peaceful, the world lays me down

En lovmorgon på Minis balkong. Sommaren var verkligen här men nu är det grått och regnigt. Hoppas på varmare temperaturer till helgen för ikväll kommer Anna hit och det hade varit så bra med lite solsken.

bling, bling, because those are only removable things

En lovnatt på väg hem till Mini. Gillar dessa två något otroligt.

innan allt försvinner


Hej. Jag gillar att göra knutar med håret. Hejdå.

I feel like dancing to a record I don't know in a place Ive never seen before

Andreas lämnade mig imorse för att hitta en plats i solen där han kunde läsa klart och eftersom skolan börjar imorgon hängde jag mest här hemma och i kvarteret.
Har varit med mamma och systrarna hela dagen. Lunch, fika, loppmarknad, pizza, pirates of the caribbean och glass med hallon. Ibland är det verkligen galet mys att bara vara med familjen.

Lite hipstamatic från lovet.


your name is in my ceilin'

De första lovdagarna var jag en hel del barnvakt och det såg ut såhär.

sol

Hela gårdagen skrev jag på min novell och nu är jag äntligen klar och kan njuta av lovet. Idag var jag uppe runt sju och åt sockerkaka och kollat på Harry Potter med systrarna. Ganska skönt att gå upp tidigt och sen sova några timmar igen innan man börjar dagen. Tror jag har hittat min nya grej.

miljoner stjärnor

I fredags fick jag påsklov och nu pluggar jag. Livet är bra.

un jeudi en avril

Idag åt jag på le pain quotidien med Agnes, Disa, Mimi och Stina och efter det gick vi i lite affärer innan jag drog mig hemåt. Fick med mig en kofta också, mys.

onsdag bland växter och djur

En fin dag på Jardin des Plantes. Djurparken var fylld med fina djur i alla storlekar och parken kryllade av alla typer av växter i olika färger.

tisdag om luft och rymd

På tisdagen var det studiebesök på musée de l'air et l'espace för alla flyg- och rymdälskande nv-elever.
Det var mycket gammalt.
Och en hel mörk del om rymden.
Det roligaste var nog ändå glaset på utsidan av byggnaden och det bästa var nog när vi såg på film om rymden och mina ögon, i takt med att ljuset släcktes, stängdes och sen sov jag hela filmen. Lite mys.
Tre blonda.
Efter det fina studiebesöket var jag med min bästa person. Och precis som dagen innan och två dagar efter, var vi barnvakt åt mina systrar. Han är allt fin han, speciellt i min kläder.

måndag på gräsmattan

Eftersom de franska eleverna har lov denna veckan åt vi, i måndags, lunch på gräsmattorna där det annars är förbjudet att vara. Annars var måndagen en dag med tre prov och skönt väder.
Linn med Mimi i bakgrunden.
Min sötaste Mini.
Jorgubbar.
Pasta pesto, tropicana och dr martens.
Mini igen.
Kärlek.
Lite folk.
Klas.

på en balkong en solig söndag

Nyvaken sötis.
Frukost.
Sen satte vi oss på balkongen i solen för mer kemiplugg.
Mini var snygg.
Vi passade på att få lite färg samtidigt dom vi lärde oss allt om saltsyra, baser, oxidationstal och redoxreaktioner.
Solkräm och äpplen.
Lunch.

lördag den 9e april

Lördag kväll var jag först med Andreas. Vi bara satt och njöt ett tag tills vi åkte till Mini för seriöst kemiplugg på en lördag.
Söt.
Dammiga skor.
Hos mini blev det först middag på balkongen.
Sen lektes det lite innan vi satte oss till rätta i soffan med kemiboken.

Glaciers have melted to the sea. I wish the tide would take me over.


Tänkte bara titta in här för att meddela att jag lever, att jag har matteprov idag och att allt jag gjort sen i lördags kommer ikväll.

laxmacka i solen

Åt lunch med familjen i solen idag. Åh vad det är varmt ute och åh vad skönt det är. Jag älskar känslan av att ha hela sommaren framför mig. Alla förväntningar, alla planeringar och ingen ångest för det kan inte bli fel så länge solen skiner.

