paris

förra veckan blev den värsta veckan på länge. plugg, stress och annat jobbigt hela tiden. men i fredags åkte vi äntligen till paris och det är bara så himla himla bra att vara här, äta baguette, bo på loft och bara vara!! återkommer när det finns tid men nu ska jag bara njuuuuuuuta. bisous.

måndag den 12e mars

Idag har jag på mig SSP-tröjan och min tunnaste vårjacka. Efter lång helg av 100 procent plugg ska jag nu ut i solen för första gången på tre dagar. Spelar ingen roll att jag spyr av skolstress eller att jag har jobbiga lektioner som väntar. Jag är himlans glad.

Idag är det även Claras 18-årsdag och har redan hunnit med att ringa och gratta.. om 4 dagar ses vi igen!!

låt mig leva längre nu när jag kan se

onsdag och efter den korta skoldagen satt vi ett tag i de blå sofforna.
thyra och jag.
fina tessa.
soff-häng övergick i eh-häng och där satt vi sen i nästan fem timmar. mycket pratande, mycket ätande. väldans trevligt helt enkelt. hemma väntade andreas och vi åkte till honom där det blev mys med hamburgare och film. idag blev det en kortare sittning på eh under håltimman, ett plågsamt tandläkarbesök och sen försök till pluggning men mest pratande i telefon, film och ont ont ont i huvud och tänder. aj aj aj.

fem och sex

tisdag 6 - trots skola har veckan börjat väldigt bra. det är ljust när jag vaknar, ljust när jag går hem. idag var det en vanlig skoldag. sen hem till mamma för att äta pannkakor, dricka smoothie, hänga med elsa, slåss med mamma och säga hejdå till familjen som inatt lämnar landet.

måndag 5 - jag hade på mig jeansjacka och det var simning på idrotten. till lunch blev det donken och efter var jag med andreas. först var vi hos honom där jag inte varit sen han flyttat och när det blev mörkt åkte vi hem till mig.

snö granar god mat sol och sex and the city


sitter i en fjällstuga och funderar på viktigheter som vad jag ska göra med mitt hår, att jag inte vill plugga och meningen med livet. det sista är väl inte sant egentligen men det blir så tråkigt annars.. juste fjällstugan, jag är i sälen över lovet, om någon av mina trogna läsare (aka vänner och familj) hade missat det. här är det sol och jag har det väldigt väldigt bra. välbehövd semester. kraaam tills jag är hemma igen.

RSS 2.0