första doppet

Igår var en sån där fin vår dag. Vi slutade tidigare än vanligt, tågluffade, mötte de franska eleverna och satte oss i kungsan med glass.
Bilderna är från igår.
.
Idag har också varit en sån där bra dag. Slutade klockan 12. Jag, Clara, Clea och Isolde badade med Edvin och Agnes som publik och sen har jag letat tyg till balklänning. Som man kanske märker så har jag sjukt bråttom så nu mste jag gå. Ska träffa Elsa.. aja skriver om det imorgon. Puss och he en bra valborg!

glitter

Det är så fint. Färgerna, kläderna, hela deras liv. Jag kommer aldrig tröttna på filmen för den gör mig alltid lika glad. Vore det inte underbart att ha få leva så glamoröst under 1700-talet? Glida runt i stora klänningar och höga frisyrer.
Och snygg snygg snygg! von Fersen är snygg snygg snygg!

jag vill ha

Vad gör man när ens pappa hoppar runt med ens väskor på axeln? Ibland är min familj lite småknepig och inget går att göra åt saken. Bild uppladdningen är funkar inte super idag heller så inget går som det ska. Varken pappa eller internet. Skolan var jag som sagt i idag. Inte så väldigt ansträngande efter som nästan alla är med de franska eleverna som landade igår. Skönt var det ändå att vara tillbaka. En och en halv dag räckte, att vara sjuk är ingen höjdare! Nu ska jag stoppa pappa från att bli galen och få in honom på det vanliga spåret igen, slava mig. "Pappa jag vill ha milkshake!" Har man en snäll pappa så har man :)

antoinette

Let them eat cake.
Bilder från en underbart fin film. Det kommer fler ikväll men nu ska jag till skolan. Det blir tre lektioner idag och imorgon är jag nog frisk igen.

crunchy

Underbart gott!

no sleep

Kan inte solen vänta tills jag mår bra?
En svag strimma sol skiner in och stör när jag försöker sova.

baron

Igår var jag som sagt hos Clea och träffade Baron(the dog) för första gången. Han var söt som socker och jag var bara tvungen att pussa på honom lite trots att allergin tog emot.

sandwich

Dagen bjöd på en morgon hos Clea, huvudont, magont, sovande på badmintonstadion, udda killar, en sur kemilärare, årets första GB sandwich-glass, bulle, Elsa och mycket herpes-komentarer. Solen var också framme vilket kanske var det bästa, men vad är meningen när man inte kan njuta? Ja, jag har gått och blivit sjuk igen, duktigt gjort Amina!

i love paris

Jag har mått skit hela dagen så nu ska jag sova. Bjuder på en härlig bild från Paris tills jag orkar blogga på riktigt. Visst är vi söta? Jag och Minna sista dagen.

party people

Igår kväll firade vi Ella Sipek. Det var en riktigt lyckad kväll. Andra fester kommer inte vara lika kul efter denna fantastiska boum. Dans, musik och mycket fint folk, helnöjd är vad jag är!

baka kaka

Jag var duktig igår och bakade. Thyra satt bredvid och åt deg men det var ändå kul med lite sällskap. Snart ska vi börja åka mot skolan.. om vi orkar.

only one

Glada flickor bland blommor och bin. Värmen är på väg. Jag känner den komma. Snart är den här och med den kommer slutet men jag ser bara frihet på andra sidan.
.
Bon Iver - Flume

pizza i solen

Idag är det världsbokdagen vilket, i min skola, betyder schemabrytande dag. Lunchrasten var mysig i solen. Jag, Dess och Clara åt pizza och det var otroligt mumsigt. Vi slutade tidigt också och jag bestämde mig för att åka hem på en gång, så nu sitter jag här och väntar på Thyra som kommer ploppa upp om två timmar. Vi ska baka för imorgon är det något som liknar öppet hus i skolan.

finare tider

Fina jag. Hittade den i Claras arkiv från någon av de första skoldagarna och jag älskar den. Kanske för att den påminner mig om varma dagar, om sol och lycka, och om perfektion. Sommar kom hit! För jag saknar dig!
Nu ska jag snart överge Clara, sova och drömma om finare tider.

köttpizza

Mums med middag! Nu sitter jag i telefon och diskuterar matte med Clara. Det går inget vidare. Jag läser högt med konstig röst och Clara försöker lösa uppgifter. Inget går så där lysande, hoppas morgondagen blir bättre!

still the same

First day of my life - Bright Eyes
Jag som 10åring. Ändrats har jag gjort på många sätt många gånger om. Smink, personlighet, åsikter, kläder, kompisar, men visst ser man ändå att det är lilla jag?

hårhatt

Ibland kan det bli så här. När man minst anar det kan det bli riktigt coolt.

jag och ingen

Dagen har varit allmänt lugn och skön. Ett prov, lång lunchrast för att SOn var inställd och mös på hög nivå. Åkte hem direkt efter skolan för att fördjupa mig i matten. Har nämligen den svåraste delen av matte NÄP imorgon och son det är nu kommer det gå åt helvete.
Ps. Hennan ser ut som utslag men det är det inte, den håller bara på att försvinna.