8 april

Fredagen började med matte och jag tömde min väska för första gången i år. Det var ganska intressant att se vad man plockat på sig.
NvTGhW on Make A Gif, Animated Gifs
Hela förmiddagen var jag fast med den här bruden. Vi är nämligen de enda nv-eleverna i ettan. Men inte ska jag klaga för hon är alldeles galet mysig.
På lunchrasten var jag lite med dessa.
Efter skolan åt jag och Andreas glass.
Sötaste muppen i världen.
Sen blev det ett litet äventyr långt nere i södra Paris för att hämta hemnyckeln hos min moster. Vi kom dit innan de kommit hem så under tiden åt vi lite.
Allt flängande tog slut på mina krafter så på kvällen sov jag mest.

något random men fint

Hittade en lite fin bild på facebook på min hand från för ungefär exakt ett är sen.

and we left our love in our summer skin

Pratar med Clara som har druckit 2 och 1/2 liter kaffe idag. Annars händer inte mycket. Idag vandrade jag runt i Converse, lyssnade på musik sån musik som jag lyssnade på när jag var som mest galen i Converse och kände mig som en missförstod och förvirrad fjortonåring.

tuesday and wednesday

Tisdag, solen sken, vi köpte födelsedagspresent till Andreas och jag fick ett nytt nagellack som jag sen målade mina tår med. Jag invigde även min nya byxdress och den var lite underbart skön att ha på sig.
På onsdagen sken solen ännu mer och jag var barbent i skolan. Håltimman spenderades på en gräsmatta och jag blev brun om benen. Efter skolan var jag tyvärr tvungen att stänga in mig hemma och plugga biologi. Prov idag.

två födelsedagar på samma dag

Igår blev det överraskningsmiddag för Andreas och Yara fick vara med och blåsa ut ljusen. Ganska söta var de, födelsedagsbarnen. Alltid lika festligt när favoriter fyller år. Grattis igen finaste ni.

och han drömde att han inte behövde nån

Igår firade vi Yara i en liten trädgård med fina blommor.
Sen gick vi till lekparken där jag busade en del med min söta kusin.
Senare på kvällen hade jag och Andreas en liten picknick för han fyller nämligen också år idag.
Vi satt vid vattnet och det var väldigt mysigt.
När det blev för kallt rörde vi på oss.
Och hamnade på mitt golv med det som fanns kvar av maten framför en film.

Imorse väckte vi Yara med sång, frukost och presenter.

Ett ganska bra dygn med mycket firanden har jag haft.

Ingen vanlig dag

De finaste syskonen man kan ha har jag fått äran att få. Tyvärr bor endast två av dem med mig i Paris och därför skämmer jag bort dem lite extra ibland, så det skulle räckt åt de andra två med. Nu har jag fixat dem till kalaset och de ser ut som små versioner av mig.

Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?

Mer skidresa. Mer skidor.
Tre av fyra dagar tog jag mig upp med skidor på berget och det var lite magiskt fint.
Söta Mini.
Hon lånade min kofta och la ett syltpaket i fickan (typiskt Mini att spara allt) som gick sönder så jag hade jordgubbskladd i fickan. Mys.
Skidåkningen tog på Helin.
Alla hade ställt upp deras skidor fint på rad. Sen kom jag, halka och rullade över dem.
Mini och Hanna i liften.
Jag, Mini, Hanna och Åsa.
Åkte i Minis byxor. De gick sönder första dagen så vi tejpade med silvertejp.

lite mer från veckan

I onsdags hade jag och Andreas varit ihop i ett halvt år. Det firade vi genom att vara barnvakt och klippa ut bilder till min esv-bok.
Igår, fredag, fikade jag lite med Hanna och hennes kompis. Fast mest deppade jag över att ha förstört esv-boken, alltså kunde jag inte lämna in den. På kvällen såg jag och Andreas på The Shining.
Nu städas det här hemma och jag har satt upp det sötaste jag någonsin fått av mina systrar på min vägg. Senare blir det kalas för imorgon fyller Yara sju år..

karneval


I torsdags var det karneval på skolan. Mycket fina, roliga, tokiga utklädda. Franskar är definitivt bättre på att klä ut sig än de är där hemma.

RSS 2.0