sista helgen i november

Idag var det första advent men julpyntandet och bakandet byttes idag ut åt plugg, film, lek med mobil och långa telefonsamtal. En vanlig söndag alltså.
Mamma och systrarna kom hem från Paris igår så jag och Andreas sov här. Idag åkte han hem tidigt och jag fick chansen att umgås lite med världens bästa systrar. En av dem har precis lärt sig sticka.

jag ska dansa fastän hjärtat brister

Igår var det fredag igen. Trots att skoldagen bara var fysikprov och historiska museet kändes den vääääldigt lång för hela tiden räknade jag timmarna tills jag skulle få åka och hämta ut min iphone på posten. Efter mycket hit och dit fick jag den äntligen och sen höll jag på med den hela kvällen och natten. Jag hann även med att mysa en del med Minna, som sov hos mig. Vi åt pastasallad, pratade och kollade på gossip girl. Alltid himla fint att träffa henne.

Resten av veckan var fysikplugg, mys med älsklingen och espresso house-häng.

So let me fuck the world off just for you, let me do that for you.

Jag och lillasyster en solig vårdag i Paris. Plutten befinner sig just nu där, i Paris, med resten av familjen. Mig gjömde dem dock kvar här i kylan. Måndagar är inga roliga dagar så har inte mycket mer att skriva.

chez clara

På höstlovet hängdes det en hel del hemma hos Clara. Det var en fin vecka vi fick med henne innan hon åkte tillbaka till Paris. Önskar bara den kunde varat längre...

fredagen den artonde november

Fredagskvällen blev två så kallade chillkrök. Lite skoj hade vi väl och det var mys att få träffa Minna som är i stan över helgen, men lyckat kan jag inte direkt säga att det var. Regnet och kylan gjorde ingenting bättre. Det bästa med kvällen var nog ändå när jag, efter att ha sagt hejdå till Berfin, Amanda, Anna och Minna, fick krypa ner bredvid pojkvännen och värma mina iskalla fötter mot hans.

proud to be part of these days

Dansar runt till musik för idag är det fredag och jag har sovmorgon till halv ett.

hål

Under dagens hål satt vi i de blå sofforna i sam-huset och gjorde mest ingenting. Vid 12 slutade jag och då bar det av hem på en gång för mat och serier innan jag åkte tillbaka till stan för att först vara lite hos Andreas och sen jobba på ett bok-event på klubben Pure. Känns som att dagen aldrig riktigt velat ta slut men nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova.

sjuk

Helgen skulle jag spenderat i Göteborg men istället blev jag sjuk och det är jag fortfarnade. Först på onsdag kommer jag få gå ut och leva igen och då blir dagens höjdpunkt att jag ska få tandställning. Livet leker.

tre födelsedagar på en helg!


I helgen har tre dunderbra personer fyllt år. Det började med min faster i fredags och sen både Minna och Anna igår, söndag. Eftersom alla tre bor far away blir det inget firande från mig utan bara många grattis på distans, men förhoppningsvis får jag träffa dem om en inte allt för lång tid. Grattis igen!! Hoppas dagen och allt annat blev och blir kalasbra.

två tysta veckor

Höst. Mörker. Kyla. Det är nu det börjar på riktigt. Till en börjar är det alltid fint med höst, när solen fortfarande vågar sig fram och träden, precis innan de tappar sina löv, lyser upp omgivningen. Men nu när det jobbiga kommer orkar jag inte med mer än vad som verkligen krävs, därför kan det bli hål i uppdateringen.
En grej som hänt sen sist är att jag köpt nya byxor i marinblå manchester från topshop. Himlans bra på vintern eftersom de både håller värmen och är sköna. Detta inköp, tillsammans med en stor mysig vit stickad tröja från hm och orangea urbanears, gjordes den 4 november då jag och pojkvännen var på stan. Mer uppdatering om vad som hänt under dessa två tysta veckor kommer när det kommer eller så kommer det inte alls.

RSS 2.0