dance with me

Nu är det fredagsmys skola. Men snart, snart är det helg. Idag är det franska NÄP på morgonen och sen är det inget annat viktigt. Skönt att bara ha ett prov, känner mig inte lika stressad som jag gjort alla andra dagar sen påsklovet.

mös

Jaaa.. jag och Thyra hade kul när vi sprang runt på stan och provade roliga uotfits på Topshop. Det blev att vi båda fick med oss en del hem. Jag, kavaj, jeans och t-shirt. Thyra, skjorta, trosor, solisar, t-shirt x2. Kan i alla fall vara stolt för att jag inte köpte mest, har det någonsin hänt tidigare? Dagen har varit härlig den med. Det fick bli bara ben idag och kallt var det inte, folk kollar dock på en som om man var ett ufo. DET ÄR JU VÅR NU MÄNNISKOR! BARA FÖR ATT ALLA GÅR RUNT I DUNJACKA BETYDER DET INTE ATT INTE JAG VILL BRYTA FRÅN ERAT TRÅKIGA MÖNSTER!!!

fluffiplatt

Detta hoppade jag runt i idag.
Skolan började med Nationella prov i franska, som jag även ska ha tisdag och onsdag, sen rullade vi till badet för att plaska runt lite och efter det åt vi oss feta på Donken. Alla var lite småmesiga förutom jag och Thyra som körde. Big tasty meny och sen glass. Så ska det vara! Elsa ploppade upp mellan fysiken och biologin och det var myyyyys att få träffa henne. Nu är det vår vilket är A och E time! Idag har jag även fått tillbaka resultat på biologiprov och vissa delar av franska och engelska nationella. Allt jag har att säga är att jag är grym!

rent

Från halv tio imorse har jag städat och gjort om i rummet. Det började med Ikea, sen skakade jag alla kläder och allt har fått nya platser. Pappa tog upp min klädstång från källaren så nu har jag plats för allt. Det bästa är ändå att det är helt rent och helt nytt. Jag är nöjd med dagens arbete men min rygg har inte riktigt klarat det så nu ska jag sova och imorgon blire tidig uppgång för att duscha, träna ryggen och plugga, för det har jag inte hunnit med idag men har i alla fall en bra arbetsplats för veckan nu. Inget damm, inga kläder på golvet, avtorkade och rena ytor. Rent är ändå det bästa!

beloved

Nu ska jag, pappa och lillebror till Ikea.

lika men olika

Måste bara säga att förra året var första grillningen också den 17 april. Coolt eller vad?! Då var det jag, Minna, Berfin, Clara och Elsa och jag satte eld på halva Hagaparken. Idag var det jag, Minna, Dess, Sally, Sanna, Daniella, Clea och Isolde och jag var grillARN. Mycket har ändrats sedan förra året men känslan jag får av grillukten och naturen runt kommer alltid vara den samma.

grilla!

Fire!
nas.blogg.se/images/2010/img_5843_84168420.jpg" alt="" />
Söta Sally och dah faaia
Lilla muppen jag
I och C
Jag och Sanna
Minna ler, Dess och Sanna gömmer sig
.
Grillning i Rålis blev det och mys var det. Mot slutet blev det lite kallt men vi gick precis innan det blev allt för plågsamt. Det blev mycket korv och mycket drickande för vi körde jag har aldrig.

blått är flott

Vårblommor har börjat titta fram och det är så fint så fint. Ikväll blire grillning i kylan. NAJS!

solen var som bortblåst

Igår var det blåsigt värre. Vi fick gömma oss från kylan på Donkan.
Dess, Magda, Berfin och Rebecca i vinden.
Vad jag gör med munnen kommer för alltid vara ett mysterium.

blue

Fina bilder för att höja humöret lite.
Snart måste jag gå för jag ska komma extra tidigt idag.

cutie cute

Sötaste Yara klädd i Sonia Rykiel. Gud vad jag saknar att krama henne och höra hennes höga men söta röst skrika ut vad hon vill.

school

Nu ska bruna lilla jag börja röra mig mot skolan. Ha en fin fin dag, för det ska jag!

run run

Always keep them running

life will smile for you

Kungsan med mina fina vänner, glass och sol igår. Att det är kallare här än i Marocko spelar ingen roll bara solen skiner. Jag gillar den. Nej, jag älskar den.
It's true - Salem Al Fakir

big smile

Underbara onsdag. Igår sov jag och Clea hos Clara så dagen började i Claras stora säng. Sen blev det stor och god frukost och i all hast blev det inga strumpbyxor. Jag invigde (inveg?) min nya klänning från Monki och till den, inget. Perfekt! Dagen fortsatte att rulla på i samma mysiga spår. Vänner, musik, sol, glass. Ja, till och med lektionerna var bra. Inte har jag pluggat heller, vårdagar är bara för bra. Allt jag gör blir kul och jag fylls med ny energi. Det är det här jag gått och väntat på sen september. Ååh vad jag är glad!

godistår

Om jag kan vara glad i denna stad då ska jag vara det nu också! Trots att det är iskallt här så är våren ändå på väg och det är något jag har väntat på länge nu. Vad tycks om mina tår förresten? Minna trodde det var godis först.

henna


söndag

Det är värre än jag trodde det skulle bli att vara tillbaka i stan. Ingen sol, ingen frukost ute och ingen lust att göra något. Ska inte glädjen från semestern följa med hem?

