, Georg, Clara, Marcel, Andrea och Vidar, donken, fika och sen blev jag sjuk.
29 - Inledde HP-maraton (fick boxen i julklapp).
30 - Fortsatte HP-maratonet. Jag och älsklingen 15 månader <3

RSS 2.0