HEJ

HEEEJJ BLOGGEN! Minna här. Idag va vi på stranden och det var tråkigt väder. Dessutom var det vår sista dag :( Nu är Amina och hämtar godis för vi ska kolla på sex & the city! Weeii :D Puss (nu kommer hon!!!)

life's good

Det blev inte så tidigt och tur är väl det för igår kunde jag inte somna. Det fick bli Sex And The City tills jag, efter sju avsnitt, äntligen somnade. Vi ska iallafall till en liten surfstad, som jag aldrig kan minnas namnet på, och bada hela vår sista dag. Ikväll blir det middag med mammas kompisar som kommer idag och efter det ska vi göra henna. Frukost på altanen väntar och jag kan inte motstå en sekund till! Puss

the dress

Ikväll har vi varit ute. Bilden är dock från en annan kväll var bara tvungen att visa att jag hittade klänningen på ett H&M i Paris. Jippi! Nu blir det sova för vi ska upp tidigt. GOD NATTISS

Paris

Paris, Paris, Paris.
Första dagen började med att vi åkte till La Défense där det fanns coola hus. Det kändes inte så Paris men gillade det gjorde jag ändå.
Där fick vi vänta ett antal minuter för mycket på Maja och Leo.
Vi hoppade runt och var söta på torget ch sen satte vi oss i trappan men Donken take-away och njöt av solskenet.
Vi var snygga på Paris gator.
Åt blomformad, god, glass.
Jag hoppade sen runt med glasskeden tills jag tappade den.
Vi gick över blåsiga broar.
Vi var utanför Notre-Dame.
Efter att vi gått hur långt som helst satte vi oss i Jardin du Luxembourg och åt jordgubbar.
Nästa dag var vi utanför Louvren.
Sen var vi på min mosters favoritfik där de serverade pepparkakor.
Fiket hade en underbar rosa toa.
När vi hade ätit klart åkte vi mot la Défense men gick av två stationer från slutstationen där svenska skolan ligger. Jag och Minna var med på en lektion och sen visade en lärare oss runt.
När vi kom ut därifrån öste regnet ner och det gillades inte.
På kvällarna var vi hemma hos min moster Touda där vi också sov. Min söta kusin Amine, sprang runt överallt och var supersöt.

bajs

Vi har pluggat hela dagen. Hur bra är inte vi!? Snart blir det Souk och sen Hamam (stavningen är kanske lite fel, arabiskan har ju ändå inte samma bokstäver)! Bajs på er där hemma.

in love

Lite härliga bilder från dagarna som gått. Jag njuter av varje sekund jag tillbringar på denna underbara plats för trots att jag inte vill tänka på det så är det bara fem dagar kvar i paradiset. På fredag är vi tillbaka i Paris och på lördag, Sverige. Onda tankar! Nu ska jag sätta mig med SOn i solen!

atlantica

.
Idag var det ingen vanlig dag, nej för idag var det Yaras födelsedag. Ja det är sant, min älskling är nu hela 6 år och det har vi firat med att åka till en vattenpark vilket visade sig vara mycket trevligt, mest för att en som jobbade där var hot hot hot, men också för att det fanns en hel del kul att göra. Det är även påskafton idag och om jag inte minns helt fel åt vi ägg till frukost, annars har vi inte firat det på något sätt.. och när jag tänker efter tror jag det var igår vi åt ägg.. hehe, mitt minne är inte det bästa. Ska nu dra mig tillbaka, Moulin Rouge väntar. Hugggs

sjukling

Bilderna är från igår. Jag, Minna och Yara var på stranden.
.
Här ligger jag i min säng och längtar ut. Mådde inte bra imorse så det fick bli en innedag. Sur, trött och ensam är jag. Alla är ute på olika håll och jag får inte göra något annat än ligga här. Mest synd är det kanske ändå om Minna som måste tillbringa dagen med min familj utan mig. Aja, hon kan iallafall vara ute. Nu ska jag fortsätta kolla på The Proposal och hitta något att äta. Puss

paradise

Ååh det är så skönt här! Aldrig, aldrig, vill jag hem igen. Vi har varit här, Marocko, i två dagar nu. Sol, bad, mat, skratt och mys. Underbart! Nu ligger Minna och sover och jag har inte orkat mig upp ur sängen än men snart ska vi ut, ut i mitt paradis.

RSS 2.0